Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3381 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 July 2011 - 04:52 PM

Ей, хора, открих начин да изморявам дзвера ... Лошото е, че, ако той се поизморява, аз направо се скапвам! Днес за пръв път карахме колело ... В началото ме беше страх, че ще ме дръпне и ще се претрепя (все пак аз преоткривам колелото на дърти години, не съм карала поне 15-16 год.), та затова го пуснах да щъка около мене. То горкото търчи като изоглавено, пък аз въртя педалите несигурно и мислено си стискам палци да не си оставя половината кожа по асвалта, в резултат на "професионалното" ми кормуване. Та така ... като се поизмори и изплези езика, си му закачих повода и покарахме още малко заедно! Като е изморен, много чинно си тича от лявата ми страна. Не знам дали има специален метод за приучване змея да тича от лявата ми страна, без да ме дърпа, но, ако има такъв и някой го знае, моля да го сподели с мен. Ако не, ще се пробваме на опит-грешка! Обаче, казвам ви, голям кеф е! Сега Джуджката (това му галеното индианско име) се е тръшнал на леглото, подпрял се е на една възглавница и :sg_196: . Направо ми се ще да взема на племеника колелото (:bm_008: щото аз сега него карам), да си го завлека в София и - :ia_109: да "летим" по алеите на парка ... Ще ми се и това :oj_088: упражнение да направим заедно с кучо, ама никой от Варна не даде съвет къде да се завлечем, без да ни глобят или изгонят ... Че освен с кучо, съм и с племеницата, която е на 7 и не ми се участва в панаири, на които тя да става свидетел ...
User's Signature

Качена снимка

#3382 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 July 2011 - 03:31 PM

За мен единственият начин да измориш JRT е двор:af_089: . Ето така Джаки изкара уикенда :db_046: на гости на своето приятелче дратхара Руни, който е само на 5 месеца. Лошото е само, че не успях да ги хвана добре заедно двамцата. Той преспа на няколко пъти през деня, а Джаки имаше тежка програма из двора от ранни зори докъм 12 вечерта без спирка, луда работа направо :be_107:и ни е поставила задача да работим по въпроса за двор и другарче в игрите.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3383 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 03:49 PM

Ето ни и нас - върнахме се от морето и да ви се покажем :af_089:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3384 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 July 2011 - 04:17 PM

Ех , че сте готини...
И ние бяхме за ден на плаж- Майло направо си отбесня.
После...нямахме куче/ хихи/ стана на килим и .... ами скучно е като никой не беснее наоколо.

#3385 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2011 - 07:11 PM

Две снимчета от нас. Ние вече нямаме обрив. Малко стомахчето ни не е в час, но се оправяме. И играем с кангали, догове, лабрадори, овчарки....Таркалят го като топка. Но той е щастлив.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3386 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 03 July 2011 - 07:45 PM

еха всички сте си прекарали страхотно уйкенда а при нас в Русе се скъса да вали отвраТително нямам търпение да дойде ЛяТоТо
Вече си показваме и характерите
http://vbox7.com/play:a45836c59b

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3387 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 03 July 2011 - 08:51 PM

Явно повечето от нас са имали приятен уикенд :af_089:Сесана радвам се за Пипин. Ваниш, ако знаете как ви завиждаме за плажа, Джаки обожава морето. Капанец и при Вас ще дойде хубавото време и независимо какво е то винаги е приятна компанията на JRT мотащ се в краката.
User's Signature

Качена снимка

#3388 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 July 2011 - 09:29 PM

:ba_025: Като се стопли и отиваме на вилата с диванетата:flagbg: от сега си представям каква игра ще му падне:be_107:

#3389 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 06:43 AM

Показване на мнениетоizidra, в 03 July 2011 - 06:51 PM, написа:

...... Ваниш, ако знаете как ви завиждаме за плажа, Джаки обожава морето. .......

Да, супер си беше на моренцето, но нашия хич не искаше да влиза във водата! Търча и бесня по плажа, но като идват вълните и бяга, вкарах го няколко пъти по-навътре и веднага се обръща обратно и панически плува към брега - абе не му беше приятно и по едно време спрях да настоявам и само го мокрех по малко да се разхлажда :smile:
Пожелавам на всички да отидете до морето с кучовците това лято и да си изкарате страхотно разбира се!
Само да кажа, че ние като бяхме единственото куче на плажа ни направиха забележка, хем беше вързан и бяхме много настрани от хората - до скалите, а после, като се събраха повече кучовци, май на никой вече не му правеше впечатление :dry:
User's Signature

Качена снимка

#3390 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2011 - 10:35 AM

Показване на мнениетоvani6366, в 04 July 2011 - 06:43 AM, написа:

Показване на мнениетоizidra, в 03 July 2011 - 06:51 PM, написа:

...... Ваниш, ако знаете как ви завиждаме за плажа, Джаки обожава морето. .......

Да, супер си беше на моренцето, но нашия хич не искаше да влиза във водата! Търча и бесня по плажа, но като идват вълните и бяга, вкарах го няколко пъти по-навътре и веднага се обръща обратно и панически плува към брега - абе не му беше приятно и по едно време спрях да настоявам и само го мокрех по малко да се разхлажда :smile:
Пожелавам на всички да отидете до морето с кучовците това лято и да си изкарате страхотно разбира се!
Само да кажа, че ние като бяхме единственото куче на плажа ни направиха забележка, хем беше вързан и бяхме много настрани от хората - до скалите, а после, като се събраха повече кучовци, май на никой вече не му правеше впечатление :dry:

Аз един път заведох Пипин на плажа и отнесох една кофа критики. Хем беше вързан, хем е бебе, хем не цапа, хем съм на неохраняем плаж. Ей ужас. Щяло да отиде при детето. /да аз го пускам сигурно/. Защо не давам на детето да го пипа /това други хора/. Защо го пускам във водата..... :eg_033: Луда работа. Ми къпете се бе хора и ни оставете....
Иначе си беше голям кеф. Ванката отива да се къпе и Пипин след него. Двамката пляскат и се кефят. Ванката излиза и копае и Пипин копае с него. Прокопаха 2-ри Панамски канал от хавлията до водата. :ab_041:
Обаче...ако ще повтарям трябва да си взема два валеряна...тия двамата са кофти комбинация за моите нерви на плажа. Смятайте какво са ме правили 1-2 часа, че заспаха като талпи в таксито към къщи. :ud_009:
Морето ще е супер след края на тази седмица. Ако ще минавате през Бургас нека да се видим. :beer:

#3391 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 11:09 AM

Целувки за Ванката и намачкване за Пипин.
Ние ходихме в едно заливче/силно казано/ само за нас си точно поради причината " не ми се обеснява на други хора".
Диванетата/дете и куче/ копаха и пръскаха на воля .
Определено си развалихме режима /сън по цял ден / .
Дано скоро пак ни се отвори път - хареса ни.

#3392 Потребителят е офлайн   jumper Икона

Публикувано: 04 July 2011 - 11:09 AM

Здравейте! Подариха ми страшно сладък джак ръсел териер на 42 дни. Досега съм гледала пинчери и не съм имала никакви здравословни и други проблеми с тях.
Има ли нещо, което трябва специално да знам за тази щура порода?
Купих му бебешка храна "Starter" на Royal Canin, но той я яде само ако е суха, а не разкисната, както ми казаха. Има ли опасност да му стане нещо?

#3393 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2011 - 02:31 PM

kapanec, сега гледах клипчето :ud_009: Ти да не ги тренраш за тигри тези бонбони? :ab_041:

#3394 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 July 2011 - 03:38 PM

Показване на мнениетоjumper, в 04 July 2011 - 11:09 AM, написа:

Здравейте! Подариха ми страшно сладък джак ръсел териер на 42 дни. Досега съм гледала пинчери и не съм имала никакви здравословни и други проблеми с тях.
Има ли нещо, което трябва специално да знам за тази щура порода?
Купих му бебешка храна "Starter" на Royal Canin, но той я яде само ако е суха, а не разкисната, както ми казаха. Има ли опасност да му стане нещо?

Здрасти,

Няма опасност да му стане нещо в следствие на прием на суха храна.. осигурявайте му обаче постоянен достъп до прясна водичка. Би трябвало да са ви обяснили по колко и как се приема храната дневно.
Качи снимки на малкото тетрористчееее... :dog:

#3395 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2011 - 07:30 PM

Показване на мнениетоsesana, в 04 July 2011 - 02:31 PM, написа:

kapanec, сега гледах клипчето :ud_009: Ти да не ги тренраш за тигри тези бонбони? :ab_041:

Не ги тренирам но тая дребната е ужас не дава да я пипнеш и се ръби и се бие на ред страшна палавница разбойничка от всякаде.не ни останаха здрави чорапки и чехли :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3396 Потребителят е офлайн   Chriss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 July 2011 - 08:48 PM

Не ги тренирам но тая дребната е ужас не дава да я пипнеш и се ръби и се бие на ред страшна палавница разбойничка от всякаде.не ни останаха здрави чорапки и чехли :dh_188:
[/quote]

И ние имахме едно такова зверче, биеше се с майка си, защото братчето и сестрите й й бяха далеч извън категорията. Сега тази бандитка се казва Маша и е при Packo от форума :)))

#3397 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 08:21 AM

Брех тез дами. Хич не ги слушат главите. :ab_041:
Аз започвам да се съмнявам, че Пипин е от кротките Ръсели. Приучи се на режим, спря да ръба мебели, ръце, крака...Вече дава да го галим. Странно. Но от снощи гони котки. Няма никакъв шанс да ходи без повод. До сега не съм виждала такова поведение от него. Вижда котката и откача. Почва да бяга след нея и не спира. Повода му е дълъг и уж го викам, но той си продължава. Като играе с куче и го викам идва, но с котки уви - не.
Научихме се на остави. Страшно съм доволна. Слагам купата с храна и казвам остави. Докато не отменя командата не посяга. За сега обаче само в мое присъствие. Ако изляза е омел всичко. Но има време. Учи страшно бързо. С колито и болонката ми трябваше повече време. А този ми ти калпазанин за 2-3 дни е хванал основното и започваме да сменяме местата и ситуациите.
Вече нямаме обриви, ама никакви. Минахме през един стомашен вирус и сме добре/повръщане+диария/. Дано да нямаме повече здравословни проблемчета за сега.

#3398 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 10:12 AM

Вая също много слуша, когато е сама никакви бели не прави, а навън си изпълнява командите, независимо от котки, кучета (поне в повечето случаи :ab_041: )... Напоследък обаче е започнала като мъничето на kapanec, само да я докоснеш и започва да хапе, да се търкаля по гръб, веднага на игра. Сега има някаква нова мода да си мушка играчките под дивана, най-вече топки, и после лае докато някой не ги извади. Всичко хубаво, обаче това упражнение се повтаря минимум 30 пъти в рамките на 10 минути, направо съм щурнала, вчера едва се сдържах да не ги събера всичките играчки и да ги метна през терасата :ud_009:

#3399 Потребителят е офлайн   jumper Икона

Публикувано: 05 July 2011 - 02:46 PM

Благодаря ви много! Какво да очаквам още от тези чаровни пакостници? За сега възприема много бързо всичко и се учим на командите "Не" и "Браво" и най-вече да не се качва по леглата. Преследва по цял ден котката ни и я предизвиква за игра. Това ми е надеждата, че няма да гони котки като порастне.
Ако някой има опит във възпитателните методи , нека пише как го прави. Купих и тренировъчни бисквитки. Довечера ще кача снимка на Бъкстър.

#3400 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 July 2011 - 05:05 PM

Показване на мнениетоjumper, в 05 July 2011 - 02:46 PM, написа:

Благодаря ви много! Какво да очаквам още от тези чаровни пакостници? За сега възприема много бързо всичко и се учим на командите "Не" и "Браво" и най-вече да не се качва по леглата. Преследва по цял ден котката ни и я предизвиква за игра. Това ми е надеждата, че няма да гони котки като порастне.
Ако някой има опит във възпитателните методи , нека пише как го прави. Купих и тренировъчни бисквитки. Довечера ще кача снимка на Бъкстър.

Правилно си се ориентирал,с награди и респект,страшно са умни и винаги изпитват кое им е позволено и кое не .

sesana вземай мерки с котките по навреме това им е голям проблем на всички териери но не е невъзможен.за голямо съжаление предишното ми кученце също джак ръсел пострада за ради котка и то фатално беше на 8 месеца свиквайте ги от малки с котките

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни