Шотландско коли

Публикувано: 04 March 2008 - 09:44 PM

Публикувано: 05 March 2008 - 12:07 AM
						Искам да се представя.Казвам се Celestia Music ,а в къщи ме наричат просто Хайди.От 3 март съм в България и живея при моите приятели чичовците Найт и Фати и леля Орка.Моят тактко е младият англичанин Шам.Русия Gemestra Hot Chocolate и,а моят дядо е финландец и е  Световният шампион за 2006година  Misty Dawn's Ragged Tiger.Ще ви пусна няколко мои снимки.Ето ме преди да отпътувам за България при моето ново семейство.

Публикувано: 05 March 2008 - 09:23 AM
						Рафаел, Хайди е чудесна, честито и да ти е жива и здрава!  :->)
Много се радвам, че колитата стават повече у нас - прекрасна порода, която незаслужено беше забравена и претопена поради учудващо вредния за нея филм Ласи.
Пускай ни още снимки и разказвай как расте твоята мила красавица. Пусни ни снимки - на мама, на татко, разкажи как я взе... Браво на теб!
ПП. Шехи, Вики е станала чудна хубавица!

Много се радвам, че колитата стават повече у нас - прекрасна порода, която незаслужено беше забравена и претопена поради учудващо вредния за нея филм Ласи.
Пускай ни още снимки и разказвай как расте твоята мила красавица. Пусни ни снимки - на мама, на татко, разкажи как я взе... Браво на теб!
ПП. Шехи, Вики е станала чудна хубавица!

Публикувано: 05 March 2008 - 02:59 PM
						Супер, супер! Браво за малката Хайди! Да е жива и здрава и да се метне на финландският си дядо! Нямам търпение да я видя и на живо на някоя изложба - надявам се. Страхотно, пухкаво бебе. Честито! И много да радва новото си семейство. 
инсулт, защо казваш, че Ласи е навредило на породата?

инсулт, защо казваш, че Ласи е навредило на породата?

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

Публикувано: 05 March 2008 - 10:39 PM
						Благодаря ,Ви за хубавите пожелания!
По ваша молба реших да покажа част от роднините си.
Това е моят татко в момента живее в Русия ,но иначе е роден в Англииския развъдник" Gemestra".В къщи му казват "Олли" .Той е в първата десятка на Top Junior в Русия.Ето малко негови снимки.

По ваша молба реших да покажа част от роднините си.
Това е моят татко в момента живее в Русия ,но иначе е роден в Англииския развъдник" Gemestra".В къщи му казват "Олли" .Той е в първата десятка на Top Junior в Русия.Ето малко негови снимки.

Публикувано: 06 March 2008 - 02:03 PM
						Страхотна порода!!!!! Възхитена съм! Някой ден дано имам такова куче  :wub:

Публикувано: 17 March 2008 - 11:55 PM
						Честит ви новоприет клуб ! :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Сега трябва да се съберете на една специалка и да покажете за какво става дума, нали? ;) Казвам го много добронамерено и искрено - надявам се това да е началото на нещо много значимо за развитието на породата в България! :OK:
Разбрах, че обявения е-мейл за повече информация е colliebg@mail.bg - дано да съм била полезна, защото се изненадах, че от събота до днес нямаше информация по въпроса! :blink:

Сега трябва да се съберете на една специалка и да покажете за какво става дума, нали? ;) Казвам го много добронамерено и искрено - надявам се това да е началото на нещо много значимо за развитието на породата в България! :OK:
Разбрах, че обявения е-мейл за повече информация е colliebg@mail.bg - дано да съм била полезна, защото се изненадах, че от събота до днес нямаше информация по въпроса! :blink:

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +