Нашите приятели- вълнистите папагали
Публикувано: 25 November 2008 - 09:17 AM
Публикувано: 25 November 2008 - 09:51 AM
Публикувано: 25 November 2008 - 02:37 PM
а пък мъжкия не дава да го пипна....а даже и нахален :- снощи в 12 вечерта поиска да го пускам :prase: в 2 едвам го хванах ;D абе мазало ;D
Публикувано: 25 November 2008 - 02:50 PM
"женската ми даде да си галя зад главата, стоя си в мен, качи ми се на рамото, завря ми се в косата и не излизаше от там много беше хубаво..."
Разбирам за какво говориш :blink: Брат ми имаше страхотна вълниста папагалка /за съжаение почина/. Понеже беше единствена, много лесно и бързо се социализира. Идваше при всички, разхождаше се по главите ни, ядеше ни от чиниите и пиеше от чашите /доста лош навик/.......наистина беше невероятна :wub: Много ми е мъчно, че я няма вече.
Публикувано: 25 November 2008 - 03:19 PM
съжалявам за папагалчето :( познато ми е :(
мъжкия ми папагал всъщност не беше мой, а на приятеля ми...един ден в колата му незнайно как влезнал папагал.разпитвахме, не разбрахме на кой е и си го прибрахме. взех ме този зеления и вече си имахме нови дом. любимци :blink: но един ден папагалчето май беше се задавило и докато се опитвахме да го спасим почина :'( беше ужасно :( после този остана сам за някое време, а после дойде при мен, за да му обръщам повече внимание. аз пък му взех онази побойница ;D и натам разказах...
а тя мойта само веднъж ме зарадва така ;D
Публикувано: 25 November 2008 - 03:40 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 03:52 PM
Публикувано: 25 November 2008 - 04:07 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 25 November 2008 - 04:21 PM

Цитат
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 25 December 2008 - 09:41 PM
Публикувано: 26 December 2008 - 02:23 PM
Публикувано: 29 December 2008 - 11:50 PM
При дефицит на витамини при папагалите се наблюдава възпаление и подпухване на клепачите, страх от светлината, отделяне на гной, обща слабост, треперене на крайниците, мускулни спазми. При недостиг на витамин D те развиват рахит оперението им е разрошено апетита се понижава гръдната кост и пръстите им се изкривяват. При лечение на авитаминоза на папагалчетата следва да се дават повече зелени храни зеленчуци плодове и да се увеличи дневната им дажба от рибено масло (по 5 капки на една птица).
Е, предполагам, че при твоето не е чак такова положението,но може би е недостиг на витамини...ако не може да се храни пълноценно заради другите..
Стискам палци да се оправи! ;)

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-(
Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.
Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!!!
Публикувано: 30 December 2008 - 03:45 PM
Black Heart, ти как разбра, че са мъжко и женско като не ги познаваш ;D На мъжките роговичката над човката е синя, а на женските става кафеникава. Когато са малки обаче, много често са розови и докато поотраснат няма как да разбереш със сигурност. Аз така се изненадвах два пъти. Ако можеш ги снимай и покажи :blink: