Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#2181 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 August 2010 - 08:42 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 04 August 2010 - 02:44 PM, написа:

Ха, намерих на Джимчо една снимка от бебешкия му период! От тогава си е пълен професионалист във всичко :af_089:
Прикачен файл n1557603430_30091516_5581.jpg

katetol, страхотно бебе е бил Джими - и забелязах че е с повечко черно на муцунката от сега, или бъркам? :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#2182 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2010 - 08:50 PM

и малко нови снимки

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2183 Потребителят е офлайн   nasovr Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Interests:[url=http://line.mole.ru/][img]http://line.mole.ru/animal/14042010_1_11_31_0_0_0_Hecf3f6f3ed-ede0f2e0-20e520ed-e0__.gif[/img][/url]

Публикувано: 09 August 2010 - 10:10 PM

И ние да се плачем от изправянето на ушите на Рая.Но пьк и така се харесваме.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2184 Потребителят е офлайн   Mailooo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2010 - 10:18 PM

Благодаря за мненията
така като гледам май ще отидем без Майло понеже не ми се иска да будувам по цяла нощ....
То като гледам всички са еднакви почти,нашият дивак също скача като луд обича много да целува и обожава деца.
Иска да е център на внимание постоянно!!!На вън скача по хората да им се радва и джавка много.
Та ако отидем с него няма да видим бял ден :dh_188:
Ние сме от Кърджали и тук няма Джакове.Има един два ,но единият е мъжки и няма какво да правим с него....
На скоро говорих с един дето има женска,но не пожела да ми даде кученце след като роди женската,а освен това кучето му не е изследвано
за болести.До колкото знам ако не е изследвана може Майло да хване някаква болест което не бих искала да се случва :ea_103:
Та накрая си седим така....
Така ми става мъчно за него като го гледам то животинчето си показва че е готово за женска,но като няма незнам какво да сторя,а ми е жал за него.До кога може така да кара незнам :dry:
Утре ще ходим на лекар щото му се възпали ушето и се мажем с едно мазило и сме на контролен преглед.
Каква храна давате на кучовци освен гранулките?Имам в предвид храна от която и ние ядем.
Поздрави от Майло на всички другарчета от групата :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#2185 Потребителят е офлайн   Мери Ръсел Икона

• Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2010 - 04:30 PM

Здравейте. От няколко дни и ние сме ГОРДИ собственици на момиченце от уникалната порода Джак Ръсел Териер :)
За сега се разбираме чудесно и много се радваме на избора си относно породата. Мери (така се казва тя) е у нас заедно с един от братята си, който гледаме за мой колега. И макар да са у нас само 4 дни - вече се питаме как ли ще се разделим с него, когато си дойдат стопаните му :)

#2186 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2010 - 05:12 PM

Мамини буболеци, всички са много красиви! Направо нямам думи!!!
Вани6366 - мисля, че Джимчо не се промени много в цветовата си гама, но може и да греша! В смисъл такъв, че цветовете му не се промениха, а на снимката може да изглежда по-тъмен от светлината! Знам ли! Той си ми е най-голямата любов и е единственото същество от мъжки род, което със сигурност ме обича категорично и безрезервно!!!
И, да се похваля, почти си намерихме две гаджета - харесаха го две мацки и ни взеха телефонния номер да се обадят! Пък аз си мислех, че никой няма да го иска за татко на бебоци, заради ушите! Дано да се обадят, че да порастнем и възмъжеем :md_064: .
User's Signature

Качена снимка

#2187 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 12:04 PM

Показване на мнениетоМери Ръсел, в 10 August 2010 - 02:35 PM, написа:

Здравейте. От няколко дни и ние сме ГОРДИ собственици на момиченце от уникалната порода Джак Ръсел Териер :)
За сега се разбираме чудесно и много се радваме на избора си относно породата. Мери (така се казва тя) е у нас заедно с един от братята си, който гледаме за мой колега. И макар да са у нас само 4 дни - вече се питаме как ли ще се разделим с него, когато си дойдат стопаните му :)

Здравейте и добре дошли! Много да ви радва Мери, чакаме снимки :re_037:
Малииии, какво ли е с две джакчета бебета :af_089:
User's Signature

Качена снимка

#2188 Потребителят е офлайн   krislubo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 04:51 PM

Здравейте. Не съм писала известно време. Нашият Лъки расте с часове. И все нови бели измисля. Остави ни и без кабелна за кратко.
В неделя ни сложиха третата ваксина и сега чакаме да минат дните та най - накрая да го изведем и него на разходка. Горкия полудява като го изкарам. (в смисъл като излизаме за обезпаразитяване и ваксина. , на ръце). Иска да слиза , драска ме , скимти. Та с нетърпение чакаме първата разходка. А така като гледам тя ще се осъществи на морето. Питах ветеринаря дали може да го заведем до морето, отговори , ами ако държите.... Та да ви питам , има ли нещо опасно от това да го заведем на морето.. Няма да го къпя там , само на разходка по пясъка.
User's Signature

Качена снимка

#2189 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 August 2010 - 07:57 PM

Показване на мнениетоkrislubo, в 11 August 2010 - 02:56 PM, написа:

Здравейте. Не съм писала известно време. Нашият Лъки расте с часове. И все нови бели измисля. Остави ни и без кабелна за кратко.
В неделя ни сложиха третата ваксина и сега чакаме да минат дните та най - накрая да го изведем и него на разходка. Горкия полудява като го изкарам. (в смисъл като излизаме за обезпаразитяване и ваксина. , на ръце). Иска да слиза , драска ме , скимти. Та с нетърпение чакаме първата разходка. А така като гледам тя ще се осъществи на морето. Питах ветеринаря дали може да го заведем до морето, отговори , ами ако държите.... Та да ви питам , има ли нещо опасно от това да го заведем на морето.. Няма да го къпя там , само на разходка по пясъка.

Krislubo, лично аз не виждам проблем да отидете на море. Ние заведохме Джаки на море за първи път когато беше на 4 месеца и беше страхотно както за нас така и за нея. Повечето кучета от тази порода по мои наблюдения обожават водата, така че и това не бива да ви притеснява още повече, че Лъки сам ще си покаже кога е готов за тази нова емоция.
User's Signature

Качена снимка

#2190 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 09:35 AM

Показване на мнениетоkrislubo, в 11 August 2010 - 04:56 PM, написа:

И ние в събота ще ходим до чичо доктор за третата ваксина..
Обаче миналата седмица за уйкенда го взехме с нас на планина, защото нямаше кой да го гледа вкъщи.. говорихме преди това в ветеринаря и той ни каза, че принципно има известен риск, но все пак има 2 ваксини и съответно някаква резистентност към съответните болести и ако избягваме контакта с други кучета няма да е кой знае колко рисковано..
Мисля че добре му се отрази.. за пръв път видях Джаспър скапан от умора :ab_041: А и за пръв път се сблъска с нещото наречено "повод". Много смешен беше... но ме е страх да го пускам навън, защото имам чувството, че ако хукне на някъде няма да се върне :dog:

Ето ни и двамата по време на следобедното безделие :re_037:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2191 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2010 - 12:59 PM

Здравейте приятели,
имам въпрос към вас,любители на Джакитата :) Търсим малко бебе Джак желателно е да е със родословие.Дали в Бг има легален развъдник или някой от вас има бебета :) Благодаря ви предварително.
User's Signature

Качена снимка

#2192 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 07:51 PM

Виждам, че всички много се забавляват със своите джакчета :ba_025: . Това е страхотно! Като гледам снимките и някъде дълбоко в мен се заражда едно такова желанийце да вземем, че да ги съберем и запознаем! Ще бъде голяма веселба, особено както са в различна възраст! :af_089: Особена тръпка ми е пловдивския черно-бял красавец! :wub: ...
User's Signature

Качена снимка

#2193 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2010 - 11:10 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 12 August 2010 - 07:56 PM, написа:

Виждам, че всички много се забавляват със своите джакчета :ba_025: . Това е страхотно! Като гледам снимките и някъде дълбоко в мен се заражда едно такова желанийце да вземем, че да ги съберем и запознаем! Ще бъде голяма веселба, особено както са в различна възраст! :af_089: Особена тръпка ми е пловдивския черно-бял красавец! :wub: ...

аз съм навита.. само казвате къде икога и сме там :ba_025:

#2194 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 08:23 AM

Аз в началото на септември най-вероятно ще съм в Пловдив за няколко дни, така че можем да се организираме нещо :ae_085: . Тъкмо до тогава и Джаспър ще е с три ваксини и ще може да лудува на воля с "батковците" :be_107: . Миналата година със сестра ми и зет ми ходихме на някакво място по Марица - беше страхотно, защото нямаше хора, а имаше огрооооомно пространство за игра! :dog: . Там Джимчо разбра, че може да плува :wc_055: . След тази няколкочасова игра беше заприличал на прасе - много се беше омърлял, но пък три дена спа като заклан! :sg_071:
User's Signature

Качена снимка

#2195 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 11:29 AM

Показване на мнениетоkatetol, в 12 August 2010 - 05:56 PM, написа:

Идеята е супер, тъкмо ще видите наш Майло на живо и ще ме разберете защо все нещо мрънкам за породата :md_064: Наистина ми е красавец въпреки всичко (благодаря много за отношението :ae_085: ), - то всъщност не съм и очаквала да няма разминавания като не е с родословие, ама най ме притеснява размера - направо сме си двойно по-големи от джакчето, внесено от Испания, с което се запознахме в квартала :af_089: Ама аз нашия по си го харесвам - с тия дълги крара и по-грациозна походка вади и .... абе "умря циганката дето ни хвалеше" та и аз - айде стига толкова :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2196 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 12:51 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 13 August 2010 - 08:28 AM, написа:

Аз в началото на септември най-вероятно ще съм в Пловдив за няколко дни, така че можем да се организираме нещо :ae_085: . Тъкмо до тогава и Джаспър ще е с три ваксини и ще може да лудува на воля с "батковците" :be_107: . Миналата година със сестра ми и зет ми ходихме на някакво място по Марица - беше страхотно, защото нямаше хора, а имаше огрооооомно пространство за игра! :dog: . Там Джимчо разбра, че може да плува :wc_055: . След тази няколкочасова игра беше заприличал на прасе - много се беше омърлял, но пък три дена спа като заклан! :sg_071:

Супер... :)

#2197 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 03:15 PM

Еха, :af_089: страшно ще се зарадвам, ако наистина успеем да се съберем и да ги съберем джуджачковците! :zz_223:
Вани6366, колко е висок Майло? В сантиметри ... И това джакче от Испания с родословие ли е?
Абе те в Англия не са им родословни джаковете, пък ... нашите даже и да са нещо омешани - по-добре! - облагородяват породата! :ae_085: :ab_041:
User's Signature

Качена снимка

#2198 Потребителят е офлайн   ice_skater Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2010 - 07:57 PM

Леле всички са толкова сладичкии... А това за срещата много ми допада , трябва и в София да се организираме :md_064:

#2199 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 08:55 PM

Ааааааа, аз съм навсякъде!!! :flagbg: И за София съм навита! Само да подберем местенце, което да е удобно за повече хора и да е разрешено за разхождане на домашни любимци :ba_025:
User's Signature

Качена снимка

#2200 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2010 - 09:16 PM

Показване на мнениетоkatetol, в 13 August 2010 - 09:00 PM, написа:

Ааааааа, аз съм навсякъде!!! :flagbg: И за София съм навита! Само да подберем местенце, което да е удобно за повече хора и да е разрешено за разхождане на домашни любимци :ba_025:

И ние с Маша сме за събиране в София :mg_062:
User's Signature

Качена снимка

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 108
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема