Американски питбул териер
Публикувано: 14 May 2007 - 10:34 PM
Цитат
Цитат
Цитат

victoryVVV
кво ста'а тука бе ква е тази идилия и красотица, кой е малкия, а белия с черното???
Ти пък - не ги ли позна човече.....
Stephoko, браво на вас!!Много кефи черният - артист!

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 May 2007 - 03:04 PM
Цитат
Група: Members
Съобщения: 878
Потребител # 1808
Дата на регистрация: 9-January 06
"Сивите мрамори въобще не бива да се развъждат, още повече помежду си - те са извън стандарта и се водят "брак". Не получават родословия и се използват само като домашни любимци. Същото се отнася и за потмството им, независимо от цвета му. Сивите мрамори не се развъждат, защото носят летален ген и дават нежизнеспособно потомство, тоест потомство, податливо на болести и висока смъртност...
Борим се кучетата от породата да са здрави и да живеят по-дълго, а не да умират рано поради неправилно развъждане.
Повече по въпроса вижте
ТУК "
до тук с коментарите! ако някой си мисли да пише нещо, е добре пьрво да се подготви! това е цитат от председателя на бг клуб немски дог! така че "somebody" ,добре е било да разгледаш малко пьрво форума в който пишеш най много. Моите уважения кьм SLAVIAD!
Публикувано: 15 May 2007 - 03:21 PM

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 15 May 2007 - 03:26 PM
И последно - ако си мислиш, че с нови и нови регистрации ще заобикаляш правилата - няма да стане. Заплахи като "до тук с коментарите!" не са на място, ако ще си играем на познай кой съм аз.
Публикувано: 15 May 2007 - 04:07 PM
Цитат
И последно - ако си мислиш, че с нови и нови регистрации ще заобикаляш правилата - няма да стане. Заплахи като "до тук с коментарите!" не са на място, ако ще си играем на познай кой съм аз.
И аз едвам го познах...Ще се спукам от смях b) bl)

Публикувано: 15 May 2007 - 06:33 PM
Цитат
www.realpitbulls.net
Аз си мисля че има развъдници за сини питове и то в цветущо здраве!!!Само че тук от никъде не мога да си намеря
cl) cl) cl)
Публикувано: 16 May 2007 - 05:07 PM
Пити е с неизвестен произход, но отговаря на породните белези на пит бул.
Публикувано: 20 May 2007 - 08:31 AM
Цитат
Пити е с неизвестен произход, но отговаря на породните белези на пит бул.
Дано намери добър стопанин.

Публикувано: 20 May 2007 - 10:17 AM
Публикувано: 20 May 2007 - 10:50 AM
Ушичките не се режат... cl)
Но пък имам една книга в която пише,че ушите се купират на 5 седмици или по-обобщаващо-преди кученцето да е навършилло 3 месеца!
Но те не се режат...Кученцето преживява стрес,а и питовете са по-хубави с ушички! r) (не купираните уши създават илюзия,че главата е по-голяма ;) )

БЪЛГАРСКИ КИНОЛОЖКИ КЛУБ АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР - КАЧЕСТВО БЕЗ КОМПРОМИСИ!
www.amstaffbg.com/forum
www.amstaffbg.com
Публикувано: 21 May 2007 - 11:18 AM
Цитат
Всички цветове са разрешени и по 2та стандарта.
п.п.За синята, която търси дом - около 5 годишна, купирани уши ,кастрирана.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 25 May 2007 - 09:41 PM
Сигурно ще има много желаещи за подобно куче. Аз в БГ такова куче не съм виждала. В първия момент от снимката на малкото от САЩ си помислих, че е неаполитанче, ама не. МНого са хубави.
Публикувано: 30 May 2007 - 09:27 PM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]