Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#341 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 22 April 2006 - 07:20 PM

Цитат

joroassasin,благодаря за отговора.аз твоя сайт го знам,итвоите кучета.просто нямам думи,разкошни са.мисалта ми е конкретни упражнения,сега мисля да го пускам да тегли авт.гума с нагръдник,а освен това всеки ден от 2 седмици бяга по 3км с мен с колелото,но освен това ако се сещаш за нещо друго казвай. bravoS

Три километра са много и ще го исушиш още.Тренирай го два пъти тичане макс 1,5км а през другото време теглене на гума.Много ефикасно за гърди е ако намериш някаква височина,стръмен баир.Заставаш в подножието и започваш да му хвърляш към върха на баира топка или пръчка и да ти я носи тичайки нагоре.Щом си разгледал сайта ми там си видял Брита да тегли туба с вода в планината на сняг,също много ефикасно,същото упражнение го правим лятото на морето по пясъка.

Качена снимка

#342 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2006 - 07:43 PM

Хубаво е да прочетеш стандарта на породата.Козината е средно дълга, гъста и гладка - 1,5см - 3см.Не е желателно да е чуплива,а изключено да е къдрава.
Твойто кученце е с бебешка козина която ще се промени. b) Не изкам да ме разбираш неправилно,собственици на кучета без родословия не трябва да се оглеждат в стандарта и да търсят недостатъци на кучето си.Щом си решил да си гледаш домашен любимец не му търси кусури а си го гледай и му се кефи такъв какъв то е.Моето любимо куче,което няма да забравя никога беше без родословие,но ми е не по малко скъп от другите ми кучета.

#343 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2006 - 09:09 AM

joroassasin благодаря за съветите,интересува ме този нагръдник,с който брита тегли тубата правен ли е или купуван,защото тези които аз сам виждал обхващат само гърдите и предните крака на кучето,а твоя обхваша и задните крака и повода за теглене остава вече зад опашката на кучето,а тези които се продават при тях повода се пада над предната холка накучето??? ouu
User's Signature

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи

#344 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 April 2006 - 01:17 PM

Цитат

joroassasin благодаря за съветите,интересува ме този нагръдник,с който брита тегли тубата правен ли е или купуван,защото тези които аз сам виждал обхващат само гърдите и предните крака на кучето,а твоя обхваша и задните крака и повода за теглене остава вече зад опашката на кучето,а тези които се продават при тях повода се пада над предната холка накучето??? ouu

Този е купуван от Норвегия и професионален за теглене.Някъде в нета видях схема по която може да си направиш.Може би да беше и в този форум.Не те съветвам да тренираш с обикновен нагръдник за спорт.Обикновения се ползва когато пускаш кучето да хапе на ръкав,тогава се закача зад холката.Хъскитата ползват такива за теглене на шейни.

#345 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 24 April 2006 - 11:09 PM

От колко до колко месеца горе долу ротвайлера спира да расте на височина и започва да се разширява?
User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#346 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2006 - 07:28 AM

joroassasin би ли пратил снимка,снимки на наградника отпред и отстрани,за да мога да го разгледам по-дабре и евентуално да се опитам да си направя такъв или да поръчам на някой да направи.благодаря nok
User's Signature

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи

#347 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 April 2006 - 07:56 AM

super best joroassasin пратих преди малко съобщение,което не е публикувано още исега пиша отново.та мисълта ми е ако можеш прати снимки на този наградник отстрани и отпред,за да го разгледам по-добре и евентуално да се опитам да си го направя или да поръчам,някой да ми го направя.благодаря
User's Signature

#348 Потребителят е офлайн   kiro Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 25 April 2006 - 03:46 PM

Здравейте някои може ли да ми каже хубав магазин в София ч аз не знам никакви
По точно ми трябва да купя ArthroStabil мерси
worthy victoryVVV

#349 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2006 - 05:05 PM

здравейте приятели на ротвайлер,какво става с вас?явно великден е бил доста 'тежък",откъм празнуване,къде изчезнахте всички?2 дена никой нищо не пише....ако мога да ви обърна внимание,на доста породи форумите разгледах и бих искал да отбележа,че нашият е може би един от най-бедните откъм снимки ,така че който има снимки на своя,своите любимци нека ги качва тук,след няколко дена и аз ще снимам моя бари и ще пратя негови снимки.ами това е за сега от мен.пишете бе хора,приятно е,когато можеш да поговориш,с някой който споделя,твоите интереси.за сега чао излизаме на разходка... nok l)
User's Signature

#350 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2006 - 10:34 PM

Цитат

super best joroassasin пратих преди малко съобщение,което не е публикувано още исега пиша отново.та мисълта ми е ако можеш прати снимки на този наградник отстрани и отпред,за да го разгледам по-добре и евентуално да се опитам да си го направя или да поръчам,някой да ми го направя.благодаря

Ще го снимам и ще ти го изпратя,прати ми имейл да не задръстваме темата.

#351 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2006 - 10:38 PM

Цитат

От колко до колко месеца горе долу ротвайлера спира да расте на височина и започва да се разширява?

Като спре да расте на височина веднага почва да разте на ширина,а те най обичат да растат на ширина. b) b) b) Горе - долу на около 2 - 2,5г b)

#352 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2006 - 10:17 AM

Цитат

Мисля,че ще е интересно да се публикува тук снимката на такъв нагръдник.Аз също не съм виждала!

#353 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2006 - 05:00 PM

Цитат

Цитат

joroassasin имейла ми е:alanvi@abv.bg.благодаря предварително
User's Signature

#354 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2006 - 08:16 PM

Здравейте,
имам едно питане към запознатите r) Кученцето ми вече стана на 40дни Добре хапва(като гледам да не прехранвам),скача ,играе,хапе,спи ,видимо расте и така нататък.Обаче.......имам едно притеснение и смятам че е основателно s) Когато правя нещо което не му харесва ( например го вземам на ръце или обръщам по гръб )започва да ръмжи много МНОГО ожесточено различно от това когато си играеме.Придобива една такава ожесточена озъбена физиономия и започва да се мята да го пусна или се опитва да се извърти и да ме ухапе.аз го държа така че да не мойе да ме ухапе и това го вбесява още повече........така смятам аз и мисля че съм прав s) Ако някой може да ми помогне как да го обуздая щте съм му много благодарен.Незнам даже дали е още рано за някакви наказания или напротив трябва от малко да знае кое е игра и кое на сериозно.А пък това за което ви говоря си е съвсем не на шега.

Благодаря предварително на всички за помоща и се надявам и сега да ме посъветвате
ЧАО и доскоро 1super

#355 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 April 2006 - 02:27 PM

Цитат

Здравейте,
имам едно питане към запознатите r) Кученцето ми вече стана на 40дни Добре хапва(като гледам да не прехранвам),скача ,играе,хапе,спи ,видимо расте и така нататък.Обаче.......имам едно притеснение и смятам че е основателно s) Когато правя нещо което не му харесва ( например го вземам на ръце или обръщам по гръб )започва да ръмжи много МНОГО ожесточено различно от това когато си играеме.Придобива една такава ожесточена озъбена физиономия и започва да се мята да го пусна или се опитва да се извърти и да ме ухапе.аз го държа така че да не мойе да ме ухапе и това го вбесява още повече........така смятам аз и мисля че съм прав s) Ако някой може да ми помогне как да го обуздая щте съм му много благодарен.Незнам даже дали е още рано за някакви наказания или напротив трябва от малко да знае кое е игра и кое на сериозно.А пък това за което ви говоря си е съвсем не на шега.

Благодаря предварително на всички за помоща и се надявам и сега да ме посъветвате
ЧАО и доскоро 1super

Здравейте!Според мен кутрето няма още изградено доверие към Вас.Като за начало когато искате да го накарате да не хапе може да опитате със ясно и категорично НЕ,след което ако изпълни това което искате да го наградите със нещо което обича.Не бих опитвала със наказания....обкновенно в началото може и да дадат резултат,но по-късно да стане по лошо.Ако срещнете затруднения с възпитанието може да се консултирате със специалист.Колкото до хапането мисля,че е присъщо на кутретата докато са малки .

#356 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 12:50 PM

Aaron Allegro Divace (Рекс) на 14 месеца

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#357 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 06:43 PM

Вече сме на 42 дни b)

Прикачени файлове

#358 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:17 PM

supjava script:add_smilie("super best")
ns23.gifer best

#359 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:19 PM

Цитат

Вече сме на 42 дни b)

Много е сладък.Като видя такъв сладур и ми се ще да си взема и аз един мъник

#360 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:30 PM

дидоо нема се плашиш когато го обърнеш по гръб и го хванеш за гърлото пък то се бори е съвсем нормално!Тогава то се чуства заплашено виж когато 2 кучета се бият как едното гледа да събори другото на земята и гледа да го хапи по гърлото това става и ствоя маник тои се плаши и си мисли че го нападаш затова се бори!когато си играете обръщаи го по гръб но за малко и не го дръж в позата за шията!гледаи да се боричкате и когато почне да прекалява-казваш му не или стоп или ... и трябва веднага да спре така ще разбере кои командва ако не спре го перваш леко по дупето с нещо но не с ръка и ще се научи!много е важно още от малко да разбере кои командва!иначе за друго не се притесняваи!(сори за правописа ама сам капнал и въобще не гледам ко пиша)на 40 дни време ви е за 1 ваксина!ади чао и умната приемам критика от по разбиращите b)
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни