Извинявам си ,че ще си позволя....Но...
Моля ви.....Hа всеки може да се случи да си изпусне нервите или да направи нещо,което е против някакви правила....
Това тук(във форумите имам в предвид....тъй ,като нямам никакъв опит и доверие в подобни неща)....обаче се оказа нещо,което може и въздейства наистина на психиката на участващите...
Както и да е...Мисля ,че за всеки би трябвало да има втори шанс,Ho ми се струва обаче малко некоректно, да се следи и ДОКЛАДВА всяка думичка или някакво провинение...
Аз също ми направиха много лошо впречатление изказванията на някои персони,но все пак да не забравяме,че на всеки може да се случи,че никoй не е безгрешен, че сме големи ,зрели хора,които са способни и сами да се справят с дадена ситуация?!
.....А пък ,на които започне да става навик е друг въпросът....
С малко повече позитивизъм, не е лошо да се пробва понякога...еиии така за цвят....
p.с...Не познавам никoй и нищо,но в някои ситуации ми се струва ,че се реагира прибързано....

P.s.2

Позволих си ,само защото съм човек,който когато брои до 10....само се влошава ситуацията,но това не означава,че ако сгреша....Нямам право да поправя нещата....или че няма да си понеса последствията...
Ред и правила трябва да има,но също така трябва да сме достатъчно интелигентни и прозорливи да разбираме,кой,кога,защо и дали има вероятност ,да превърне нещо ,в нормално поведенческо явление....
Там мисля е момент да се реагира конкретно....
Както казах съжалявам,че си позволих...може би не е моя работа,Ho по силно е от мен..