Джак Ръсел териер
Публикувано: 17 January 2014 - 04:35 PM
Транспортните чанти според мен са по-подходящи за съвсем малки породи от типа на чихуахуа, йорки и т.н. Разбира се, все пак е въпрос на това кое точно ще отговори на Вашите потребности.
И само да добавя, че за пътуване във влак или превозни средства на градския транспорт клетка не се изисква.
Качете снимки на шишкото, той сега дундьо расте буквално с дни ....
Публикувано: 17 January 2014 - 05:26 PM
Ето няколко снимки на бързо :)
п.п Ако направя, това което казвате то тогава дали вече няма да иска да си спи в леглото? За сега нямаме проблеми с леглото, лежи си там, спи си там денем вечер. ако и малко реши да го хапва веднага коригирам и той ме разбира.
За това питам.
Публикувано: 17 January 2014 - 06:00 PM

Публикувано: 17 January 2014 - 08:20 PM
Честно казано, тук ще изходя по-скоро от логика, отколкото от опит, но смятам, че, ако му оставяте клетката отворена през деня, а, когато стане време за сън я затворите, той ще си спинка в леглото ... Важно е обаче да разбере, че в клетката няма нищо страшно, че там е удобно и комфортно и няма нищо обезпокоително да се пътува в нея :)
Публикувано: 17 January 2014 - 08:46 PM
Утре младока ще ходи за втора ваксина и проф. преглед. Не знам дали да му режем ноктите или е малък, тъй като на мен ми се струват дълги :)
п.п За да не се чудите каква е тази връзка на врата му, ще кажа, че сме му я сложили, за да свиква, че ще носи нашийник, много се чешеше в началото, но сега всичко е ок и след седмица ще му сложа единия от двата нашийника, които има :)
Публикувано: 18 January 2014 - 01:24 PM
Сега ми казаха да гледам за алергична реакция, но дано няма проблеми.
Като си дойдохме и играе и за сега всичко е ок.
Ще видим дали ще му е отпаднало и няма да му се играе по-после.
п.п Взех му и едни добавки ( витамини ) , за всеки случай, вие ще кажете дали са подходящи.
Да не му се вирнат ушите от калция :)
Публикувано: 19 January 2014 - 10:57 AM
Даже като види че я понасяме към колата, много се превъзбужда, защото знае че обикновенно го водим някъде далеч да се натича наволя :)

Иначе не мога да си представя този бяс в колата да щъка навсякъде, не дай си боже в краката ми докато карам. Е за дълъг път спираме през два часа горе долу да се разтъпче малко и пак вътре.
Моето мнение - няма да сбъркате, вземете клетка и го свиквайте да пътува в нея.

Публикувано: 20 January 2014 - 10:47 AM
iNfRaSoNiC, в 18 January 2014 - 01:24 PM, написа:
п.п Взех му и едни добавки ( витамини ) , за всеки случай, вие ще кажете дали са подходящи.
Привет, не е ли малък за витамини? Ако му давате хубава гранулирана храна - там с и има всичко необходимо и не смятам, че има нужда от допълнителни съставки. По-скоро не ги давайте - има време и за тях. Относно ушите и с калций и без калций, ако е в гена му, ще си ги дигне.
Ноктите аз никога не съм рязала. Когато почне да излиза навън ще си ги изпили от тичане, игра, копане....
Страхотен мъник.

Публикувано: 20 January 2014 - 05:00 PM

Публикувано: 20 January 2014 - 05:01 PM
iNfRaSoNiC, в 18 January 2014 - 01:24 PM, написа:
Доколкото гледам тези витамини са за кучета от големи породи и не мисля, че са подходящи за джак...

Публикувано: 20 January 2014 - 05:37 PM
В Аканата има доста калции и не мисля да му ги давам за момента. Може би като направи 5-6 месеца. Те са годни до края на 2014-та.
Инак, за хигиенните навици... тъкмо виждам и реша, че имам прогрес и... изненада, пикае където реши.
Винаги му даваме награда, когато върши нещата където трябва, караме му се когато не го прави.
Разбира като му се карам, веднага си отива в леглото и навежда глава. Ей така на майтап пробвах и началото на команда "ела тук" след 3-тото лакомство вече само като ми види ръката и идва, та се чувствам обнадежден, но след няколко дни ще почна по-сериозно с първото упражнение от командите.
Публикувано: 24 January 2014 - 08:34 PM
та да ми препоръча те марки храни без зърнени продукти и глутен като царевица и др.И отзиви за храните на фармина N&D te sa bez carevica
но искам да видя и други фирми с такива храни
Благодаря предварително скоро и снимки ще пусна на палавницата
Публикувано: 24 January 2014 - 08:54 PM