Dog.bg Форуми : Персийска котка

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (108 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Персийска котка

#192 Потребителят е офлайн   castor Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 June 2005 - 12:30 AM

леле ама наистина ли са му такива червени очите ? ;) w)

#193 Потребителят е офлайн   netcat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2005 - 09:58 PM

Незнам дали са бабини дивитини, ама никога ли не си виждала урочасано дете - клинически здраво, фактически - не? Както и да е. Изпратих ти бележка за останалото.

П.П. Джади, наистина още малко и ще го докара на Екзотик твоя Лео:) И най-странното е, че му е равна козинката.

#194 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2005 - 01:11 AM

Netcat, има6 отговора ми ве4е-може6 да го про4ете6!А за другото-сега пак аз те молиа: махни снимките,за да си по- спокоина,6том виарва6 в това!
User's Signature

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)

#195 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2005 - 10:44 AM

А пък този сладур е за фантик - да си представи какво щеше да бъде ако имаше пиано в стаята ...., след като "усъвършенстват" писи-то, малките ще ти акомпанират и на пианото... l) l) l)

Качена снимка
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#196 Потребителят е офлайн   fantik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2005 - 11:49 AM

Снимката е страхотна, знаеш ли колко много ми е нужен корепетитор за новото ми начинание, не че вкъщи нямам няколко борещи се да заемат мястото на този от снимката, само че на клавиатурата на компа, но ти знаеш, че понякога се намесват при писането ми. Остава да си купя пиано и да тествам кой от всичките ще се справи най-добре със задачата.
User's Signature

Развъдник за персийски котки Star Night (CFA & FIFe registered)[br]www.starnightpersians.com

#197 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 July 2005 - 11:59 AM

b) l) b) знам аз, знам... какво ли не знам вече...
User's Signature

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.

#198 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 July 2005 - 08:54 PM

Качена снимка
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#199 Потребителят е офлайн   boxer4eto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 September 2005 - 10:53 AM

ето на моята приятелка котката

Качена снимка

Освен това, модераторът моли снимките, които се качват да бъдат предварително обработени - намалени до подходящия размер .... и най-вече обърнати в нужната посока, снимки надолу с главата не се допускат!!! bl)
Който не знае как да обработи снимката в размери, подходящи за качване във форума, моля да пита тук или на ЛС!!
User's Signature

Ако искаш верен приятел вземи си куче!

#200 Потребителят е офлайн   tedi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2005 - 06:33 PM

Боксерче,много е красива котката на приятелката ти!!! w) А как се казва? c)
User's Signature

Качена снимка

#201 Guest_жани_*

• Група: Гости

Публикувано: 05 October 2005 - 06:46 PM

имам много красиво персийско коте вече 5год.планирам бременност и трява да намеря приют за дом.си любимец за около 2год.има ли някакво училище за котки където да го оставя а и той да се чувства добре

#202 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 October 2005 - 10:07 PM

Цитат

имам много красиво персийско коте вече 5год.планирам бременност и трява да намеря приют за дом.си любимец за около 2год.има ли някакво училище за котки където да го оставя а и той да се чувства добре

Котето i бременността не са взаимоизклиу4ва6ти се пониатииа-триабва да има6 сериозна при4ина,за да се раздели6 с котето си!
И друго-котето е по-самостоиателно животно от ку4ето например и по-малко грижи 6те ти саздава при отглеждането!А 6том е и персии4е-те са флегматитси по природа-никакав проблем коте-персии4е и бебе!
Пак ти казвам-ако ниама6 медитсински обоснован проблем-не си даваи котето!...
Eдин пример-говорила сам с доста лекари по този повод и в Стара Загора сам ходила-пак за подобни не6та да питам:
дали отглеждането на котка в ка6ти има негативни последитси за евентуална бременност или не!?Обиаснението е следното(обиасниавам ти го прости4ко,без претентсии за мед.терминологииа!):
ако жената е живиала до забремениаването си с котка-ниама проблем да живee с котката и след това!Има слу4аи,когато се полу4ават спонтанни аборти в парвите месетси от бременността,предизвикани от т.нар. "коте6ки грип"!Но това се слу4ва,ако никога преди това жената не е живиала с котка и саответно организмат и ниама изграден имунитет!...В твоиа слу4аи-ако има6 котето от преди бременността-ве4е има6 изгреден имунитет и ниама опастност!
User's Signature

#203 Потребителят е офлайн   venera_73 Икона

Публикувано: 08 October 2005 - 06:58 PM

povyprosa za opasnostite po vreme na bremennost i syjitelstvoto s kotka po edno i sy6to vreme.............................pro4etete malko pove4e za bolesta nare4ena TOKSO PLAZMOZA......................i posle 6te si govorim

#204 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 07:13 PM

токсоплазмоза е една думичка...
Не съм чела, но "бременях", родих и отгледах дъщеря си с котка в дома и винаги сме били с котки. Така като гледам не срещнахме никакви проблеми.
User's Signature

#205 Потребителят е офлайн   alekian_yona Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 October 2005 - 07:15 PM

venera_73
... и освен това ще помоля да се пише на кирилица !
User's Signature

#206 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 October 2005 - 06:57 PM

Цитат

токсоплазмоза е една думичка...
Не съм чела, но "бременях", родих и отгледах дъщеря си с котка в дома и винаги сме били с котки. Така като гледам не срещнахме никакви проблеми.

Абсолиутно така е!!!Аз са6то 6те си отглеждам бебето не само с котки,но и с ку4ета!!!Никакав проблем-единственииат е сега6ната ми ангажираност и тежката бременност,за коиато животните ниамат "вина"!...
Венера 73-4ели сме много,не се притесниаваи(и не само сме 4ели)!!!Това,за което говориа е много сериозно и не бих подходила кам него с "лека рака",ок!?
А за да си 100% спокоен и сигурен-наи-добре е да си заведе6 котето на изследванииа именно за такива заболиаванииа,консултираики се успоредно и с вет,и с лекар!При добра хигиена,редовни ваксини -ниама никакав проблем!
User's Signature

#207 Guest_боксер4ето_*

Публикувано: 14 October 2005 - 11:35 AM

Цитат

Боксерче,много е красива котката на приятелката ти!!! w) А как се казва? c)

ми котката на приятелката ми се казва Сиву6ка

#208 Guest_папи_*

Публикувано: 14 October 2005 - 07:54 PM

c) Аз съм отгледана с котарак, той е дошъл в креватчето ми при донасянето ми от родилния дом, бях бременна с котка, тя топлеше в бебешкото креватче децата ми. Някога нямаше такива ваксини като сега и никога не сме имали проблеми с котките. Ще се чувствате самотни цялото семейство, ще ви липсва мъркащия домашен пух.

#209 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 08:56 PM

Но тук става вапрос за персии4е,т.е. коте с много козина!Нека бадем по-внимателни: аз ли4но не бих допуснала котето да спи в бебе6кото креват4е от саображенииа за сигурност наи-ве4е,а и заради многото косми!Има си време за вси4ко--ако детето е ве4е на 2-3 годинки-никакав проблем и никаква опастност да спиат заедно!Но за бебе-категори4но НЕ!
Има и не6то,което ниама как да се предвиди,докато не ти се слу4и-АЛЕРГИИТЕ!Затова заставам пак на тази позитсииа:
не се разделиаите с котето си,ако ниама медитсински проблем за това!Само в такав слу4аи е обосновано!
Но един интелигентен 4овек може да подходи разумно кам вси4ко-с нужните знанииа и компетентни консултатсии по вапроса-а не просто "да сабира инфо от улитсата" и да слу6а "бабини деветини"-колко е опасно да се са4етаиат бременност и животно , бебе и животно... bl)
User's Signature

#210 Потребителят е офлайн   manus Икона

• Claymore
  • PipPipPip

Публикувано: 14 October 2005 - 09:41 PM

е за козината има решение ;) стригане му е майката super best

#211 Потребителят е офлайн   tsveti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 October 2005 - 05:38 AM

Цитат

е за козината има решение ;) стригане му е майката super best

Не говори6 сериозно,нали!? r) Като знам какво мисле6е преди по вапроса за "подстригана" персиика или пекинез-аз не сам забравила...Хаиде,кажи,4е се 6егува6?! l)
User's Signature

• (108 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни