Джак Ръсел териер
Публикувано: 27 May 2012 - 02:00 PM
Колкото до търновския развъдник .... ами то развъдник е само ония, който може да Ви предостави родословие на кучето, с което да докаже произход, родители, порода и т.н. ... Този въпрос също е многократно разискван във форума.
С две думи - търновския развъдник най-вероятно си е ферма, която произвежда кученца на конвейр. А ушетата ... ушетата най-вероятно ще си останат изправени, особено след като бащата е с изправени уши ... Това се получава при кучаци с недоказан произход ... те затова и се водят породоподобни!

Поздрави на всички за любимците им!
ПС. Това, че в Бг породата не е призната не го разбрах. Породата няма официален клуб, в който да се регистрират родословните животни, да се одобряват връзки и т.н. дейности на породните клубове, но породата си е призната в световен мащаб и си съществува с ясен и добре описан стандарт!
Публикувано: 28 May 2012 - 04:12 PM

Публикувано: 28 May 2012 - 04:30 PM
milah, в 28 May 2012 - 04:12 PM, написа:
:))))) Все едно аз говоря. Нашия сега е на 7 месеца и е в пика на белите. Чесно казано трудно издържам. Незнам ние ли грешим нещо или....Когато сме у нас е ангелче-нищо не пипва. Но през деня докато сме на работа сътворява невъобразими за мен неща. И у нас всичко е на макс обезопасено, но той някак си намира начин да сътвори беля. Преди беше на вълна диван и дървени неща, сега е на вълна кабели от около 2 седмици. Както и да ги крием все ги намира. Онзи ден беше съборил и голяма кутия с гримове и така се беше омазал-няма такова търкане в банята. Малко почвам да се притеснявам, защото тези бели не само, че не спират, но и се увеличават. То така не може да се живее-всеки ден се прибирам супер притеснена какво ще заваря. Пробвахме какво ли не, така че няма да питам за съвети-просто споделям. :(
Публикувано: 28 May 2012 - 05:23 PM
katetol, в 28 May 2012 - 05:13 PM, написа:
Две години...малееее, ужас. Дано по-рано стане при нас, въпреки че като гледам няма шанс.
Публикувано: 28 May 2012 - 08:57 PM
Публикувано: 28 May 2012 - 09:38 PM
Публикувано: 29 May 2012 - 08:33 AM

Искам да питам: На каква възраст могат да се дават пресованите кокалчета на кученцата? Повечето, които видях за на възраст над 6 месеца и ме е страх да не му стане нещо, ако му взема такъв.

Публикувано: 29 May 2012 - 09:44 AM
Публикувано: 29 May 2012 - 10:15 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 06:38 AM
plamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:

Публикувано: 30 May 2012 - 01:41 PM
bizzardy, в 30 May 2012 - 06:38 AM, написа:
plamka8711, в 29 May 2012 - 10:15 PM, написа:

Хехехе Кари е голям първенец по бели. И Джафи ги прави същите неща, сега даже е в пика си. Но никога не прави бели докато сме си у нас, само през деня като сме на работа. Честно да си призная вече ми е доста нервно заради тези бели-ужасно е всеки ден да се прибираш със страх какво ще намериш. Дано отмине вече този период. Иначе при първата и втората разходка и Джафи беше като прахосмукачка, после просто спря. За приятелчетата-заповядай всчка вечер след 18.30 на кучешката поляна под пантеона. Там всички много ще й се радват. Идват от време на време още две женски джакчета малки-Кари и Каси. а и Джафи също ще й се зарадва. Пиши ми ако искаш на лични от кой квартал сме-ако сме на близо да ги срешнем да си поиграят ако все още не искаш да я водиш на голямата поляна. То аз тази седмица едва ли ще стигна до там, защото съм доста заета, но другата седмица вече съм там.
Ето малко снимки и от нашето ГМО:

лелееее. Днес за втори ден нямаме телевизия. Мъжът ми пак няма да му говори. Добре, че световното не е почнало. техниците ми се смеят по телефона. Направо съм в чудо. Памперса и в рециклираща компания не могат да го разфасоват на толкова дребно. Детето е драскотини по краката. Прибирам се и той ме гледа с едни дълбоки невинни очи. Сили да нямам да му се скарам.

Публикувано: 30 May 2012 - 05:22 PM

Публикувано: 30 May 2012 - 06:09 PM