Сега видях , че тоя Владо се пени така защото явно продава сухи топчета за кучета , и се пъне че е голям специалист , а пише пълни глупости
"За 65 кг куче днешната дажба е 415 г.
Дажбата е ниска, но това е именно поради качеството на съставките и 100% животинския протеин. Ако си дадеш труда да прочетеш СЪСТАВА ще видиш, че няма нито един продукт, който би отхвърлил в натуралното хранене. Тоест тук храната е "сготвена" и обезводнена "
Я да те чуя сега това за "100% животинския протеин" в сухата храна как ще го обясниш , по добре кажи че си излъгал в противен случай ще се окаже , че си просто некомпетентен

.
В снимките които съм пуснал няма шиийки , сложи си очила!
Това е зареждане от днес свински бут без кост вратни пържоли , котлети , казвам го защото ти тук сигурно и нокти ще видиш

.
Не мога да разбера как може някои хора да са толкова алчни , че чак не се усещат как дразнят с това , не мисля че това е начина да си увеличиш клиентелата

.
А в по вечето сухи храни съм сигурен , че не съдържат месо а субпродукти и то в високия клас храни. Не вявайте какво ви гововорят хора като този Владо , тях ги води единствено мисълта да ви приберта паричките! Аз нямам месарски магазин та да ви агитирам да купувате месо.
Нима си мислите , че след като във всичките боклуци които се продават на пазара под формата на салами и кренвирши в които само има следи от месо , някой ще слага чисто месо в храна за кучета

.
Преди време бях дал за изследване една хранителна добавка и се оказа , че вместо написаните 90% протеин съдържа само 42% и това е продукт предназначен за хора !!!
Значи ще дам един пример , преди време доста години назад реших да пробвам суха храна , препоръчаха ми Про план среден клас мисля че беше дог шоу. Взех го и на другия ден видях разликата .... кучетата ми се подрискаха .
Отивам при вет-търговеца и му казвам след време че тая храна не е хубава , той ме убеждава че кучето ми не било наред със стомаха да съм го доведял за изследвания. Казвам му че не е едно куче , и той ами може и другото да има проблеми , не издържах теглих му една майна следа като му казах че имам 6 кучета и всичките се подрискаха от храната.
Та това не вярвайте на всичко каквото ви казват търговците а и ветовете .
Най смешната теза е :" Вие не знаете точните съставки от които се нуждае кучето ви всекидневно , а в сухата храна са балансирани в точните дози белтъчини , въглехидрати, мазнини витамини и т.н. ако не ги спазвате кучето ви ще се разболее"
Велика глупост

, ние на децата си не пресмятаме грамчетата и дозите ,а на кучетата трябвало.