Шотландско коли
Публикувано: 04 March 2008 - 09:44 PM
Публикувано: 05 March 2008 - 12:07 AM
Искам да се представя.Казвам се Celestia Music ,а в къщи ме наричат просто Хайди.От 3 март съм в България и живея при моите приятели чичовците Найт и Фати и леля Орка.Моят тактко е младият англичанин Шам.Русия Gemestra Hot Chocolate и,а моят дядо е финландец и е Световният шампион за 2006година Misty Dawn's Ragged Tiger.Ще ви пусна няколко мои снимки.Ето ме преди да отпътувам за България при моето ново семейство.
Публикувано: 05 March 2008 - 09:23 AM
Рафаел, Хайди е чудесна, честито и да ти е жива и здрава! :->)
Много се радвам, че колитата стават повече у нас - прекрасна порода, която незаслужено беше забравена и претопена поради учудващо вредния за нея филм Ласи.
Пускай ни още снимки и разказвай как расте твоята мила красавица. Пусни ни снимки - на мама, на татко, разкажи как я взе... Браво на теб!
ПП. Шехи, Вики е станала чудна хубавица!
Много се радвам, че колитата стават повече у нас - прекрасна порода, която незаслужено беше забравена и претопена поради учудващо вредния за нея филм Ласи.
Пускай ни още снимки и разказвай как расте твоята мила красавица. Пусни ни снимки - на мама, на татко, разкажи как я взе... Браво на теб!
ПП. Шехи, Вики е станала чудна хубавица!
Публикувано: 05 March 2008 - 02:59 PM
Супер, супер! Браво за малката Хайди! Да е жива и здрава и да се метне на финландският си дядо! Нямам търпение да я видя и на живо на някоя изложба - надявам се. Страхотно, пухкаво бебе. Честито! И много да радва новото си семейство.
инсулт, защо казваш, че Ласи е навредило на породата?
инсулт, защо казваш, че Ласи е навредило на породата?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ
Публикувано: 05 March 2008 - 10:39 PM
Благодаря ,Ви за хубавите пожелания!
По ваша молба реших да покажа част от роднините си.
Това е моят татко в момента живее в Русия ,но иначе е роден в Англииския развъдник" Gemestra".В къщи му казват "Олли" .Той е в първата десятка на Top Junior в Русия.Ето малко негови снимки.
По ваша молба реших да покажа част от роднините си.
Това е моят татко в момента живее в Русия ,но иначе е роден в Англииския развъдник" Gemestra".В къщи му казват "Олли" .Той е в първата десятка на Top Junior в Русия.Ето малко негови снимки.
Публикувано: 06 March 2008 - 02:03 PM
Страхотна порода!!!!! Възхитена съм! Някой ден дано имам такова куче :wub:
Публикувано: 17 March 2008 - 11:55 PM
Честит ви новоприет клуб ! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Сега трябва да се съберете на една специалка и да покажете за какво става дума, нали? ;) Казвам го много добронамерено и искрено - надявам се това да е началото на нещо много значимо за развитието на породата в България! :OK:
Разбрах, че обявения е-мейл за повече информация е colliebg@mail.bg - дано да съм била полезна, защото се изненадах, че от събота до днес нямаше информация по въпроса! :blink:
Сега трябва да се съберете на една специалка и да покажете за какво става дума, нали? ;) Казвам го много добронамерено и искрено - надявам се това да е началото на нещо много значимо за развитието на породата в България! :OK:
Разбрах, че обявения е-мейл за повече информация е colliebg@mail.bg - дано да съм била полезна, защото се изненадах, че от събота до днес нямаше информация по въпроса! :blink:

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi