Dog.bg Форуми : German Sieger Show KASSEL 2013

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (33 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

German Sieger Show KASSEL 2013

#561 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 December 2013 - 09:25 PM

Сериозния развъдчик, дава гаранция на здравето и характера на бъдещото кученце. Но никъде от сериозен и голям развъдчик, не може да се избират и да се тестват кученцата, именно защото са капарирани и за тях се чака. Никой няма да те допусне, да вземеш кученцето на някой друг. Казваш, за какво ти трябва кученцето, развъдчика те преценява и ти избира куче, което ще е най - подходящо за теб и което най - много ще ти пасне, а и според това, кога си превел капарато. Обикновенно първият сериозен човек, превел капарото или платил кученцето, получава и най - хубавото за неговите нужди кученце. Има си строг ред и това е реда на капарирането на кученцата. Няма мърдане от това.
Аз мога да кажа, че много, ама много по - лесно ми беше, когато взимах Бонт от Жинопо и Иржи Новотни е преценил, кое е най - подходящото куче за мен. Просто ми го изнесе и каза, това е твоето куче. И аз го гушнах и всички много му се радвахме. Любопитен бях да видя и другите кученца какви са, но сега, когато избирах от унгарците, видях в каква дилема и какви размисли се вкарах. Предпочитам вариант 1, Иржи Новотни да ми го изнесе и връчи. Много по лесно е, а избора му беше перфектен за мен.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#562 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 10:23 PM

Показване на мнениетоFuria_S, в 27 December 2013 - 09:05 PM, написа:

Ще спрете ли да се плюете един друг а да отговаряте по същество? То бива взаимна омраза ама чак толкова... Излагате се. Е щом не може по клипчета, то без реално виждане на живо на кучила ич беля, какви са тези приказки че не може да се види кучило в реала? Какво има да крие един истински развъдчик, щом си крие кучета?

Ти когато се интересуваш от даден развъдник се предполага че познаваш неговите кучета и техните качества.И това дали ще те огрее да видиш дадено кучило или не го решава развъдчика. Въпрос на лични договорки дали ще избираш втори трети или ще вземеш това което ти се дава доверяваики се на познанията на развъдчика.Защо реши че някои ще крие нещо просто ти не си единствената на хоризонта или взимаш куче или следващия ще го направи.Качена снимка

#563 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 10:32 PM

Показване на мнениетоYerom, в 27 December 2013 - 07:08 PM, написа:

Незнаико сигурен ли си че не си попаднал на битака в Холандия че тебе само към пазарите и кашончетата те влече.Качена снимка Не пиши глупости Качена снимка ти никога не си имал научени кучета.

"ЕКСПЕРТЕ", може да ти се вижда странно, но аз бях три дни в дома на "несериозния размножител"...Предварително го бях попитал за хотел в близост до дома му и той отказа да ми даде такава информация...Щял да се обиди, ако не съм искал да пренощувам в дома му.
Същия, ме заведе в тяхния KNPV клуб основан 1912 г. и един от първите в Айндховен. Там се запознах с човек легенда в KNPV. Бях фигурант(костюм, ръкав) на "зелени" и научени кучета. Отново той, ми даде напътствия как да работя с кучето. Догодина февруари отново ще съм му на гости, този път за по-дълго време.
Никога не съм учил куче на нещо, което да няма смисъл. Например нещо като IPO. Аз не обучавам кучетата си на спорт, а да ми бъдат полезни в реалната среда. Като куче за охрана, персонална защита, следа.
Послушанието го правя дотолкова, колкото да мога да работя с кучето, не за точки.
Вие сте свикнали да виждате кучета, научени на определени неща, повтаряйки ги всекидневно, докато се научат да ги правят перфектно по определени правила, за точки.
При обучението, аз се осланям на генетично заложените инстинкти на кучето и ги използвам. Ако то няма такива на нужното ниво, което определям чрез тестове, няма смисъл да работя с него.
Айде малко снимки за тези, които се изказаха, че само приказвам и не съм ходил в Холандия Качена снимка Качена снимка
Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка
Айде и за "големите" "специалисти", "треньори", "фигуранти", "ескперти-кинолози" дето самочуствието им лежи на "ПРЪВ НА СЕЛО"... едно клипче на почти "зелено" куче, сестра на моето по баща. Нещо, което е по-близко до вас...хапане на ръкав Качена снимка
https://www.youtube....h?v=_SJbdIGtBrk

П.С. Повече никаква информация, че хиени, кърлежи и комплексари като този Прикачена снимка само дебнат и после си приписват всичко на тях. Качена снимка Ако чуете изказване от този на снимката, че ако не е бил той, аз съм нямал да видя Холандия(както се изказа за Чехия), да знаете, че не е вярно.Качена снимка
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936
http://www.working-d...a%20Dvora%20CS/
http://www.working-d...ls/520770/..CS/

#564 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 10:56 PM

Незнаико каква порода е тоя мелез дето си се снимал до него че нещо не прилича на НОК.
Незнаико пусна ли на холандеца клипа с извънземното да види как бачкаш да му отвориш очите.Качена снимка Качена снимка Качена снимка велик си с тая каска.Качена снимка ГОЛЕМ СИ

http://youtu.be/ffezmlcyz6c

#565 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 11:09 PM

Показване на мнениетоYerom, в 27 December 2013 - 10:56 PM, написа:

Незнаико каква порода е тоя мелез дето си се снимал до него че нещо не прилича на НОК.
Незнаико пусна ли на холандеца клипа с извънземното да види как бачкаш да му отвориш очите.Качена снимка Качена снимка Качена снимка велик си с тая каска.Качена снимка ГОЛЕМ СИ

Това куче е работно куче в истинския смисъл на думата "ЕКСПЕРТЕ", не като тия страхливи ишиаси дето си набутал на полицията в БГ.
Качена снимка Поради липса на средства да си купя каска за костюма ползвам такава.
Отишъл съм в Холандия на мен да отворят очите...На теб няма смисъл да ти ги отварят...ти нямаш.
User's Signature

"Направете го заради мен:погрижете се за това,моята овчарка да остане работно куче,така както аз правех през целият си живот в името на тази цел" Max von Stephanitz 1864-1936

#566 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 11:22 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 27 December 2013 - 10:32 PM, написа:

П.С. Повече никаква информация, че хиени, кърлежи и комплексари като този Прикачен файл Жорко.JPG само дебнат и после си приписват всичко на тях. Качена снимка Ако чуете изказване от този на снимката, че ако не е бил той, аз съм нямал да видя Холандия(както се изказа за Чехия), да знаете, че не е вярно.Качена снимка

Очаквам, скоро и холандците да те разберат какъв комплексар и злобар си. Няма да можеш да се прикриваш дълго и истинската ти същност, ще лъсне и пред тях.

#567 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 11:48 PM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 27 December 2013 - 11:09 PM, написа:

Показване на мнениетоYerom, в 27 December 2013 - 10:56 PM, написа:

Това куче е работно куче в истинския смисъл на думата "ЕКСПЕРТЕ", не като тия страхливи ишиаси дето си набутал на полицията в БГ.
Качена снимка Поради липса на средства да си купя каска за костюма ползвам такава.
Отишъл съм в Холандия на мен да отворят очите...На теб няма смисъл да ти ги отварят...ти нямаш.

Незнаико каква е тая порода работно куче ?Качена снимка

Незнаико ако изпратиш клипа до Холандия 100% ще спечелиш първо място за наи смешен видеоклипКачена снимка. Може да има парична награда и да си купиш нов модел каска по аеродинамична Качена снимка И на луната да отидеш все същия Незнаико ще си останеш ,и след 20г.пак правоухи в кашончета на пазара в Димитровград ще продаваш.Качена снимка Качена снимка

#568 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2013 - 11:50 PM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 27 December 2013 - 11:22 PM, написа:

П.С. Повече никаква информация, че хиени, кърлежи и комплексари като този Прикачен файл Жорко.JPG само дебнат и после си приписват всичко на тях. Качена снимка Ако чуете изказване от този на снимката, че ако не е бил той, аз съм нямал да видя Холандия(както се изказа за Чехия), да знаете, че не е вярно.Качена снимка

Очаквам, скоро и холандците да те разберат какъв комплексар и злобар си. Няма да можеш да се прикриваш дълго и истинската ти същност, ще лъсне и пред тях.

Качена снимка Към тези хора мога да изпитвам единствено уважение. Никога няма да си припиша техни заслуги(което никога не съм правил), напротив.
Всичко, което съм научил (докато бях при тях) и ще науча е благодарение на тях.
Нещо, което ти нямаш доблестта да признаеш, комплексарю.
И съм злобар, защото казвам истината...така ли...Качена снимка
User's Signature

#569 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:01 AM

Показване на мнениетоYerom, в 27 December 2013 - 11:48 PM, написа:

Не знам...ти като бивш "експерт-кинолог" в полицията би трябвало да си по-запознат, какви кучета и породи се ползват от органите на реда в други държави и най-вече в Германия.Качена снимка Нали гледаш Германско овчарско куче Качена снимка
User's Signature

#570 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:14 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 28 December 2013 - 12:01 AM, написа:

Не знам...ти като бивш "експерт-кинолог" в полицията би трябвало да си по-запознат, какви кучета и породи се ползват от органите на реда в други държави и най-вече в Германия.Качена снимка Нали гледаш Германско овчарско куче Качена снимка

Верно че си Незнаико. От мен да знаеш само една порода е №1 и това е Немската овчарка Качена снимка

#571 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:22 AM

Показване на мнениетоYerom, в 28 December 2013 - 12:14 AM, написа:

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 28 December 2013 - 12:01 AM, написа:

Верно че си Незнаико. От мен да знаеш само една порода е №1 и това е Немската овчарка Качена снимка

Тогава питай бившите си колеги от Германия, с какви кучета работят в момента.
Не знам, кой е Незнайко...Качена снимка Качена снимка Дадох ти възможнжст да изпъкнеш като бивш "експерт-кинолог" в полицията, ама пропускаш възможността...Качена снимка
Дали е нарочно или от незнание ти ще кажеш Качена снимка
User's Signature

#572 Потребителят е офлайн   Yerom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:44 AM

Незнаико както ти казах и на луната да отидеш все незнаико ще си останешКачена снимка .Само с гледане не става требва и акълКачена снимка .А на тебе каската ти пречи да мислишКачена снимка Качена снимка

Кои сега е №1

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#573 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:52 AM

Показване на мнениетоYerom, в 28 December 2013 - 12:44 AM, написа:

Незнаико както ти казах и на луната да отидеш все незнаико ще си останешКачена снимка .Само с гледане не става требва и акълКачена снимка .А на тебе каската ти пречи да мислишКачена снимка Качена снимка

Кои сега е №1

Вярно е...трябва и акъл.
На тебе кой ти даде този акъл, че ишиасите са прекрасни работни кучета и ги нагръмка в полицията, че твоите колеги после да си купуват кучета, с които да могат да работят, бивш"експерте-кинолог"?
User's Signature

#574 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 12:53 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 27 December 2013 - 11:50 PM, написа:

Качена снимка Към тези хора мога да изпитвам единствено уважение. Никога няма да си припиша техни заслуги(което никога не съм правил), напротив.

Ще те отрежат, както те отрязаха и чехите. Защото ти имаш навика да плюеш, там от където си бозал. Комплексар си ти и цялото ти поведение говори за това. Не говори с мен. Аз с теб не искам да разговарям. Не пиши, след всеки мой пост. Ти си НУЛА за мен. Не си интересен изобщо. Гола вода си като интелект, да не говорим за възпитание и образование. Пълен простак си и наглец и на всичкото отгоре и комплексар! Просто си от най - отвратителните хора, които не мога да понасям.
Не разговарай с мен. Не искам да имам нищо общо, с хора като теб, дори в интернет пространството. Ти май от български език не разбираш.

#575 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 01:13 AM

Весели празници на всички фенове на НОК:
https://www.youtube....h?v=RMW2cDBwT_o

#576 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 01:13 AM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 28 December 2013 - 12:53 AM, написа:

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 27 December 2013 - 11:50 PM, написа:

Ще те отрежат, както те отрязаха и чехите. Защото ти имаш навика да плюеш, там от където си бозал. Комплексар си ти и цялото ти поведение говори за това. Не говори с мен. Аз с теб не искам да разговарям. Не пиши, след всеки мой пост. Ти си НУЛА за мен. Не си интересен изобщо. Гола вода си като интелект, да не говорим за възпитание и образование. Пълен простак си и наглец и на всичкото отгоре и комплексар! Просто си от най - отвратителните хора, които не мога да понасям.
Не разговарай с мен. Не искам да имам нищо общо, с хора като теб, дори в интернет пространството. Ти май от български език не разбираш.

Качена снимка Напротив, аз отрязах чехите...Те не могат да ми предложат това, което търся. Казвам това, което е истина, а понякога тя боли.
И защото казвам истината съм простак, наглец и комплексар, така ли. Хубаво, че те усетих навреме иначе още щеше да смучеш "кръв" и да си преписваш информация от хора отворили ти очите, като своя.
Твоя пост говори много за теб, кърлежче...Няма нужда да коментирам повече Качена снимка
User's Signature

#577 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 01:22 AM

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 28 December 2013 - 01:13 AM, написа:

Качена снимка Напротив, аз отрязах чехите...

:ud_009:

#578 Потребителят е офлайн   DOGI_DOG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 01:38 AM

Показване на мнениетоГеорги Симеонов, в 28 December 2013 - 01:22 AM, написа:

Показване на мнениетоDOGI_DOG, в 28 December 2013 - 01:13 AM, написа:

Качена снимка Напротив, аз отрязах чехите...

Качена снимка

Какво учудващо има Качена снимка ...Уважавам ги за това, което са направили като развъждане, едни от най-добрите кучета при НОК. Кучетата, които те развъждат са добри, спор няма. Но не са това, което аз търся.
Куче от Чехия повече няма да взема.
User's Signature

#579 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 28 December 2013 - 03:31 AM

User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#580 Потребителят е офлайн   Георги Симеонов Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 December 2013 - 08:34 PM

Щибуми, кучетата които показваш, са изключително дебели и са така наречените парцалени кучета. Не захапват самия човек, а дрехата. Иначе идеята е хубава. Но изпълнението и участниците са...

• (33 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни