Цитат
Питовете на които се основавам са 2,единият мой/женска/,другият чисто черен мъжки,и ако говорим за ''асъл'' питове,тез са точно такива,за жалост...Май Всички останали са с нетипичен характер ...?
А за АСТ да не говорим...Тези кучета са си родени ПАЗАЧИ...
Пробвай да влезеш в къщи,за да усетищ благоприятното посрещане...
Преди да се напъваш тук вземи прочети стандарта на АПБТ да видиш какво пише за характер. Това Е типичния характер, този по стандарт. Ако имаш претенции да го променят - обръщай се към UKC. ;DА твоето куче не знам какво е, спомням си, че първо твърдеше че е АСТ, после чудодейно стана АПБТ, за в бъдеще не знам. Друго, което си спомням, е че преди да го вземеш ми искаше съвети на ЛС в един друг форум и ти казах да не бързаш, че още ти е рано за такова куче. Не послуша, сега виждам, че си пуснал тема, в която обвиняваш гените на кучето за несправянето си с него - адски безочливо. Та не знам наблюденията ти на какво се дължат - нетипичен характер или кофти социализация, но още веднъж - типичен характер на АПБТ е описания в стандарта!
Иначе ще се съглася с fireogi, може да се научи на това, както и на много други неща...