Цитат
Джак Ръсел териер
Публикувано: 11 November 2008 - 09:56 PM
Публикувано: 11 November 2008 - 10:00 PM

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 11 November 2008 - 10:18 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 November 2008 - 10:42 PM
Ако кучето си има родословие се извинявам.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 12 November 2008 - 08:41 AM
Иначе много се радвам, че се появи някой, който си е направил труда да свърши нещата по правилния начин! Барем неговия глас не бил в пустиня.
Астераки, форумът има много строги правила за продаването на кучета. Прочети ги, за да не ти прасне някое наказание модератор.
Публикувано: 12 November 2008 - 05:46 PM
И един въпрос към всички разбирачи,много ми е интересно вие някакъв комплекс ли избивате с тези родословни кучета и дали знаете вашите родословия толкова добре колкото на кучетата си?Съжалявам,че този форум е превърна в това...... :'(
Публикувано: 12 November 2008 - 06:18 PM
Цитат
И един въпрос към всички разбирачи,много ми е интересно вие някакъв комплекс ли избивате с тези родословни кучета и дали знаете вашите родословия толкова добре колкото на кучетата си?Съжалявам,че този форум е превърна в това...... :'(
Еееми да, ето за това говорех .... :blink: ... после аз съм снобаря и комплексаря ... :blink: ... от това по-склеротично изказване ... здраве му кажи .... :blink: .... явно въобще не си разбрал какъв точно е проблема ... :blink: ...но ... надеждата умира последна - нали така се казваше? ;)

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 12 November 2008 - 06:37 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 07:18 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 07:40 PM
Дали да не Ви припомня кой нарече комплексари хората, които се опитаха да обяснят каква е принципната разлика между родословните и неродословните кучета?!
asteraki, някой да Ви е казал да не си обичате животните ?! Нещо не се сещам, припомнете ми ако обичате! И щом от толкова дълго живеете извън БГ ще е добре да споделите на "своите си" хора тук (защото явно другите не ги разбираме тези неща с джак ръселите) как се дава куче от развъдник там, "извън БГ-то". Защото мен ме проучваха така, както данъчните не са ме проучвали, ама поне и те, и аз сме наясно за какво става въпрос. ;)

Публикувано: 12 November 2008 - 08:10 PM
Публикувано: 12 November 2008 - 10:47 PM

Ниамам подпис
Публикувано: 12 November 2008 - 10:55 PM
Да речем - кой разбрал, разбрал.
Тук не се допускат продажби (явни или не) на неродословни кучила, както и уреждане на сватби - кучетата на Иван от бл. 35 и Марин от бл. 67.
Ако се спазват тия прости правила - може да се прекрати всичко това. За него си има теми в Да пазим породите.
И - дайте да си говорим вече за кучета.
п.п. Недев, моля, не пиши с червено, това е цвета за редакции на модовете.

Публикувано: 12 November 2008 - 11:23 PM
Цитат
:wub:

Публикувано: 12 November 2008 - 11:38 PM
п.п. - да ти призная, бягането хич не ми е силна страна, ама хич ... ;) направо не знам как се оправям с моите кучета, тц,тц, тц ... :kuchence:

Публикувано: 12 November 2008 - 11:41 PM

www.irishwolfdog.com FILIPOPOLIS KENNEL , IRISH WOLFHOUND
Публикувано: 13 November 2008 - 12:05 AM
Впрочем най-лошото което може да се случи с една порода е да стане модерна....