Dog.bg Форуми : Джак Ръсел териер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (275 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Джак Ръсел териер

#3101 Потребителят е офлайн   izidra Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
Публикувано: 22 May 2011 - 08:33 PM

Показване на мнениетоdora, в 22 May 2011 - 04:03 PM, написа:

Разкошен е Пипин.И детенце е сладкишче.
Поздравче за всички и немирни и "кротки"
Ние с всеки ден ставаме по - послушни.
Вчера обаче доста ме изплаши - едва го хванах - метна се на парапета на терасата/ 5-тия етаж/.
Има си място от което си гледа и мислех ,че може да прецени колко е високо и си го оставях да си наднича без проблеми до вчера.Просто видя ,че ние гледаме надолу и направо скочи да се качи при нас , а ги знаете как скачат.Разтреперих се цяла.
Сега търча след него и умирам от страх.
Я кажете моля давате ли допълнително калций?

Dora, не зная с какво го храните, но лично аз НЕ ти препоръчвам да даваш допълнително калций....!Има си и причина разбира се за съвета ми, а за балкона го пазете много, лично аз знам за случай на ръсел на 5 години, който си отиде от 5 тия етаж. Така, че винаги го дръжте под око, за да ви радва дълго диваненцето.
User's Signature

Качена снимка

#3102 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 23 May 2011 - 08:19 AM

Пипин се адаптира чудно. Голям бяс. Като ви гледам по снимките, колко се красиви и палави...и как сте навън. Ех, как ви завиждам. Пипин като чуе да дрънкат ключове и е първа кипра на вратата. И като не го пуснем плаче. А има още доста да седи из къщи.
Снощи много му се смях. Мъжа ми игра с него доста. И го гледам едвам ходи от умора, но не се предава. Взех го при мен. Мислех си да го галя докато гледам филм и така да заспи, но не. Не може да гледа вече, но хапе. И забелязвам следното. Захапва ми единия пръст и се отнася. Ама все едно съм натиснала копче "Сън". :ab_041: Вадя пръста от устата му и пак почва да ръфа каквото падне. Лапне пръста и на секундата се отпуска и затваря очички. И така заспа снощи. Гледам си аз НВО, а Пипин спи с моя пръст в устата си. Като се унесе хубаво го сложих в кошчето. Чак ме притесни да не му е станало лошо, че така да се отпуска. А той ме ползвал за "биберон" :ab_041:
Сега се уча да ставам с него в 6:30. Мислех да му изтегля режима поне до 7-7:30, но няма да имаме време да бягаме сутрин.
Аз също забелязах, че скачат доста безразсъдно. Скочи от леглото на детето, а то си е високо и се удари. Сега гледам да не го качвам там. От спалнята може, защото е ниска и не ме притеснява.
Проядохме гранулки. До сега им се мръщи, но започна да си ги хапва. Дори не са накиснати. Хрупа си ги. Но ми се струва, че не пие достатъчно вода. Сменям му я два пъти на ден, но не близва. Или пък пие доста рядко. Първо си помислих, че може да се обезводни, но пък си пишка. И понеже ме хвана страх да не му стане нещо, за дето не пие вода, ако ще излизаме му приготвям пиле - желе. Варя му пилешко бутче. Обезкостявам, нарязвам на хапки само месото и приготвям желе с бульона. Смесвам ги и му давам. Все пак желето е повече вода.
Забелязах, че ако капна малко мляко във водата си пие. Но не може в това топло време да му давам така, а и до колкото знам не е добре за кучето да пие краве мляко.
Как да решим проблема с водата? Дори и след гранули, рядко се сеща.

#3103 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 09:01 AM

Показване на мнениетоsesana, в 20 May 2011 - 12:00 PM, написа:

Ето го Пипин.
Отпусна се вече. Снощи беше като торнадо :dog: . Двамата с детето направиха сигурно 50 обиколки в спринт на къщата. Тази сутрин ме събуди в 6 без 20. :be_107: Чудо. Яде и почна да пощръклява. Включи се на 3 космическа и започна да се стрелка от стая в стая. Докато се измори пак да заспи.....Но пък заспа и до 9-10 сутрина мирува.
Вече го оставям сам. Справя се доста добре. Поплаква по - мъничко,но бързо му омръзва.
За тренирането сам: Първо го оставям за 15-30 мин. Като казвам "Тихо". Ако замълчи за 5-10 минутки, му давам бонбона.
После докато е в кошчето пращам детето при него. За да види, че дори и да е там, то е е наказание или заточение. И посвиква.
Сега като е уморен тича, ляга и докато не се наспи не мърда от там.
Взехме си раница тип кенгуру за разходки докато свикне да ходи повечко. Нали кормувам още и няма как да го возя.
Сега единия ми е на врата, а другия ми виси на ръката.Купон.

пу пу много е красив да ви е жив и здрав!
User's Signature

Качена снимка

#3104 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 09:05 AM

[/quote]

Dora, не зная с какво го храните, но лично аз НЕ ти препоръчвам да даваш допълнително калций....!Има си и причина разбира се за съвета ми, а за балкона го пазете много, лично аз знам за случай на ръсел на 5 години, който си отиде от 5 тия етаж. Така, че винаги го дръжте под око, за да ви радва дълго диваненцето.
[/quote]

Ммммдааааамммм ... Аз така бях изпаднала в ступор преди две лета!!! С Джимчо си стояхме на балкона и гледахме децата как си играят навън, но понеже и двамата не сме от най-стройните, бяхме се качили на една табуретка. В един момент на него му доскуча (според мен) , той скочи от табуретката и се върна в стаята. Аз също се дръпнах от прозореца на балкона и, докато се усетя, той се засили, само леко докосна табуретката, колкото да се оттласне и скочи навън!!! Няма да ви кажа какво изпитах!!! Първата ми мисъл беше, че се преби и аз вече нямам куче ... Той обаче даже не отрази, че е скочил от балкона (слава Богу на първия етаж) а със страшна сила подгони една неблагоразумна котка, която му се мерна пред погледа!!! Та, от тогава - на балкон само, ако е под контрол или парапетът е достатъчно висок, че да не може да скочи!
Колкото до калция - аз му давах, докато беше бебе и той си изправи ушите! Някои ветеринари казват, че не е от калция, но други твърдят, че е от него! Освен това, повечето кучешки храни съдържат нужното количество калций, особено ако са по-висок клас! Предозирането на калции може да доведе след себе си доста нежелани ефекти - бъбреците на приятелско куче бяха пострадали от предозиране с калций до толкова, че то пишкаше кръв! Най-добрият вариант според мен е, да се консултирате с ветеринар - ако кучо страда от някакъв недостиг на калций, тогава ветът ще ви го предпише, ако не - просто не си мъчете животинката ...

Пипин е сладурко малък! Колкото повече гледам бебоци, толкова повече се убеждавам, че трябва да си взема още един ДРТ. Колкото до водата, ние не сме имали такъв проблем и аз не съм експерт, но ми се струва, че той сам ще си регулира кога и по колко вода да поема! Важното е само винаги да има прясна водичка в купата, а вие щом я сменяте два пъти на ден, то е повече от ясно, че е такава. Като започнете да излизате, ще пие повече вода, защото ще се изморява! Ние например задължително излизаме с шише с вода, че иначе едва додрапваме до вкъщи!

А вчера, гадта му недна, намери едно ... ако ... ама май не беше животинско! И ... съвсем естествено ... се отъркаля в него!!! :eg_033: Направо ... :zz_020: ...Този им инстинкт да си крият миризмата ми излиза ... буквално през устата ... заедно с храната, която съм поела през деня!!!
User's Signature

Качена снимка

#3105 Потребителят е офлайн   vai Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 May 2011 - 09:11 AM

Показване на мнениетоsesana, в 23 May 2011 - 09:19 AM, написа:

Пипин се адаптира чудно. Голям бяс. Като ви гледам по снимките, колко се красиви и палави...и как сте навън. Ех, как ви завиждам. Пипин като чуе да дрънкат ключове и е първа кипра на вратата. И като не го пуснем плаче. А има още доста да седи из къщи.
Снощи много му се смях. Мъжа ми игра с него доста. И го гледам едвам ходи от умора, но не се предава. Взех го при мен. Мислех си да го галя докато гледам филм и така да заспи, но не. Не може да гледа вече, но хапе. И забелязвам следното. Захапва ми единия пръст и се отнася. Ама все едно съм натиснала копче "Сън". :ab_041: Вадя пръста от устата му и пак почва да ръфа каквото падне. Лапне пръста и на секундата се отпуска и затваря очички. И така заспа снощи. Гледам си аз НВО, а Пипин спи с моя пръст в устата си. Като се унесе хубаво го сложих в кошчето. Чак ме притесни да не му е станало лошо, че така да се отпуска. А той ме ползвал за "биберон" :ab_041:
Сега се уча да ставам с него в 6:30. Мислех да му изтегля режима поне до 7-7:30, но няма да имаме време да бягаме сутрин.
Аз също забелязах, че скачат доста безразсъдно. Скочи от леглото на детето, а то си е високо и се удари. Сега гледам да не го качвам там. От спалнята може, защото е ниска и не ме притеснява.
Проядохме гранулки. До сега им се мръщи, но започна да си ги хапва. Дори не са накиснати. Хрупа си ги. Но ми се струва, че не пие достатъчно вода. Сменям му я два пъти на ден, но не близва. Или пък пие доста рядко. Първо си помислих, че може да се обезводни, но пък си пишка. И понеже ме хвана страх да не му стане нещо, за дето не пие вода, ако ще излизаме му приготвям пиле - желе. Варя му пилешко бутче. Обезкостявам, нарязвам на хапки само месото и приготвям желе с бульона. Смесвам ги и му давам. Все пак желето е повече вода.
Забелязах, че ако капна малко мляко във водата си пие. Но не може в това топло време да му давам така, а и до колкото знам не е добре за кучето да пие краве мляко.
Как да решим проблема с водата? Дори и след гранули, рядко се сеща.

Това с ранното ставане дбре и ние имахме такива планове ама нали си имат собствен характер цъ неще да става ран и това си е, сутрин когато сме на работа и няма как трябва да стане рано пада едно гонене ,а той милия се крие в завивките и като го дигнеш той като дроб се пльосва и се крие пд спалнята!
А относно пиенето на вода и Теро като беше бебе почти не пиеше вода и естественно и ние се притеснихме,но запчнахме да се стараем да го поуморяваме ,дърпахме един парал и тй тичаше по него или му мятахме някакви играчки да гони и той си катоо се поумори пийваше!Прбвайте дано да помогне!
User's Signature

Качена снимка

#3106 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2011 - 11:07 PM

Ние сме на петия, последен етаж. Терасите ни са нормално високи, никакъв проблем за Еди като стане 8-9 месечен и аз също суууууупер много се притеснявам, като порасне да не скочи. Има тераси направени така, че има места от които едно куче да може да си гледа долу.
Приятел ми каза, да си го хващаме редовно в ръце и да го тренираме един вид, че е високо. Работата е такава обаче, че нашия психо е много луд...винаги спори с кучетата отвън, лае по аларми на коли, сирени и всякакви необичайни звуци, винаги е нащрек за някой гълъб (нали сме последен етаж), голям ни е пазач :ab_041:
Вече си мислим за остъкляване на терасите и дотогава кучето никога само на терасите.

А новините от нас - 4 кърлежа тази вечер след 4 часова разходка. 3 между пръстчетата навътре скрити и 1 по лапичката. Баба ми има в двора почти 8 годишен питбул, и откакто и го занесох тя винаги му е вадила кърлежи и капуши с обикновени пинсети, без да ги върти, без да ги маже с олио и квото и да било. Но Дейна е вече дворно куче, а Еди кво да ви кажа, като му доскучее да спи ме събужда с близане на мишници, и бъркане с нос в моя нос :) Добре, че брат ми, който е на 15, беше достатъчно смел да вземе пинсетите и да ги махне само с отскубване. Външно го обезпаразитих за последно на 13ти тоя месец с Адвантикс, вет-а ми каза, че бил най-добрия, и на всеки месец ми каза да го слагаме. Проверих всеки милиметър от него сега и определено няма повече по себеси, ама знае ли човек, ние сме всеки ден по паркове и разходки, а той както все му се вре във възможно най-големите треви ме кара да се притеснявам много....Общо вече забитите кърлежи стават 5 + 1 дето лазеше по крачето му, но не се беше забил. Горещините тепърва започват, тревите растът, тия кърлежи ще са проблем и като се замисля май честичко ще ни се налага да вадим :dh_188:

Четох за нашийници, за много марки опезпаразители, но мисля да си останем с това Адвантикс. Ако има и по добро, без значение цената, ще му го сложа, ама това ми казаха доктори било най-добро. Вие как сте вадили кърлежи от вашите кучета, по какъв начин?

ПС
на първата снимка сме на 4 месеца, на втората сме на 5 и половина :)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#3107 Потребителят е офлайн   turbbomax Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 May 2011 - 11:21 PM

А!
Пипин е изключителен! :) да ви е здрав и да ви радва много :)
а относно пиенето на вода, моето мнение е, това изобщо не е проблем, мисля е нормално. Той доколкото знам е с вас отскоро и може би забравя къде е водичката. Аз първите дни постонно му я показвах, дори без да пие. Нашите купички са една до друга, и първите дни постоянно му напомнях за тях. Сега след разходка, като се прибере първото нещо което прави е да се налочи с вода. Хубаво е и купичката да е дълбока. Майка ми купи много хубава купичка за вода, ама малка. Сега съм му сложил голяма купа и най-важното дълбока. Научих, че кучетата като пият, загребват вода обръщайки езика навън, затова трябва да е дълбока купичката.

:beer: :beer: :dog:

#3108 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2011 - 07:31 AM

А пък ние сме болни ... :dh_188: Някакъв гастроентеро ... абе, стомашен вирус, който го разнасяли уличните кучета ... Сутринта се събуди с повръщане ...едно такова - патешкожълто на цвят ...и повърна три-четири пъти :zz_020: , като накрая даже не можеше да си стои на крачетата ... Ужасна история! Добре, че ветеринарната ни клиника е 24/7 ... И сега сме на антибиотици ... Чудя се, след като се разнася от уличните кучета, да го извеждам ли както обикновено, или 2-3 дена да си остане вкъщи, докато му мине лечението, пък после пак да борим поляните ... :unsure: За пръв път боледува така /като се изключи един друг път, в който се преструваше/ и не съм много сигурна какво да направя... Сега му готвя супичка с пилешко бонфиле, оризче,морковче и картофче, че не трябвало да яде твърда храна ... Оффф, някой ден, като имам деца, ще да съм тренирана и обучена до крайност от отглеждането на кучанчо... А горките улични кучевци ... те си нямат кой да ги лекува ...
User's Signature

Качена снимка

#3109 Потребителят е офлайн   packo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2011 - 08:13 AM

И ние бяхме малко болни, но на нас ни се размина само с разстройство и без антибиотици.
На поляната на която се разхождаме (зад Сити Център София) доста стопани се оплакаха от разстройство, повръщане и други стомашни проблеми на техните кучовци. Явно върлува някой ротавирус в момента и той не подбира нито домашни, нито общински кучета.

Колкото до терасата - Маша веднъж почти успя да прескочи парапета. Добре че бях там и я хванах. Ние живеем на 3ия етаж, терасата ни е с нормално високи парапети. Оттогава никакво стоене сама на терасата :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#3110 Потребителят е офлайн   katetol Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 May 2011 - 08:30 AM

Ветеринарката каза, че имат страшно много случаи на болни кучовци с този вирус и симптомите са му точно такива - повръщане, разстройство и температура ... Ние само повръщаме, но на мен ми се къса сърцето :dh_188: , понеже Джимката е като дроб - нищо не му се прави, само лежи и се крие на тъмно и тихо под леглото ... Много е гадно! :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#3111 Потребителят е офлайн   kapanec Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пчеларство,градинарство,животновъдство и др. тел:0878532677

Публикувано: 24 May 2011 - 08:36 PM

Малко извън темата за проблемнните вируси който за съжаление са сполетели доста кученца напоследък и искрено ви съчустваме , пожелаваме ви скорошно оздравяване.Ние си прекарахме празниците на вилата страхотно излежавйки се е в повечето случай търсехме сянката но това за мързела който ни е обхванал напоследък е нормално предвид състоянието ни което си ни и личи вече:smile:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#3112 Потребителят е офлайн   vani6366 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2011 - 07:21 AM

Показване на мнениетоkapanec, в 24 May 2011 - 06:36 PM, написа:

...Ние си прекарахме празниците на вилата страхотно излежавйки се е в повечето случай търсехме сянката но това за мързела който ни е обхванал напоследък е нормално предвид състоянието ни което си ни и личи вече:smile:

Страхотна е Шона! :wub:
То и нас нещо ни домързява напоследък, дали от жегата напоследък или пък сме се кротнали нещо :md_064:
На Джимчо - скорошно оздравяване!
User's Signature

Качена снимка

#3113 Потребителят е офлайн   dora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2011 - 02:39 PM

Турбомакс , като ви гледав все едно е моето момче - страхотна прилика./ е разбира се си имат неповторимостите/.
Калций не давам само питах ,че всеки различен съвет ми дава и понякога започвам да се колебая.
С всеки месец нашия режим се изменя и ми става все по - удобен.Сутрин ставам много рано и преди 6 даже сме навън.Напоследък обедните разходки са кратки заради горещините и Майло търси къде да легне.Вечер се разхождаме най- дълго и тогава е и любимата ни игра с топка.
Всички кучовци да оздравяват.

#3114 Потребителят е офлайн   poluno6t Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 May 2011 - 10:01 PM

Здравейте колеги,
Обръщам се към вас за информация относно тези шилави кученца :)
Ходя на работа и си оставям кучето само вкъщи , а и съм в ремонт и навсякъде е мръсно .
джеси си ходи по нужда без проблеми вкъщи , а белите се увеличават..
днес ми изяде прясно направеният комарник.
Като по опитни, моля кажете ми на каква възраст се кротват тези сладки ръсели и дали не е индивидуално и да си остане така..
п.с.-джеси е на 8 месеца и скоро ще и сложа снимки тука

Благодаря

#3115 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2011 - 07:53 AM

Показване на мнениетоpoluno6t, в 25 May 2011 - 10:01 PM, написа:

Здравейте колеги,
Обръщам се към вас за информация относно тези шилави кученца :)
Ходя на работа и си оставям кучето само вкъщи , а и съм в ремонт и навсякъде е мръсно .
джеси си ходи по нужда без проблеми вкъщи , а белите се увеличават..
днес ми изяде прясно направеният комарник.
Като по опитни, моля кажете ми на каква възраст се кротват тези сладки ръсели и дали не е индивидуално и да си остане така..
п.с.-джеси е на 8 месеца и скоро ще и сложа снимки тука

Благодаря

Кротване от самосебе си няма! Трябва да се работи с кучето.. да бъде обучено от вас кое може и кое не! Кои вещи са ваши и в никакъв случай не трябва да дфоближава и с кои може да играе, ръфа и т.н.
Ако не ви се занимава с училища за кучета вземете си литература по темата и почнете да прилагате съветите...

Успех с диваненцето :))))

#3116 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 08:41 AM

Дано болните кучовци вече да са добре.
Наш Пипин ръфка на доста места. От обувките вече се отучихме. Четох, че е редно да се прибират, но реших да ги отавя където са и просто да науча Пипин да не ги ръфа. Умното момче бързо схвана, че обувките на мама не са за ядене. Но пък сега ръфа масата. И не зная как да го накарам да спре. Не искам да го бия или наказвам. Пробвах да му отвличам вниманието, но сега като му откажа игра отива да ръфа масата :ab_041: Знае, че ще отида да му дам играчка.
Започнахме да играем на донеси. Това цел да се научи на играта, а и на ПУСНИ. Много му е трудно ПУСНИ. Хич не му се иска. Когато изпълни - бонбона, а когато не носи и не пуска, просто ставам и спирам да играя. Или играе по моите правила или не играе.
Ядем вече всичко. А и вода започнахме да пием. От както играе повече и хапва гранули, пие вода.
Четох в интернет едни материали, че е добре да има едно домашно приготвено ядене за деня. Но не от нашето, а приготвено за него. Като сега започвам да се чудя за рецепти. В статията препоръчват: пилешко, патешко, телешко. Дори и риба. Като Добавка препоръчват ориз, желе...А от рибите: такива, които се почистват лесно от кости. И тъй като сьомгата е богата на Омега 3, мисля да му дам мъничко. Пък ще видим.
Днес ще ходим на ваксина. Стискайте ни палци всичко да мине без проблем. Тъкмо ще питам доктора за домашната храна.
За добавките на витамини: Тъй като имам опит с едно куче /друга порода/ и едно дете. Нищо не давам. Ако храната е достатъчно добра, то организма не се нуждае от добавка. Правилното хранене е най - доброто нещо, което можем да направим за тях.
Сега го оставяме сутрин, мъжа ми минава на обяд през къщи и го храни, почиства му. Играят си. И аз се прибирам към 17-18:00.
Ако знаете какъв послушан е. Нито скимти, нито лае. Стой си сам, кротува си. Все едно е друго куче :r_181:
katetol, с децата ще е 100 пъти по - гадно :smile: Когато боледуват. Кучоците са малко по - самостоятелни.

#3117 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 10:17 AM

Здравейте и от нас! По празниците ходихме до морето и Чара осъществи първия си контакт с плажа. Няма такъв смях - като я гледах как се набира по пясъка и ушите й се веят... Дори се престраши и влезе във водата - аз бях влязла до коленете и пищях от студ и изведнъж чувам - цоп и се обръщам - моето Слънчице идва да ме спасява! Добре че й носехме кърпата - само за нея, за себе си не бях взела. И така - доста си полудува нашата бандитка. Ето малко снимки, има и от колата - така пътува - на врата ми. :ab_041:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3118 Потребителят е офлайн   merry_ny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 10:19 AM

А ето ги и самите снимки ..........

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#3119 Потребителят е офлайн   sesana Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2011 - 10:59 AM

merry_ny , голяма игра е паднала. Чара е красавица.
Добре си пътувате. За зимата е разкош. Подгряваща възглавничка, ама лятото... :ud_009:

#3120 Потребителят е офлайн   radusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 May 2011 - 05:14 PM

Показване на мнениетоmerry_ny, в 26 May 2011 - 10:19 AM, написа:

А ето ги и самите снимки ..........

Ехааааааа, много готини снимки, страхотна малка панта е Чара..
Ние нашите диванета не сме ги водили наморе все още.. а и последно вреем се замислям да купя клетки, в които да ги транспортирам в колата, защото е някакъв ужас!
Разхождат се навсякъде, а да не говорим, какво става в моментите, в които двамата имат разногласие :D Сам човек абсурд да се справи с тях докато е зад волана... Голяма грешна направих, трябваше от самото начало да ги науча, че мястото им е отзад :smile:

• (275 Страници) +
  • « Първа
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни