Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#6681 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2012 - 03:26 PM

Показване на мнениетоvinek, в 16 January 2012 - 02:56 PM, написа:

фурминатор ли ползваш за разресване :ab_041:
......интересно.............

Искаш да ти дам да пробваш ли?

1-2 пъти в месеца... и кучето става... друго си е... няма сила на тоя свят дето да го накара да изглежда така както след обработка с фурминатора
User's Signature

Качена снимка

#6682 Потребителят е офлайн   FANFAN Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 03:44 PM

Показване на мнениетоzebri4kata, в 16 January 2012 - 10:22 AM, написа:

Имам и още един въпрос.Тези,кито имат дългокосмести хъски.С какъв гребен ги сресвате.Криста в областа над и под опашката е като някаква овчица.Козината и е гъста и става за чепкане хахахах,а още не сме взели гребен.Утре от ветеринарната клиника ще купим,но има страшно много модели и незнам на какъв да се спрем.Може ли някой да ми помогне.Да покаже снимка на подходящ гребен.Благодаря!

Ние използваме двуредов метален гребен от този типПрикачена снимка и четка за фино разресване ,подобна на тазиПрикачена снимка Единственния ни проблем е,че така и не го научих да стои особенно мирен при процедурата,но иначе от резултатите съм доволен. Разбира се,такова нещо като ресане веднъж в седмицата да речем, за мен не върши работа,аз реша почти всеки ден..
User's Signature

Качена снимка

#6683 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 03:57 PM

Ние сме с такава http://www.amazon.co..._petsupplies_30 за 2-3 пъти в седмицата и такава http://www.amazon.co...26722004&sr=8-1 за 2 месечно , както я ползваме c гребен за след къпане и за разсресване с балсами, подхранващи спрейове и други такива подхранващи и подобряващи козината, а гребена http://www.amazon.co...6723425&sr=1-61 го ползваме и за разресване на мокра козина след нанасяне на балсама и ще го ползваме като почва да си сменя козината. Иначе ползвайте и хубав шмпоан и балсам, иначе може козината да се изсyши и да загуби блясък. :mg_062:
всичко сме го вземали от амазон
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#6684 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 06:07 PM

Ние ползваме същото гребло, което FANFAN е постнал, но с въртящи се зъбци. Чудеса прави. А фурминатора така си седи в шкафа вече 3-та година, незнам как Дизел го ползва и какъв е неговия, но страшно реже косъма...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#6685 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 07:11 PM

Качена снимка

Нищо не ми реже на мен ... много добре се получава... съвсем друга бира е като я среша..

И нито 1 МИТ за правене на дупки скубане и прочие не важи при мен... И на всеки който го дам е доволен от него ... На хора с хъскита... голдъни, лабрадори, каракачанки ... и кфо ли още не..

Никой не се е оплакал от продукта...
User's Signature

Качена снимка

#6686 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 January 2012 - 08:23 PM

Ще си направя труда да ти отговоря, за да не вземе някой от неразбиращите да ти повярва....
Не искам да ми даваш да пробвам........и според мен само тук си прав, пробвал съм го само веднъж и вече даже и не знам в кой шкаф е или дали не се е озовал в коша многа отдавна.
Има цяла тема за груминг на сибирското хъски, цели 11 страници, ако пък случайно не я откриваш ти и уважаемите колеги от форума ще пусна линк към нея :ac_007:
От това което знам, което правя и което сме кометирали с колеги от форума и хора профеисоналисти (подчертавам) няма по добро нещо от качествена козметика,добри гребени и четки. Те ако искат да ти огворят ама гледам, че не са се засилили много много :ob_173:
Лично аз бих използвал четката на майка ми пред тоя фурминатор(даже има и цяла тема във форума за него.....)

P.S. Много ще ми е интересно да споеделиш как издухваш кучето ползвайки фурминаторЪ и ако може и малко снимков материал
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#6687 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 08:48 PM

Показване на мнениетоvinek, в 16 January 2012 - 08:23 PM, написа:

Ще си направя труда да ти отговоря, за да не вземе някой от неразбиращите да ти повярва....
Не искам да ми даваш да пробвам........и според мен само тук си прав, пробвал съм го само веднъж и вече даже и не знам в кой шкаф е или дали не се е озовал в коша многа отдавна.
Има цяла тема за груминг на сибирското хъски, цели 11 страници, ако пък случайно не я откриваш ти и уважаемите колеги от форума ще пусна линк към нея :ac_007:
От това което знам, което правя и което сме кометирали с колеги от форума и хора профеисоналисти (подчертавам) няма по добро нещо от качествена козметика,добри гребени и четки. Те ако искат да ти огворят ама гледам, че не са се засилили много много :ob_173:
Лично аз бих използвал четката на майка ми пред тоя фурминатор(даже има и цяла тема във форума за него.....)

P.S. Много ще ми е интересно да споеделиш как издухваш кучето ползвайки фурминаторЪ и ако може и малко снимков материал

Може.... много неща може... амаааааа не ме кефиш... нещо ми се надуваш ...

Вие пък що се доверявате на всичко дето го пише тук и там ... ми не вземете да пробвате... па-па-па като папагали сте..

Знаеш ли колко ме интересува кфо пише? Имам въпросния фурминатор, използвам го, доволен съм, след работа с него свалям доста и кучето изглежда по-добре... без да прави дупки и прочие.. Както казах вече не съм само аз доволния от него.. изброих някой от породите които също са ползвали лично моя фурминатор...

Не смятам да се хабя повече.. мен ме устройва, върши ми работа и това и е достатъчно ... не ми трябват пък, ако ще и статията за фурминатора да мине през държавен вестник, о райт?
User's Signature

Качена снимка

#6688 Потребителят е офлайн   Saika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 January 2012 - 08:56 PM

Ей, ама все ще се намери някой да каже нещо на обратно..... И аз чета из доста английски сайтове за grooming-а и има доста хора, които са доволни от въпросните фурминатори и не знам какъв е проблемът тук!?
Всеки си гледа кучето , както сам сметне за правилно и както кучето се чувства и изглежда добре!
User's Signature

Качена снимка
Поединок Добра и Зла происходит каждую секунду в сердце каждого человека, ибо сердце и есть поле битвы, где сражаются ангелы и демоны. :zz_214:

#6689 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 09:08 PM

Показване на мнениетоLetty, в 16 January 2012 - 06:07 PM, написа:

Ние ползваме същото гребло, което FANFAN е постнал, но с въртящи се зъбци. Чудеса прави. А фурминатора така си седи в шкафа вече 3-та година, незнам как Дизел го ползва и какъв е неговия, но страшно реже косъма...

С Дизел визирате два различни фурминатора и от там идва недоразумението.Неговият НЕ РЕЖЕ!Съответно, ако ти сваляш определено количество с твоето гребло, той за същото време може да свали без един косъм да е срязан поне 3 по толкова.Изпозлвала съм и неговия тип фурминатор, който го водят тип "гребен", ползвала съм и твоя, затова и пояснявам.Иначе Дизел пали от четвърт дори и в този студ-ха ха.Споко, момче, дори и аз понякога заставям зад теб-не се хаби за нищо!
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#6690 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 January 2012 - 09:28 PM

Слабо ме интересува дали те кефа или не, то който трябва ме е оценил :ba_025:
реши си кучето както си искаш, това си е лично твоя работа, прекалено много време ти отделих........айде със здраве :rc_036: и да не се отклоняваме от темата с въпросите и отговорите за хъскита
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#6691 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 09:41 PM

Ти по начало има ли какъв въпрос да зададеш или отговор да дадеш тук?

Или... провокираш и "драсваш" с чисти ръце и мисли за теб..Много долно..

Обаче грешиш, не ти на мен, а аз на теб отделих много време... вярвай на бабини думи и рецепти и чети в медийното пространство как и какво да правиш със себе си и кучето си... и им вярвай на 100%, 'щото тук лабаво няма!

Хайде както казваш ти... със здраве.. :rc_036:

За да не е спам и да не съм черната овца... ОТНОВО.. ще си направя труда да задам 1 риторичен въпрос..

Послушни ли са ви кучетата?
User's Signature

Качена снимка

#6692 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 10:18 PM

След като си го определил като риторичен, едва ли някой ще се погрижи да ти отговори на него. :db_046:
User's Signature

#6693 Потребителят е офлайн   Дизел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 January 2012 - 10:30 PM

Не държа... Пък и след като е риторичен се подразбира, че знам отговора.. :r_181:
User's Signature

Качена снимка

#6694 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 16 January 2012 - 11:53 PM

Специално този въпрос няма един отговор, но не са и два :). Башка е какво разбираш под "слушане" ;)
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#6695 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2012 - 05:26 PM

Показване на мнениетоДизел, в 16 January 2012 - 02:07 PM, написа:

А за разходките питайте ветеринара, не по форумите...

Казаха,няма проблем да излизаме :) Но е голям проблем с повода,дърпа ме ужасно и ми се вре в краката.За малко да се пребия.Днес за секунда погледнах в страни и глътна един голям кокал.Изобщо не можах да и го изкарам от устата,моментално го беше глътнала без да го сдъвче.Какво може да и стане :(
User's Signature

Качена снимка

#6696 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2012 - 05:57 PM

Какво може ли?Може и нищо, но следващия път може и нещо вредно, дори с отрова да копне и вече ще се хванеш за главата защо не си я обучила да не яде от земята.Как ли?Ми написано е вече в съответния раздел-ползвай търсачката или почни да ровиш из възпитание и обучение на кучето.Там ще намериш и относно дърпането на повод.
User's Signature

#6697 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2012 - 06:14 PM

Показване на мнениетоАриел, в 17 January 2012 - 05:57 PM, написа:

Какво може ли?Може и нищо, но следващия път може и нещо вредно, дори с отрова да копне и вече ще се хванеш за главата защо не си я обучила да не яде от земята.Как ли?Ми написано е вече в съответния раздел-ползвай търсачката или почни да ровиш из възпитание и обучение на кучето.Там ще намериш и относно дърпането на повод.

Някъде прочете ли да задам въпрос относно повода?Просто се оплаках :) Ясно ми е за обучението и къде е съответния раздел.Именно от там научих кучето си да сяда,ляга и прочие,но както се вижда заниятията са за малко куче,но средата на обучение е навън,а преди ваксините няма как да науча кучето си да върви редом до мен,защото у дома е едно,а навън е съвсем друго.И ако у дома върви до мен,на вън има дразнители,фактори и непознати миризми,които кучето иска да опознае.А днес сефте я свалих от колата да върви сама.Всичко с времето си.Струва ми се твърде малка за да е обучена на абсолютно всичко нали?Наясно съм с риска от поглъщане на боклуци и следващият път ще съм по предпазлива!
User's Signature

Качена снимка

#6698 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2012 - 11:06 PM

О, ясно!Ще се оправите и без нас, значи.Що ли си правим труда да отговаряме....?!А наясно ли сте,че отсега и то още в дома на тази възраст можете да я научите да не взима храна от земята?Само от Вашата ръка?Да?Чудесно!Ако ли не?Дерзайте!
User's Signature

#6699 Потребителят е офлайн   Letty Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2012 - 11:14 PM

Ооо, Ариел, моля те....Защо се заяде сега? Ти сигурна ли си, че жената не чете? Че не се занимава с малката? Стига с това негативно отношение, бе хора.....Направо понякога не мога да повярвам как се хващате за една дума даже...
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

15.03.1997 - 10.12.2011 - R.I.P. Rino! Always in my heart...

#6700 Потребителят е офлайн   zebri4kata Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2012 - 10:53 AM

Показване на мнениетоАриел, в 17 January 2012 - 11:06 PM, написа:

О, ясно!Ще се оправите и без нас, значи.Що ли си правим труда да отговаряме....?!А наясно ли сте,че отсега и то още в дома на тази възраст можете да я научите да не взима храна от земята?Само от Вашата ръка?Да?Чудесно!Ако ли не?Дерзайте!

Даааа "можеше",но зависи колко е възприемчива.Някои неща стават по бавно и се иска търпение.Лесно е да нападате хората,които те първа се сблъскват с възпитанието на малко кученце.Сигурно вашето куче на 3 месеца и кафе ви е поднасяло на задни лапички нали?И защо "си правите труда ли'? Ами аз такава помощ не съм искала от вас Ариел.Цитирах Дизел ,а не вас!
User's Signature

Качена снимка

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема