ElenaA, в 28 February 2014 - 04:59 PM, написа:

Иначе той сам си казва, че с кучето не са се занимавали много - значи не е възпитано :) със занимания ще стане
успех :)
П.П. на тролове, дето се хващат за запетаята, отказвам да отговарям

Да, общо взето така се получи. Рядко лайно на лопата не стои. Появи ли се и започва да вони.
На въпросния реджо му изпратих да чете за причините относно аномалните сексуални реакции при кучетата.
Някой бе писал, че из форума има достатъчно много теми за ползата от кастрациите. Ами то има и достатъчно много разработки относно вредата от кастрациите. Въпросът не е до кастрация или некастрация, а до това, кой какво съзнание има по отношение на кучето, кой до колко иска да работи в посока коригиране поведението на кучето и най-важното – знае ли всъщност какво трябва да прави.
Към Коко Ко:
Коко, ако от време на време Фурия долита на крилете на глупостта, изръсвайки поредното прочетено някъде, но неосмислено породи липса на достатъчно багаж в главата й, теб трудно може да те разбере човек.
Проблемът на тебе ти е, че си абсолютно невеж и когато опита да оригиналничиш, присмивайки ми са относно ветеринарното поведение и се оказа, че си абсолютен гьон по темата, ти започна да злобееш, да ръсиш простотия след простотия и да се самонадъхваш от оригиналността на глупостите, с които се изявяваш във форума.
Набий си го хубаво веднъж завинаги в главата. Няма да ти е трудно, защото си доказал че там определено има доста място.
Не ме свързвай нито с Камен Литов, нито с когото и да било. Не членувам в БРФК под никаква форма.
Тогава, когато аз опитвах с група ентусиасти да създаваме кинология в България, БРФК съществуваше под формата на двама номенклатурчици, прибрани под шапката на Ловнорибарския съюз, за Камен Литов коментара бе: „едно момче, което развъжда немски овчарки”, а на тебе по това време сигурно още ти е течал сопола.
И понеже винаги се появяваш след мен и нито веднъж не си написал нищо по същество, аз ти предлагам – дай си малко зор и попрочети какви коментари е правил Николай Атанасов по проблеми, относно кучетата, които са предмет на неговите знания и интереси и какви са твоите аналогични коментари по същите теми.
Хайде, да те видим многознайко. Колко наистина разбираш от кинология, а не от интриги и форумен кучкарлък.
А реджо ако иска може да ми пише. Ако иска, може и да се обърне към този, към когото го посъветвах.
И едно обръщение към повечето "активисти" във форума.
Конярска отново изплакала жално, жално, че пак съм във форума.
Да, във форума съм и колкото пъти реша, толкова ще бъда. Ако не за друго, поне от време на време да опитвам да отварям очите на непредубедените, когато ви четат глупостите винаги да имат едно наум.