Голдън ретривър
Публикувано: 19 July 2008 - 08:35 PM
Цитат
Къде в тая суша си намерихте такава чудна кал! Блазе ви! :sarkastichen:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 19 July 2008 - 09:00 PM
:D :D :D
:wub: :wub: :wub:
Публикувано: 19 July 2008 - 09:19 PM
Публикувано: 19 July 2008 - 09:35 PM
Публикувано: 19 July 2008 - 09:48 PM

:wub:
Повече е ретривар от колкото голден ;D много е бял,а голдена му е само по ушите и малко гърдите ;D :P
Публикувано: 19 July 2008 - 11:15 PM
Цитат
Имаше едно черно лабрадорче (сега не се сещам каде го бях видяла) на което му хвърляха една топка в един басеин,тя потъваше,лабрадора след нея и до дъното,и обратно :wub: ,беше много интересно да го видя,щото моя не съм го виждала да се гмурка ;D
Публикувано: 19 July 2008 - 11:22 PM
Цитат
МОД: ПРЕДУПРЕЖДАВАМ:
Ако в тази тема се напише още една подобна глупост, още едно мнение прокламиращо междусъседското развъждане, дори само мимоходом, темата ще бъде заключена и изметена. Прочетете правилата на форума.
Абе как ви идват на акъла такива безумни идеи,не зная.Последните страници на тази тема са посветени точно на развъждането и изведнъж-хоп- мисля да си пусна голдъна с лабрадор. :rolleyes: :o Съжалявам,че го пиша с такъв тон,но тези разсъждения направо ме сразиха.Не смятам да коментирам повече,защото явно не се чете.

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 19 July 2008 - 11:33 PM
Brani and Max, въргалянето в неидентифицирани води е страст на част от голдъните ;) Ако английското ти кокерче до сега не е правило такива неща, голдънът много услужливо ще го научи на дивотиите ;D
bushkata, да ви водим на това място, а :P Точка ще я направим черен пудел, така че дори и Стела няма да може я познае :podigravka:
Публикувано: 19 July 2008 - 11:40 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 20 July 2008 - 01:47 PM
Цитат
Ми Макс само да види нещо,което дори само на пръв поглед да му говори, че може да се измърля в него и е пръв!!!! само дето за съжаление, в повечето случаи това са л***на :( или умряли животни! но пък ако има кална локва, отива и ляга в нея :)и аз като почна да го викам да излезе, той ме гледа с поглед:като ме викаш,хубаво е че си вярваш че ще дойда :) и маха с опашка :) все едно ме вика при него да се цопна! ;D ;D
Публикувано: 20 July 2008 - 10:42 PM
И имам още един въпрос.. казаха ми да и давам кисело мляко? Но ми е някак съмнително.. Та да ви питам и вас.. Кисело мляко?!?
Публикувано: 21 July 2008 - 02:14 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 21 July 2008 - 02:23 PM

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 21 July 2008 - 02:58 PM

Публикувано: 21 July 2008 - 03:57 PM
Цитат
няма начин. на теб всички са ти далеч. а и по-добре май да не научаваш координати на хората че навярно доста ще им се стъжни покрай теб...