Dog.bg Форуми : Въпроси и отговори / за хъскита

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (393 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Въпроси и отговори / за хъскита

#4601 Потребителят е офлайн   vangel Икона

• Member
  • PipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 February 2010 - 11:33 AM

Естествено но малко критики или хвалби никога не са излишни. :)

#4602 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 12:01 PM

Давала съм калции само за една седмица, и то като беше малка Бела. Скоро смятам да й пусна едно изследване, да видим как са нещата. По свое усмотрение не давам витамини и минерали, само след консултация с лекар.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4603 Потребителят е офлайн   plamenko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 12:03 PM

А Бела колко кг е ?
User's Signature

Качена снимка

#4604 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 12:08 PM

Около 16.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4605 Потребителят е офлайн   Meto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 February 2010 - 12:53 PM

Това куче расте със скоростта на светлината!
User's Signature

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.

#4606 Потребителят е офлайн   sstoilov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Фотография, Музика, Кинология, Интернет, SEO, GNU Linux

Публикувано: 21 February 2010 - 01:27 PM

Всяка Събота и Неделя кръстосваме околните гори и върхове. Станало ни е като ритуал още преди изгрев сме на някое пътечка, която се вие незнайно на къде. Но за през седмицата нямаме нищо интересно кратка разходки или малко игра на не обезопасения двор. За да разчупим рутината през делниците, смятаме да подърпваме тежести на стадиона (гума, бутилка с вота) Въпросите са ми два:

1)Има ли от къде да си взема такъв специален хамут за теглене на тежести знаете ли такъв магазин, контакти със него
2)Тъй като стадиона в моя град е леко застаряващ Пътеките за бягана не са от най-добрите. Ще ми са нужни и два чифта обувки/чорапи или там както се казват на български :) От къде да си набавя?

Ще съм благодарен и задължен ако някой сподели информация. Не ми се занимава с поръчки от чужбина и за това търся вариант да си набавя екипировката от тук.
User's Signature

I do believe that you don't have to walk this road alone

#4607 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 February 2010 - 01:40 PM

Цитат(plamenko @ Feb 21 2010, 09:10 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Искам да питам хората на които кучетата им са над 1 годинка , дават ли им Ca всеки ден?

Пробвай ако искаш и със VetStar, кучетата го ядат като "бонбони" без да се мръщят, а и цената е приемлива
User's Signature

In a moment of peace
http://vbox7.com/play:0c7b79a9

#4608 Потребителят е офлайн   neznainata Икона

• Just a dream
  • PipPipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 03:34 PM

Цитат(sstoilov @ Feb 21 2010, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Всяка Събота и Неделя кръстосваме околните гори и върхове. Станало ни е като ритуал още преди изгрев сме на някое пътечка, която се вие незнайно на къде. Но за през седмицата нямаме нищо интересно кратка разходки или малко игра на не обезопасения двор. За да разчупим рутината през делниците, смятаме да подърпваме тежести на стадиона (гума, бутилка с вота) Въпросите са ми два:

1)Има ли от къде да си взема такъв специален хамут за теглене на тежести знаете ли такъв магазин, контакти със него
2)Тъй като стадиона в моя град е леко застаряващ Пътеките за бягана не са от най-добрите. Ще ми са нужни и два чифта обувки/чорапи или там както се казват на български :) От къде да си набавя?

Ще съм благодарен и задължен ако някой сподели информация. Не ми се занимава с поръчки от чужбина и за това търся вариант да си набавя екипировката от тук.

По втория въпрос мога да помогна - в някои зоомагазини (ако не във всички) се предлагат обувки/чорапи за кучета. Цените са различни, както моделите и размерите.
За хамут в България... Не знам такъв магазин, който да ги предлага. Можеш да опиташ да си ушиеш сам.
П.С. Доколкото знам, е по-добре да се тегли на трева.
User's Signature

Качена снимка
Doesn't matter.

#4609 Потребителят е офлайн   MIG Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2010 - 04:12 PM

Искам да попитам дали е нормално на второто извеждане да получи прожулвания на задните крачета?И Моля кажете кога ще загрубеят лапите и няма да има кръв!!! dh_188.gif dh_188.gif (днес Ветеринара не работи и утре ще я водя)

#4610 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 February 2010 - 04:13 PM

Цитат(neznainata @ Feb 21 2010, 01:34 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(sstoilov @ Feb 21 2010, 01:27 PM) <{POST_SNAPBACK}>

По втория въпрос мога да помогна - в някои зоомагазини (ако не във всички) се предлагат обувки/чорапи за кучета. Цените са различни, както моделите и размерите.
За хамут в България... Не знам такъв магазин, който да ги предлага. Можеш да опиташ да си ушиеш сам.
П.С. Доколкото знам, е по-добре да се тегли на трева.

Цък http://dogbg.net/ind...p?sta=261&catid
Цък http://forum.dog.bg/...%D0%BB%D0%BE=25
User's Signature

In a moment of peace

#4611 Потребителят е офлайн   sstoilov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Фотография, Музика, Кинология, Интернет, SEO, GNU Linux

Публикувано: 21 February 2010 - 05:29 PM

neznainata Проблема е че в магазините който аз знам няма такива чорапи. Ти ако знаеш данните на някой конкретен, ще съм ти благодарен.

vinek Благородия ти за връзките :-) Тази с хъсешките нагръдници я бях гледал преди време, но не това търся.

Трябва ни нагръдник за Weight pulling Но така както вървят нещата май наистина, ще трябва да се поръчва от вън. Просто не ми се занимава с транспортни фирми, митници и други такива....

User's Signature

I do believe that you don't have to walk this road alone

#4612 Потребителят е офлайн   vangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 10:36 PM

Да наистина порасна доста за отрицателно време.

#4613 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 February 2010 - 10:42 PM

Щом искаш и критики, ето ди една- Оправи си правописа!
Кучето е страхотно и уникално! wub.gif Много да се радвате взаимно!

#4614 Потребителят е офлайн   vangel Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 February 2010 - 11:12 PM

относно правописа малко ми е кофти да пиша на бг и ги допускам по много

#4615 Потребителят е офлайн   MIG Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 February 2010 - 08:23 PM

Все пак ще ми отговорите ли на въпроса дали е нормално на второто извеждане да получи прожулвания на задните крачета?И Моля кажете кога ще загрубеят лапите и няма да има кръв!!!

#4616 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 February 2010 - 08:41 PM

Цитат(MIG @ Feb 22 2010, 07:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Все пак ще ми отговорите ли на въпроса дали е нормално на второто извеждане да получи прожулвания на задните крачета?И Моля кажете кога ще загрубеят лапите и няма да има кръв!!!

Може от коричките лед върху снега да се е прожулило, не знам кога ще загрубеят крачетата. А ти намаза ли го с нещо след като се е разранило кученцето?
User's Signature

In a moment of peace

#4617 Потребителят е офлайн   vinek Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 February 2010 - 12:21 AM

Цитат(MickeyYP @ Feb 8 2010, 02:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(MyHuskyDog @ Feb 8 2010, 03:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Моля ве,отоговерте на въпроса ми ако имате възможност,защото е спешно

Кое е спешно? Трябва да го храните след 5 минути и сте изправени пред дилемата дали да го щипете,или не ? ud_009.gif
Това е като оная велика мисъл,дето срещнах някъде из форума преди време - кучето,за да си научело името,трябвало 3-4 пъти да му го ИЗКРЕЩИШ в ухото ab_041.gif ab_041.gif

Добре, че не се налага да си знае трите имена и ЕГН-то, че тогава бая викане ще трябва x_194.gif
User's Signature

In a moment of peace

#4618 Потребителят е офлайн   Natali-Ger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 February 2010 - 08:31 PM

Ох, месеци не съм се вясвала тук, но сме в много трудна фаза. Всичко гризем, рушим, чупим, отваряме си дупки към съседите, изръфахме вратата към двора. Ако почна да се оплаквам, трябва да орева форума. Не знам колко време ще трае тази фаза, но косите ми със сигурност ще побелеят.

Мисли само да палува и играе, не й пука за нищо друго. И вие ли сте така на тази възраст осем-девет месеца? Едва се въздържам да не й нашаря дебелото дупе с нещо по-яко. Всички ме успокояват, че е преходна фаза, но на мен ми се вижда изтощителна. ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#4619 Потребителят е офлайн   MickeyYP Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 February 2010 - 07:55 AM

И аз мога да се оплача,но при нас има и друга причина - в игра ни направиха раничка до лявото оче.Раничката се оказа съвсем сериозна рана,с доста голям джоб.4 дни на антибиотици и мазила,сега сме на домашни промивки и кремче и всичко това съчетано със забрана за излизане,защото раната беше голяма и отворена.4 дни само ак,пиш и вкъщи... е как ?! ДжиУотното е 7 месечно диване,нали се сещате за какво говорим? Направо се побърка,милия,никакви играчки не помагат ... снощи решихме,че повече няма да го мъчим и беж на поляната и ... еми веднага започнаха да се гонят и да си дъвчат бузите (щото те други игри не признават) и леко му се разкърви раничката,но я промихме и така ... лудница някаква.Много ми е мъчно,че седя в такъв затвор.А не ме питайте как ми е още здраво сърцето,след като няколко пъти идва и ме бута с муцунка и после отива на терасата,сяда и гледа навън през прозореца dh_188.gif Ноооо вече се оправяме и скоро отново всички игри и кучовци ще са наши!Напълно и по много ! mg_062.gif

#4620 Потребителят е офлайн   shifter Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 February 2010 - 08:08 AM

Цитат(sstoilov @ Feb 21 2010, 03:29 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Трябва ни нагръдник за Weight pulling Но така както вървят нещата май наистина, ще трябва да се поръчва от вън. Просто не ми се занимава с транспортни фирми, митници и други такива....

Всъщност, типът нагръдник е въпрос на избор - особено в случая. "Хъсешкият" за теглене във впряг е също толкова добър за дърпане на гума, колкото и този за теглене на тежести. "Разликата" става очевидна и важна за животното едва когато решите да го натоварвате много сериозно с тежести - което, да го кажем в прав текст, не е най-подходящият тип упражнения за хъски. Хъскито, все пак, е куче, създадено за теглене на лек товар на дълги разстояния с висока скорост.
Що се отнася за всякакъв вид оборудване, моето предложение е ето тази фирма: Спортно оборудване за впрягове (и други дрънкулки) Удобството е, че цените са повече от прилични, а фирмата е в рамките на Евросъюза. Поръчките пристигат по пощата, пощенските разходи са минимални, разправии с митници и прочие неудобства липсват. В този сайт могат да се намерят извънредно хубави и здрави обувки (на едното ми куче са ползвани над 2 години и все още не са мръднали), има и всякакви хамути. Включително за теглене на тежести, ако разликата е толкова важна според вас.

• (393 Страници) +
  • « Първа
  • 229
  • 230
  • 231
  • 232
  • 233
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

10 потребители четат тази тема
0 потребители, 10 гости, 0 анонимни