Възпитание, обучение, етология
Публикувано: 13 August 2007 - 01:41 AM
Какви средства да използвам за самостоятелно хранене . nok Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.скайпа ми е garfild_73 благодаря ви предварително.
Публикувано: 15 August 2007 - 05:51 PM
Публикувано: 15 August 2007 - 09:42 PM
А за специфика на тази порода по добре да питаш тук: http://dog.bg/f/index.php?act=SF&f=54
Успех!!! 1super
Публикувано: 16 August 2007 - 10:02 PM
Публикувано: 16 August 2007 - 11:24 PM
Добре дошлъл/а!
Купирането на уши и опашки е забранено. Моят съвет е да не го правиш и защото опашката е като "кормило" при ходенето и тичането на кучето.
Заповядай при нас в темата на Ротвайлерите r)

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 September 2007 - 08:55 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 06:19 PM
"Страх от гърмеж",бих искала да я дам да я порочетат едни познати, но линкът не работи :sos: :sos:
Публикувано: 28 December 2007 - 06:33 PM
Публикувано: 28 December 2007 - 06:44 PM
Мерсиии!
Публикувано: 28 December 2007 - 08:37 PM
Ужасът от гърмежи по празниците
Стрес в следствие на гърмеж
Страх от гърмежи
Да направя ли и за тоя форум един грамадански справочник по теми? :rolleyes:
Публикувано: 25 January 2008 - 02:20 AM
Чудех се къде да си задам въпроса и реших, че тук е най-подходящо..:)
Та към въпроса...Имам кане-корсо на 6 месеца и малко и проблема ми е, че е свръх дружелюбен...сигурно ви звучи странно, но си е проблем...:) Тича към всеки човек (особенно малки деца) и започва да се радва, а аз започвам да крещя "НЕ, НЕ" и хората още повече се стряскат, след което започват обяснения, че той е бебе и им се радва и извинения, но за съжаление не всички хора обичат кучета и проявяват разбиране.Повечето се стряскат, защото той изглежда голям и...явно страшен, което за мен е доста странно де, ама все пак...:)
Тези "инциденти" се случват в пракове и градинки, където е пуснат, иначе като е на повод на други места почти овладяхме проблема, ...
Отдавах го на това, че е малък, а и до като беше малък (на ръст) не беше и проблем де...а варианта, че с времето ще отмине за съжаление не ми върши работа, защото не знам на какъв зложелател ще попадна, а и нямам гаранция в това...
Не искам да става злобен в никакъв случай...да не ме разбере погрешно някой....просто не искам да се радва на всеки човек, който види...
Та някой има ли идея какво може да се направи? :)
Публикувано: 30 January 2008 - 02:45 PM
имам сибирско хъски на 1 год. и месец.досега не съм имала проблеми с нея във къщи е супер и изпълнява всичко което и се каже,но от откакто заваля сняг на вън тя е неуправляема.изобщо не възприема това което и се говори.гонихме я два пъти и едва я хванахме.незнам как да постъпя,а немога да лишавам животното от свобода
Публикувано: 30 January 2008 - 02:54 PM
Едно от хъскитата ми яде от земята... все едно да кажа - ми не мога да го лишавам от храна... :-

JulyVell Siberians
Публикувано: 30 January 2008 - 08:34 PM
говорила съм със мн хора ,които имат също хъски и всички ми казват ,че няма от какво да се притеснявам,че ще се оправи но чак като навърши 3 год. а колкото до разходките тя изобщо не е лишена от тях и гладам да полагам максимално най- добрите грижи за нея. прави ми впечатление, че бързо и умръзва да си играе с другите кучета с които е играла досега,просто си търси някое което да и се води по акъла и да правят щуротии.в момента на полянката няма толкова кучета ,а и се стъмва бързо и незнам как би реагирала ако я пусна. като я викна идва но усеща че ще се прибираме и като посегна да я хвана бяга.дано на пролет си бъде както преди, защото ако продължава така колкото и да ми е неприятно ще трябва да се разхождаме само на повод и да я пускам да бяга на заоградени места.казват ми че трябва да сме по строги но според мен не би трябвало да е така.аз не съм я взела за да я тормозя и бия.всичко досега съм постигнала със търпение и постоянство.
още веднъж благодаря за вниманието което ми отделихте
Публикувано: 30 January 2008 - 09:20 PM

JulyVell Siberians