Ашъм Иво Тичо Елит на 11 месеца. Над 60 кг. Много харесвам това куче нищо че му липсва бял цвят. Стоянчо е фен на чисто черните! Ашъм е пълен брат на майките на Калина и на следващата, която ще покажа Меца Аида Тичо Елит тоест е от повторената връзка и е вуйчо на кучките, които са първи братовчедки, но ужасно се мразят и от време на време е страшно като ги истърве Стоянчо.
Снимка (и)
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Сигурно сте чувал за Гълаба от Триград, г-н Попов но както и да е. Това което казвам е така и който иска може да вярва или не, негова воля е.
Бях приятел с него лека му пръст, но неговия Караман имаше много бяло и беше друго куче. Харесвах го, но не можа да скочи мойта кучка, а бай Гълъб много искаше, но на Караман не му стигаше ръст за оная едра мома.
Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Бора е майка на червено шареното кутре на Алеко Гальов Яшар! От същото кучило са и кутретата Войно на Стоян Вощански, кутрето което подарих на Сабри Джамбазов от Доспат внука на Аго Сабрията един от най-големите овчари и собственици на класни овчарски кучета и кучката на Мустафата от Ходжовци братовчеда на Алеко! Всичките взеха страхотния и хапрактер!
Снимка (и)