Dog.bg Форуми : Боксер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (164 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Боксер

#1521 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 25 January 2008 - 04:24 PM

И за сметка на това,вие решихте че кучето ви е покрило стандарт и т.н.. и решихте да си я заплодите...
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#1522 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 25 January 2008 - 06:13 PM

Да затова сега разбра ли.

#1523 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 January 2008 - 02:41 AM

Цитат

И за сметка на това,вие решихте че кучето ви е покрило стандарт и т.н.. и решихте да си я заплодите...

Кажи си направо какъв ти е проблема.Яаа ама какво каза преди малко за запложданията.От съседски заплождания се разваляла породата.Затова си имало развъдчици...олелелле никой не отрича труда на развъдчиците.Един прост пример...значи като има професионални футболиси, новаците нестават така ли?Човека говори за 2 кучета.Ти незнаеш абсолютно нищо за тях, но твърдиш, че породата щяла да се развали.Добре бе, като неможеш да помогнеш, защо се обаждаш?50 лева за куче и после кво...?!Леле ама тя ваксината е много скъпа бре.Аа помисли ли, че момичето може в момента да няма пари или кво...айде да плюеме.Ама да бе те Боксерите са като свине.Ядат по 3 кила манджа на ден и стават 200 кила, упсс май се обърках.Това за 1-ния лев е вярно май.Човека от който си взех Санбернара по същия начин са му подарили Ванда(Майката на Габи).Не искам да се фукам, но нека дам още 1 пример за Джордан Стафф...Човека от Хасково си има мъжко и женско.Мъжкаря няма родословие...соо лат?Това значи ли, че се разваля породата или може би като попитахме 1 международен съдия какво мисли за Габи той се обърка и каза, че е прекрасна.Моля те човек..това, че някой не е развъдчик и няма много пари незначи, че кучето му "нестава".1 татков колега му подариха пясъчния Боксер и смея да твърдя, че е един от най-възпитаните и хубави Боксери в града. :yahoo:Дано не съм обидил някой.Моля да ме извините ама малко се ядосах. ;) ;D

#1524 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 January 2008 - 11:13 PM

Аз пък ще кажа само няколко неща...не ми перефразирай думите по начина по който ти сам си измисляш...Второто-само ваксините са 3...за всяка се заплаща поотделно...Това са повече от 50 лева...Само 1 чувал Свястна храна струва повече от обявената ви ПАЗАРНА ЦЕНА...няма какво да се говори просто...Едно и също, едно и също...Българинът си е българин...колкото и да му говориш,той неговото си знае...Ако ще и Американски ''арбитер'' да ви пише тук в темата,вие пак ващо ще си знаете! :blink: :->)Поздрави и наздраве с едно хубаво чернвено Вино! :->)
User's Signature

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#1525 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 27 January 2008 - 02:07 AM

Мерси за виното. ;DНе ми се чете предния ми пост сега, но сори ако съм перифразирал нещо не както трябва.Обаче и ти не си прав/права.Казваш, че парите са малко.Въобще знаеш ли самата ситуация?3 ваксини.Еми те не са толкова скъпи пък и не ги даваш на веднъж.Прав си, че 1 чувал храна от добрата е 70 лева за към 20 кила.Ем да ама забрави ли, че боксера не яде колкото една каракачанка примерно пък и нема му се дават само гранули.Както каза печения добро куче може и да се подари.Не виждам защо като е малко пари задължително трябва да е некачествено.Взех си Санбернар за 700 лева, а в чужбина са по 1000 и косур евро от добрите развъдници...това нищо не значи.Може да смекчиш малко тона...Защо някой като попита нещо все трябва да го нападат.Може да ми дадеш съвет ама не и да ме обвиняваш! ;)

#1526 Потребителят е офлайн   Jordan staffffff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 January 2008 - 08:43 AM

Виж,аз не те обвинявам...просто ми беше странно как ще се грижи и т.н...Пък и повечето обяви,в които продават ''Боксери'' до 50 лв...са едни боксериии....ама,..... ;Dне говорим за вашите случай на потребителите в темата!
Иначе цените пък изобщо не могат да се сравняват(за България и чужбина)...защото примерно ако в БГ както е сега едно добро шоу куче струва примерно казам 700 до 3000 лева....е може и на горе...В чужбина цените варират-за куче домашен любимец...без големи надежди за шампион  и т.н... от 1000 евро нагоре...Така че прави сметка... :huh:Представяш ли си...Те за това чужденците искат от Бг кучета да си копуват...Защото са качествени а струват малко...Но все пак стандартът на Бг не е висок....(охх съжалявам за Офа...малко се изтървах...  ;D)
Таа така...
А между другото...разбрах,че боксерите имат проблем със сърцата си... :'(Това е много гадно...Също така,че като им се прави някаква операция...не трябва да се слага пълна опойка защото може да не се събуди повече...Поради факта,че са с къси муцуни трябвало много да се внимава с тези неща...За това трябва да водите любимците си само на ДОБРИ ветеринари...А не на някакви лъжци!
User's Signature

www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com

#1527 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 27 January 2008 - 02:58 PM

Еми щом иска Боксер предполагам ще може да се грижи за него.Мерси за информацията.Това с лекарите го знам много добре.Габи щеше да изкриви краката заради 2-ма "добри ветеринари"...кво да говоря.Добре, че беше bonboni да ми даде съвет и с некви си 30 лева Габи оправи краката.Сори и за моя офтопик, но просто исках да потвърдя мнението за голяма част от недобрите лекари.Та печения некой друг...нема ли да пуснете някоя снимка. ;)

#1528 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Dogo Group
  • Interests:dogo argentino , agility

Публикувано: 28 January 2008 - 06:06 PM

Цитат

Таа така...
А между другото...разбрах,че боксерите имат проблем със сърцата си... :'(Това е много гадно...Също така,че като им се прави някаква операция...не трябва да се слага пълна опойка защото може да не се събуди повече...Поради факта,че са с къси муцуни трябвало много да се внимава с тези неща...

Да това е напълно вярно.Въпреки че на две от моите кучета (бабат и майката на сегашното ми куче).Когато ми копирахме ущите,  слагаха пълна опойка...
Бри боксерите се срешта и друг не за подценяване проблем, понякога при раждане може да се наложи да се прави секцио.

Цитат

Та печения некой друг...нема ли да пуснете някоя снимка. ;)

Ето и малко снимки на една сладурана. :blink:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1529 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
Публикувано: 30 January 2008 - 12:55 AM

Страхотна е...от къде са снимките? :)

#1530 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 30 January 2008 - 08:59 PM

Тази малка сладурана е снимана в апартамента на моята сестра, която се явява нейна собственичка. Казва се Ая и е на 45 дни.
Ето я тук в опит за летене... ;)
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1531 Потребителят е офлайн   Аякс Икона

Публикувано: 30 January 2008 - 09:07 PM

Поради независещи от мен причини трябваше да си сменя ника чак сега можах да вляза в саита ако искате да си направим срещата идня уикенд пишете :)

#1532 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 07:54 PM

Няколко снимки от мен за феновете на тази прекрасна порода

#1533 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 08:02 PM

:yahoo:

#1534 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 08:12 PM

;)

#1535 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 31 January 2008 - 09:32 PM

Taro-68, благодарим за снимките. :blink:
Разкажи малко повече за тези боксерчета, къде се намират, кои са техните собственици, родословни ли са...
Аякс добре дошъл отново. ;)Незнам дали ще може да се осъществи въобще тази среща, тъка като гледам сме само двама и каточе ли няма смисъл.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#1536 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 January 2008 - 09:49 PM

Боксерите са от Испания.Участваха на САСИВ-Кранево-2007.Наистина са много впечатляващи.

#1537 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 01 February 2008 - 01:43 AM

Здравейте! :)
Имам един въпрос към Вас собствениците на боксери :) Имат ли те проблеми при раждането заради тъпите си муцунки или това са просто митове и легенди?:) Аз нямам боксер, но на братовчед ми боксреката е бременна и ми се ще да ми каже някой, който има опит точно с боксери, а не разни хора и лекари, дето дочули това и онова...просто нямам вяра и на лекарите у нас и на кучкарите в градинките... "Не питай старило, а питай патило"...:)
User's Signature

Качена снимка

#1538 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 February 2008 - 07:51 AM

Вероятноста да има проблеми с раждането е голяма.Споделям го от личен опит.Но небива да се изпада в паническо състояние,просто трябва да се обърне по голямо внимание на маиката в дните около датата за раждане и да има готовнос да се търси ветеринарна помощ.

#1539 Потребителят е офлайн   pe4eniq135 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 01 February 2008 - 09:11 AM

Taro-68  харесами боксера на 2 снимка ,а аз раждането няма проблем само,ако кучето е доста дебело тогава може да има.

#1540 Потребителят е офлайн   coolice Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 February 2008 - 11:59 AM

Redika, ще ти разкажа моят опит именно с този "красив" момент,раждането на малките бебоци.Перз годините ми съм израждала само два боксера, бабата и майката на сегашното ми куче.Както казах в един мой по-горен пост този момент вобще не е за подценяване.Бри Дикси(бабата), всичко премина нормално, нямаше нужда от намесата на ветеринар, но уви при Дейзи(майката на сегашното ми куче) я изгубихме завинаги именно поради подценяването на това важно събитие.Немога да кажа, че килограмите за били основната причина да не може да роди по-нормален начин, тъйкато по- време на бремеността тя беше при мен (тогава бях студентка и живеех в общижитие в друг грат намиращ се на 220км от дома), спазвала съм всички изисквания,  режима на хранене при бременост.Нормално е след втората полувина на бремеността, кучето да започне да надава килограми , но както и да е...Наложи се през последните дни на бременността да я оставя на моите родители и те да се погрижат(причината е ясна), но уви тук беше моята грешка, която повярвайте ми никога няма да си простя.Раждането на Дейзи е започнало по-средата на седмицата (за което не бях информирана) и завърши с нейната кончина събота вечер.Дейзи ражда едно живородено (моята Астричка) и едно мъртво пале, всички останали, пет кутрета  се задушават в корема и.При моето завръщане (в петък вечерта),Дейзи нямаше контракции, но корема и беше все още подут,за което веднага се осамних, че нещата невървт надобре.Викнахме вет който направи секцио и извади вече огнилите в нея пет кутрета.Коремната кухина , матката , родовия канал всичко беше огнило в Дейзи при затваняне на направения отвор кожата се късаше , кръвта беше натровена, аз знаех че това е края...
След извършените оперативни действия в който и аз асистирах си поговорихме на дълго и широко каква е причината да изгубя кучето си.Оказа се ,че основните при нас причини са били три:  ненавременна намеса, тесен таз (типичен за породата) и едри плодсове.
Защо разказах по-подробно този случай.Защото той виси като обица на ухото ми и нека на всички които им предстои това важно събитие да не допускат моята грешка.Раждането е красив и радостен  момент, нека да си остане такъв като се вземат необходимите мерки за сабитието.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

• (164 Страници) +
  • « Първа
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема