Въпроси и отговори / за хъскита
Публикувано: 06 June 2010 - 04:05 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.
Публикувано: 06 June 2010 - 05:10 PM
Нара, в 06 June 2010 - 01:04 PM, написа:
Искренно вярвам, че вие няма да целите печалба от развъждане, но ако не се лъжа, вашето кученце е с едно синьо и едно зелено око. Знаете ли, че зеленият цвят е недопустим в стандарта на породата? Моля ви, четете стари и нови теми, интересувайте се по въпроса за развъждането. Бих искала също да ви попитам, познавате ли родителите на кучето? Виждали ли сте родословията им? Не мисля, че който и да било легитимен развъдник би допуснал безразборно развъждане на куче, произведено от него.
И не на последно място - Страшно харесвам вашето бебе, надявам се да се грижите добре за него и да се запознаете по - добре с последствията на действията, които обмисляте :)
С най - добри чувства,
Нара.
ПС.Имате лично съобщение.
Кучето ми е с едно синьо и едно може да се каже черно око, което в момента започна да става кафяво. Иначе съм виждала родителите и двете са сиво бели, едното е от развъдник в Украйна мисля, не съм сигурна, а другото от Български. Зам, че имат родословие, макарда не съмс е интересувала. Хората които ги гледат също не продават кученцата, това е първо кучило и макар бащата да е с едно синьо и едно кафяво око, а майката с две сини, само моето се е паднало с различни очи. Защото досега на съм гледала Хъски, влязох именно в този форум за да се науча как да го гледам и възпитавам възможно най-добре.

Публикувано: 13 June 2010 - 08:43 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 13 June 2010 - 07:10 PM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 15 June 2010 - 11:17 PM

JulyVell Siberians
Публикувано: 17 June 2010 - 02:21 PM
Публикувано: 17 June 2010 - 09:07 PM
П.П.
Когато човек се страхува, адреналинът в кръвта му се повишава, това отключва секрецията на външните секреторни органи и всичко това е сходно със състоянието на агресия. Кучетата с превъзходното си обоняние усещат това и не рядко нападат.
Публикувано: 17 June 2010 - 09:45 PM
В краткия период, когато беше със строг нашийник, го научих да не се дърпа след котки(което беше едно много важно нещо за мен) и да върви до мен.
Ако започне да се дърпа, задавам команда "Не", и се отказва, но ако има куче около нас, забравя всичко.
А сега е болен от ларингит, и когато се дърпа, започва много да кашля, въпреки, че е с нагръдник.
Публикувано: 17 June 2010 - 11:18 PM
Публикувано: 18 June 2010 - 03:58 PM
Публикувано: 18 June 2010 - 05:18 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.