Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1641 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 July 2008 - 08:15 PM

Ей, много сладко хипо си имаш Валя :wub:Въпроса ми е от де го взехте... и аз съм обмисляла възможността да си взема-много са компактни ;D

Sisy and Max... к'во да кажа! :huh: Joana* си го е казала всичко кратко, точно и ясно...
User's Signature

#1642 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 July 2008 - 08:35 PM

Цитат

Мамо, мамо като порасна искам да стана пират: :rolleyes:

Къде в тая суша си намерихте такава чудна кал! Блазе ви!  :sarkastichen:
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1643 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2008 - 09:00 PM

Valia And Kara страхотни снимки,страхотна кал страхотно хипопотанче
:D :D :D
:wub: :wub: :wub:
User's Signature

"Грижа за тях - Аз помагам, а Ти?"
"Няма злобни кучета, има глупави хора"

#1644 Потребителят е офлайн   Sisy and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 09:19 PM

Идеята ми беше, че ми се иска палето да е на Макс, но не съм казала йок така ще е. Извинявам се на потресените от вас. Просто споделих размислите си, попринцип още на място отказах на момичето така че спокойно, не ме яжте. А за грижата за кучетата- декар двор, ежедневно ще имат надзор, дядо ми който ще живее с нас е кучкар от край време и се грижи много добре, пък и аз ще съм там почти постоянно. По настоящем всяка сутрин и вечер тичаме с кучето ми по 40 мин, а на обяд се разхожда за минимум 30 мин. Яде по график-точно в 8.20, с максимум 15 мин разминаване и то рядко. Всеки месец ходи на преглед и промивки, както предполагам и всички мъжки кучета. Събота и неделя ходим с кола до гората и/или на море. Понякога караме колело, но само по тревата както си му е реда. Кучето ми е възпитано, изпълнява командите на които е учен. И с удоволствие бих вършила тези неща с още 3 кучета, защото ми доставя невероятно удоволствие. Пак се извинявам, че си позволих да напиша мислите си. В крайна сметка решихме да си вземем 2 палета от Каменар.

#1645 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2008 - 09:35 PM

Съжалявам,че се намесвам втемата ви, но голдъна ми е слабост, надявам се един ден да прави компания на английското ми кокерче :) те по нрав като гледам много си приличат :) но просто не мога да не се намеся като видях снимките на Валя и Кара !!!!!!!!!!!!!!ама това е невиждано - толкова е сладка!!!!! с тая кал направо не издържах да пиша :) :wub: :wub: :wub:сладурана!!!!!!!мале паднах от смях просто! как така се овъргаляхте!?:)
User's Signature

Качена снимка

#1646 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2008 - 09:48 PM

Ето и една КРАСОТА от мене,това е Спарки,той е на най-добрата ми приятлка и си го обожавам като мое(също така и тя Ърни  ;D)
Качена снимка
:wub:
Повече е ретривар от колкото голден  ;D много е бял,а голдена му е само по ушите и малко гърдите  ;D :P
User's Signature

#1647 Потребителят е офлайн   shrekky Икона

• Snowflake*
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 July 2008 - 11:15 PM

Цитат

И прословутото гмуркане  http://www.youtube.c...h?v=kn42cC5lUyg

Имаше едно черно лабрадорче (сега не се сещам каде го бях видяла) на което му хвърляха една топка в един басеин,тя потъваше,лабрадора след нея и до дъното,и обратно  :wub: ,беше много интересно да го видя,щото моя не съм го виждала да се гмурка  ;D
User's Signature

#1648 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 July 2008 - 11:22 PM

Цитат

Аз честно да ви кажа също имам предложение за моя Максо. Една булка го харесала, ама е лабрадорка и е младичка. Тъй като скоро ще си имаме къща (в фаза строеж сме) мисля си да го пусна и после ще взема всичките кученца, защото собственичката искала само едно или две. Много се замислям, защото познавам и двете кучета и са много милички, пък така или инъче ше си взема поне още едно куче, защо да не е детенце на Макс. Ама да не си помислите, че ще исипя челядта и Макс на къщата и ще ги оставя сами Не! Строим я за живеене. Та.... Какво мислите?

МОД: ПРЕДУПРЕЖДАВАМ:
Ако в тази тема се напише още една подобна глупост, още едно мнение прокламиращо междусъседското развъждане, дори само мимоходом, темата ще бъде заключена и изметена. Прочетете правилата на форума.

Абе как ви идват на акъла такива безумни идеи,не зная.Последните страници на тази тема са посветени точно на развъждането и изведнъж-хоп- мисля да си пусна голдъна с лабрадор. :rolleyes: :o Съжалявам,че го пиша с такъв тон,но тези разсъждения направо ме сразиха.Не смятам да коментирам повече,защото явно не се чете.
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#1649 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 19 July 2008 - 11:33 PM

goldroks, shrekky мерси за мнението за моето Хипи  :izcherven:
Brani and Max, въргалянето в неидентифицирани води е страст на част от голдъните  ;) Ако английското ти кокерче до сега не е правило такива неща, голдънът много услужливо ще го научи на дивотиите  ;D
bushkata, да ви водим на това място, а  :P Точка ще я направим черен пудел, така че дори и Стела няма да може я познае  :podigravka:

#1650 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 July 2008 - 11:40 PM

Цитат

Точка ще я направим черен пудел, така че дори и Стела няма да може я познае  :podigravka:
Много мило, ама друг път  ;D
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#1651 Потребителят е офлайн   Brani and Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 July 2008 - 01:47 PM

Цитат

Brani and Max, въргалянето в неидентифицирани води е страст на част от голдъните  ;) Ако английското ти кокерче до сега не е правило такива неща, голдънът много услужливо ще го научи на дивотиите  ;D

Ми Макс само да види нещо,което дори само на пръв поглед да му говори, че може да се измърля в него и е пръв!!!! само дето за съжаление, в повечето случаи това са л***на :( или умряли животни! но пък ако има кална локва, отива и ляга в нея :)и аз като почна да го викам да излезе, той ме гледа с поглед:като ме викаш,хубаво е че си вярваш че ще дойда :) и маха с опашка :) все едно ме вика при него да се цопна! ;D ;D
User's Signature

Качена снимка

#1652 Потребителят е офлайн   BloodY MarY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 20 July 2008 - 10:42 PM

Хора притеснявам се! Тери е неспокойна (необикновенно за една златна дама) и диша тежко.. Нослето и е съвсем леко влажно.. Последните дни не яде почти нищо... Дали е от жегата или е нещо сериозно?

И имам още един въпрос.. казаха ми да и давам кисело мляко? Но ми е някак съмнително.. Та да ви питам и вас.. Кисело мляко?!?

#1653 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 08:14 AM

Най-добре се консултирай с вет, ако мислиш, че й има нещо!

#1654 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 10:36 AM

Сигурно е от жегата. Роксана пък почти цяла вечер бодува. Толкова е горещо! И котарака и той не може да спи, аз също... ужас е! :samoubiec:
User's Signature

#1655 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 02:14 PM

Исках да ви попитам по запознати те хора с развъдниците за голдъни ! Къде се намира развъдника "Голд Ръш"  :sos:
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1656 Потребителят е офлайн   insult Икона

• свободен радикал
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 21 July 2008 - 02:17 PM

В Ню-Джърси. Защо???
User's Signature

Качена снимка

#1657 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 02:23 PM

Доста далече  ;D От там може ли да ми донесът едно злато !?  ;D
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1658 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 02:58 PM

[move]А ако не ви притеснявам  :izcherven: може ли да ми дадете имената и кординати те на някои развъдници за голдъни , дор и в БГ и в чужбина става , но да не е много далеч  :izcherven:[/move]
User's Signature

#1659 Потребителят е офлайн   KOKO_ko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 03:57 PM

Цитат

А ако не ви притеснявам  :izcherven: може ли да ми дадете имената и кординати те на някои развъдници за голдъни , дор и в БГ и в чужбина става , но да не е много далеч  :izcherven:

няма начин. на теб всички са ти далеч. а и по-добре май да не научаваш координати на хората че навярно доста ще им се стъжни покрай теб...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА РОТВАЙЛЕРИ "v. TISHEVITSA"

Качена снимка

всичко за ротвайлера ...

#1660 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2008 - 07:11 PM

;D А, ясно сега като разбра, че не е много умно от твоя страна да заплождаш Хана защото няма родословие, сега ще си купиш куче с родословие, че ще го изчакаш да порасне и хоп! Ще има малки...  :huh: Колко съм проницателна, а?!
User's Signature

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема