Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 11 May 2008 - 11:42 AM
A i dr problem kogato lapne ne6to ot ulicata i pone4a da i go vzema tq po4va da me rymji neska daje me uhapa.. ne me slu6a v nqkoi otno6eniq.
Burrzo se nau4i kato vidi kupi4kata s hrana i ako i kaja ne da ne qde do komandata "aide" i 4ak togava zapo4va da qde ,no komandata sedni legni vyob6te ne gi otrazqva misli 4e si igraem i po4va da hape na igra... :huh: :huh: tupam q s vesnika ama i nego ne go otrazqva pyk ne iskam da q udrqm s ryka ama se nalaga ponqkoga.. kak bihte me posyvetvali za vesnika i zarazhodkite na vyn ?
Публикувано: 11 May 2008 - 02:41 PM
Публикувано: 11 May 2008 - 06:53 PM
Според мен отока трябва да спадне до утре. Мен отдавна ме е жилила пчела, но пръста ми се беше подул за кратко... за около ден мисля...
Публикувано: 11 May 2008 - 07:09 PM
Цитат
Според мен отока трябва да спадне до утре. Мен отдавна ме е жилила пчела, но пръста ми се беше подул за кратко... за около ден мисля...
поду се милата, нито е квичкала, нито се е тръшкала, просто и се поду от страната дет я е ожилила, ама доста се поду чак и се показаха зъбите а от другата страна съвсем малко се поду, завдох я на лекар дадоха и алергозан или нешо такова за кучета, и като я прибрах заспа, пускаше лигички, ама нито е скимтяла нито се е оплаквала, направо ми се скъса сърцето, след около час отока почна да спада, и стана отново игрива зе да хапе, да се закача с котето, и ми стана спокойно.
Но сега е доста смешна в муцката, като прасенце е!
Публикувано: 12 May 2008 - 07:48 AM
Публикувано: 12 May 2008 - 08:03 AM
А кошерите си бяха в нашия двор, заградени са, но тогава баща ми беше влизал и оставил вратичката отворена и Мара Подробната нали всичко трябва да види :rolleyes: Така че освен Зита да влезе в някой двор, друга опасност от кошери не виждам :) Но внимавайте по поляните, особено щом е алергична :rolleyes:
Публикувано: 12 May 2008 - 08:25 AM
Публикувано: 12 May 2008 - 08:56 AM
Цитат
......
......
...пликчетата за акита са задължителни, пинсета за кърлежи (много полезно!), аз си нося и една инжекция която ми е за бързо реагиране ако не съм в града, защото е алергична към пчели (подува се главата, очите... ). Свикнала съм да си слагам всичко необходимо, защото когато си с куче на път (все едно дали в града или по-далеч) се случва всичко! Нашето училище е на 1-1 1/2 час от вкъщи, там стоим още час-два, после докато се приберем... Не мога да я оставя най-малко без вода!
Цитатът е от: mi6eto_i_ashley :OK:
:palec: Много добре казано, съветвам ви и вие да си вземете такава инжекция. По скоро съветвам всички, защото аз доколкото съм запозната всички кучета са алергични към пчели и едно ухапване може да е фатално :( По добре да се подготвим добре, отколкото после да съжаляваме :-

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 12 May 2008 - 10:16 AM

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 12 May 2008 - 03:09 PM
Публикувано: 12 May 2008 - 06:24 PM
Публикувано: 12 May 2008 - 09:05 PM
Та .. топло им е (предполагам). Зависи все пак къде ще го гледаш ( на двор или вкъщи, но твоето ще е бебе и сигурно постоянно ще си около него ... ) Но където и да е в горещо време тряба да му е осигурена сянка (хладина) и прясна вода постоянно. Хубаво е да се избягват много упражнения, да няма натоварвания през големите горещини на слънце, а разходките да са предимно сутрин и вечер. Тъй като твоето ще е бебе няма да има нужда от супер големи разходки/натоварвания.
Все пак не съм специалист и ако не съм разбрала/обяснила правилно, се надявам някой да ме поправи.
Публикувано: 13 May 2008 - 09:16 AM

JulyVell Siberians