Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 22 November 2008 - 01:01 AM
пожелавам ти мечтата ти за рот-че да се осъществи ;)
давам им домашно отгледани ябълки и круши, а морковите купувам.
за кълновете- това имах предвид, сама да си ги направя. във водичка, но незнам какви точно семена? четох за едни, но за големи папагали и незнам дали стават и при нас :( сигурно да...
след толкова време на мъки разбрах тайната как да ги накарам да ядът плодовете и другото- глад му е майката ;D един следобед без храна и ядем всичко ;D
ами като съм подкарала с въпросите....може ли да им се дава жива храна, например бели червеи :izcherven: четох го, но аз да си питам и вас...
и още малко...може ли зеле?
давам им домашно отгледани ябълки и круши, а морковите купувам.
за кълновете- това имах предвид, сама да си ги направя. във водичка, но незнам какви точно семена? четох за едни, но за големи папагали и незнам дали стават и при нас :( сигурно да...
след толкова време на мъки разбрах тайната как да ги накарам да ядът плодовете и другото- глад му е майката ;D един следобед без храна и ядем всичко ;D
ами като съм подкарала с въпросите....може ли да им се дава жива храна, например бели червеи :izcherven: четох го, но аз да си питам и вас...
и още малко...може ли зеле?
Публикувано: 23 November 2008 - 11:42 PM
какво ще кажете за хрните на Vitakraft. знам че са хубави, но незнам как стоят нещата точно с тези за вълнисти папагали...и въобще с каква храна храните вашите любимци? ако е писано по-назад извинявам се, но още не съм изчела цялата тема :izcherven: говоря за марки храни
Публикувано: 24 November 2008 - 10:04 AM
Ами всъщност вълнистите папагали нямат нищо общо с Африка,......идват от Австралия и определено не сам им необходими живи гадинки. Витакрафт е хубава храна, в повечето случаи купувам такава на моите гаргички :)
Зеле можеш да даваш,ама не знам дали ще им хареса......моите май не го обичат. Много хубаво обаче, че имаш домашни плодове :blink:
Семената за кълновете могат да се от смеската, която им купуваш.
За пожеланието за рот-че :0 Мерсиии :wub: Знам, че няма да е много скоро, но съм сигурна, че ще се случи, когато ще мога да осигуря всичко необходимо. До тогава се радвам на чуждите ;D
Зеле можеш да даваш,ама не знам дали ще им хареса......моите май не го обичат. Много хубаво обаче, че имаш домашни плодове :blink:
Семената за кълновете могат да се от смеската, която им купуваш.
За пожеланието за рот-че :0 Мерсиии :wub: Знам, че няма да е много скоро, но съм сигурна, че ще се случи, когато ще мога да осигуря всичко необходимо. До тогава се радвам на чуждите ;D
Публикувано: 24 November 2008 - 10:29 AM
е вече и зеле не мога да давам :( пробвах да им дам мухи нооо не ги пипнаха...е проявиха интерес- оглеждаха ги доста време, но не ги ядоха, а с червейчета рехих все пак да опитам, но магазина не работеше и днес ще им взема...опит :blink: сложих вече гнездилката и аз, малко по-рано, но ще видим... :blink: може да ви покажа снимки. сложих я на вратичката, а като ги пускам ще е от тавана ;D махам и са свободни за излитане.... :blink:ааа плодовете...какво като ги имам..те не ги ядат :- толкова време опитвам и не ги искат.... :'(
Публикувано: 24 November 2008 - 06:46 PM
:o :o толкова ли са шашави?!?!? да не ти дава Господ такива диванета ;D
аз си имах една откачена женска :rolleyes: беше красива, бяла...нооо...луда ;D :palqcho: :tikva: биеше мъжкия-този зеления красавец, по цял ден врякаше и пискаше :huh: иии накрая я смених в зоомагазина ;D ;D та си взех сегашната принцеса :wub: мъжкия сега живота си живее B) пее си, играе си, чешат си го, целуват си го...абе живот ;D с онази се видя в приключение :viking:а и аз :rolleyes:
аз си имах една откачена женска :rolleyes: беше красива, бяла...нооо...луда ;D :palqcho: :tikva: биеше мъжкия-този зеления красавец, по цял ден врякаше и пискаше :huh: иии накрая я смених в зоомагазина ;D ;D та си взех сегашната принцеса :wub: мъжкия сега живота си живее B) пее си, играе си, чешат си го, целуват си го...абе живот ;D с онази се видя в приключение :viking:а и аз :rolleyes: