Боксер
Публикувано: 12 May 2008 - 01:36 PM
1. Според мен няма проблем, Тара спи при мен винаги :) Като по-малка пак спеше, имаше период, когато не й позволявахме, но сега пак спи, даже по някога ааааа да легна и тя легнала вече на мястото ми ;D
2. Аз съм използвал плесника, ама спрях, и чета, че не трябва въобще, всичко става бавно и славно ;D Важното е търпението, а за гризането, вземи играчки,кокали и други нещица от зоомагазините, за да си чеше зъбките, малък е ;)
2. Аз съм използвал плесника, ама спрях, и чета, че не трябва въобще, всичко става бавно и славно ;D Важното е търпението, а за гризането, вземи играчки,кокали и други нещица от зоомагазините, за да си чеше зъбките, малък е ;)
Публикувано: 12 May 2008 - 01:43 PM
debsi:Важното е търпението, а за гризането, вземи играчки,кокали и други нещица от зоомагазините, за да си чеше зъбките, малък е
За играчки играчки има въжета топки кокалчета и т.н. колкото и да му ги подавам сякаш си харесва повече човешки ръце ;D е сигурно с времето ще се отучи ама аз да попитам за всеки случай ;D ;D ;D
За играчки играчки има въжета топки кокалчета и т.н. колкото и да му ги подавам сякаш си харесва повече човешки ръце ;D е сигурно с времето ще се отучи ама аз да попитам за всеки случай ;D ;D ;D

AnImAl LoVeEr
Публикувано: 13 May 2008 - 11:05 PM
Не,няма да е проблем.калций се дава след 3тия месец,Бубе.Попитай и ще ти се каже ;D ;D ;D ;D.Рано му е още на Арти за калций... :yahoo:
Публикувано: 13 May 2008 - 11:18 PM
Чувал съм, че трябва да разхождаш кучето си толкова, колкото прецениш, за да сте доволни и двамата, а тъй като Боксера е доста енергично куче, приготви се за дълги разходки :) Колко пъти, давай сутрин,обед и вечер и ако можеш и още. Като започне да става по-голям и да стиска повече може и по-малко пъти. Тара вече я извеждам само сутрин и вечер, и скоро не е правила нищо вкъщи, тоест се стиска добре :)
Публикувано: 13 May 2008 - 11:47 PM
Цитат
А ако реша да му давам и да го храня с роял канин това проблем ли ще е?
Но защо си решил да му даваш калций?
Ако се съмняваш , че не му достига по-добре го заведи да му направят
калций-фосфорен анализ преди да предприемеш подобни действия.
Имаи в предвид, че при предозация натрупаният калций неможе да бъде изхвърлян от организма на кучето.
Цитат
искам да попитам по колко на ден трябва кучето да се извежда и какви трябва да са тренировките му тои е на 9 месеца ?
Ами колкото повече време сте навън толкова по добре, ние се разхождаме около час и половина сутрин и вечер с една последна разхотка за около 15 минути преди лягане. ;)