Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 19 April 2008 - 03:33 PM
всеки си дресира кучето както иска :)да не говорим че за всяка порода има различни похвати. На мен ми се е случвало докато играя мач в морската градина- Варна едно хъски нахлу на терена ;D и стопанина му вика вика то не идва накрая дойде да го хване и един приятел му каза да си възпита кучето а той отвърна "Вълк как се възпитава " ;D
Публикувано: 20 April 2008 - 11:38 AM
Цитат
iskam da popitam haskitata mogat li da se nau4at da ne bqgat i da ne gi gonim kato tvardoglavi :'( ako nqkoi znae da pi6e :huh: :rolleyes:
може да го научиш да те слуша и докато бяга да дойде :) но едвали може да го научиш да не бяга, освен ако не говориш за командата стой или на място на това също може да се научи на всичко може да се научи стига да има добър учител
Публикувано: 20 April 2008 - 11:44 AM
Някой може ли да ми каже какво представляват тези витамини SA37 и как се дават.. постоянно или с почивки.. и най-вече с какво помагат те?
Също и биотин. Разбрах, че е хубаво да се дава за козината.., но не знам за хъскита дали става и ако става как се дава.. постоянно или само докато сменя козина?
Ако не става.. дали ще е хубаво да и давам нещо, докато сменя козината си - да стане по-хубава новата?
Също и биотин. Разбрах, че е хубаво да се дава за козината.., но не знам за хъскита дали става и ако става как се дава.. постоянно или само докато сменя козина?
Ако не става.. дали ще е хубаво да и давам нещо, докато сменя козината си - да стане по-хубава новата?
Публикувано: 20 April 2008 - 02:27 PM
SA37 са добри витамини. Ако кучето се храни с качествена храна, тогава няма нужда от добавки. Разбира се, че не се дават постоянно. От един до два месеца е достатъчно.
За хубава козина много добър ефект има Мегадерм на Вирбак. Иначе и бирената мая също е за хубава кожа и козина. Няма нужда да се дават на кучето постоянно разни такива неща, или пък всичките. Биотин също е добре, но аз лично не съм ползвала до сега.
За хубава козина много добър ефект има Мегадерм на Вирбак. Иначе и бирената мая също е за хубава кожа и козина. Няма нужда да се дават на кучето постоянно разни такива неща, или пък всичките. Биотин също е добре, но аз лично не съм ползвала до сега.

HUSKYPOWER - THE POWER WITHIN!
JulyVell Siberians
JulyVell Siberians
For the world I'm just a person, for my dogs I'm just the world!
Публикувано: 20 April 2008 - 03:24 PM
Козината на гърба на Бленика стана доста твърда :o В смисъл не е мекичка, както преди а е гладка и твърдичка. Като я реша на обратно пак си става мека но като мине ефектът от ресането отново става така?! Не е целият гръб а само част зад врата, мисля че до холката :-

http://www.vbox7.com/play:d880ab65
Turn the lights down low, take it off, let me show, my love for you is insatiable...
Публикувано: 20 April 2008 - 03:31 PM
Публикувано: 20 April 2008 - 06:07 PM
Публикувано: 21 April 2008 - 09:46 AM
Доколкото зная, в Асеновград има един мъж, инвалид, който се занимава с дресировка на немски овчарки-за 250 лв. получаваш гарантирано качество при обучението на овчарката, за 1 м. му я оставяш и си я вземаш обучена. ;D Но този човек категорично отказва, да се занимава с обучение на Сибирско Хъски, тъй като при него нещата стоят по съвсем различен начин. ;D
На мен преди да купя Тара ми даваха Немска овчарка, ей така безплатно от приятели можеш да си взема, но отказах: исках Хъски!!! B)
На мен преди да купя Тара ми даваха Немска овчарка, ей така безплатно от приятели можеш да си взема, но отказах: исках Хъски!!! B)