Немското овчарско куче
Публикувано: 22 November 2005 - 09:41 AM
благодаря за статията , надявам се да дадете още информация относно анатомическите изисквания при нок
много често във оценителните листове пишат - недостатъчно дълго рамо ... и на много малко кучета има написано отлично заъглено отпред
Публикувано: 22 November 2005 - 10:18 AM
Цитат
благодаря за статията , надявам се да дадете още информация относно анатомическите изисквания при нок
много често във оценителните листове пишат - недостатъчно дълго рамо ... и на много малко кучета има написано отлично заъглено отпред
Таня,
Моля Ви долните ми думи да не Ви прозвучат като обида или пренебрежение към Вас, но Ви съветвам да се обърнете именно към компетентните съдии, които пишат това в оценителните листи. Нека обяснят какво означава. Аз не съдийствам от 1998 или 1999 г. - вече не помня точно, а от някои по-горни постинги разбрах, че има много кадърни и високо ценени съдии. Дори мисля, че и имена се цитираха.
Според мене ще е обидно спрямо някои хора да им изземам функциите. Нека чеум компетентно мнение на действащи хора.
С уважение,
Николай Атанасов
Публикувано: 22 November 2005 - 11:17 AM
ще се поровя ... по този въпрос ...
все пак благодаря ;)
Публикувано: 22 November 2005 - 11:46 AM
Цитат
ще се поровя ... по този въпрос ...
все пак благодаря ;)
Какво означава Немски съдия, Български съдия. Той или е съдия или не е. Щом е такъв, би трябвало да знае, независимо от народността. Така че според мене не е проблем да се допитате до някой български колега на немските съдии.
Поздрави!!!
Публикувано: 22 November 2005 - 11:47 AM
Цитат
Не, не е вярно, но повече и по-компетентна информация можете да получите от ръководствата на цитираните от Вас организации.
Публикувано: 22 November 2005 - 05:53 PM
Публикувано: 22 November 2005 - 07:47 PM
Цитат
Второ-дългокосместите кучета не се водят по изложби,тъй като дългия косъм се счита за порок! ОБАЧЕ те са прекрасни работни кучета! Само да вметна-дългокосмести екземпляри могат да се родят и от напълно "нормални" овчарки! ПРеди време получих оферта за дългокосместо"плъхче",мога да ти дам координати на човека(ако още се продава(,но трябва да те предупредя,че цената не беше мн реалистична) d) Ако имаш още въпроси-питай,с радост ще ти отговоря! r)
ЗДР,няма6е обра6тение във Ва6ия пост,но мисля,4е бе6е обра6тение към мен?!Ако е така-нека продължим разговора си на емаил,за да не занимаваме вси4ки с баде6тия ми лиубимец,които между другото трябва да бъде подарък за Коледа!
Ниамам намерение да го водиа по изложби,но особено даржа на обу4ението му,за6тото имам нужда от перфектен паза4--именно заради това предпо4итам да е от родители,доказали по ниакакав на4ин своите работни ка4ествa!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 24 November 2005 - 12:41 PM

Публикувано: 27 November 2005 - 12:00 PM
Цитат
Здравей Гопи,
Как стоят нещата при тебе. Доста си популярен в Турция. Браво и успех !!!
Поздрави,
Николай Атанасов
Публикувано: 28 November 2005 - 03:55 PM
Публикувано: 28 November 2005 - 09:42 PM
Цитат
Здравей Гопи!
Радвам се, че се обади. Благодаря. Позволих си да се обърна към тебе на малко име, защото се познаваме добре и от много години. Ако държиш на официална форма на комуникация, ще се коригирам веднага и своевременно се извинявам.
Развъждаш ли в момента и ако да, с какви разплодници.
Поздрави,
Николай Атанасов
Публикувано: 29 November 2005 - 04:54 PM
Публикувано: 29 November 2005 - 07:03 PM