Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#351 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 April 2006 - 10:38 PM

Цитат

От колко до колко месеца горе долу ротвайлера спира да расте на височина и започва да се разширява?

Като спре да расте на височина веднага почва да разте на ширина,а те най обичат да растат на ширина. b) b) b) Горе - долу на около 2 - 2,5г b)

#352 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2006 - 10:17 AM

Цитат

Ще го снимам и ще ти го изпратя,прати ми имейл да не задръстваме темата.

Мисля,че ще е интересно да се публикува тук снимката на такъв нагръдник.Аз също не съм виждала!

#353 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 April 2006 - 05:00 PM

Цитат

Цитат

super best joroassasin пратих преди малко съобщение,което не е публикувано още исега пиша отново.та мисълта ми е ако можеш прати снимки на този наградник отстрани и отпред,за да го разгледам по-добре и евентуално да се опитам да си го направя или да поръчам,някой да ми го направя.благодаря

Ще го снимам и ще ти го изпратя,прати ми имейл да не задръстваме темата.

joroassasin имейла ми е:alanvi@abv.bg.благодаря предварително
User's Signature

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи

#354 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2006 - 08:16 PM

Здравейте,
имам едно питане към запознатите r) Кученцето ми вече стана на 40дни Добре хапва(като гледам да не прехранвам),скача ,играе,хапе,спи ,видимо расте и така нататък.Обаче.......имам едно притеснение и смятам че е основателно s) Когато правя нещо което не му харесва ( например го вземам на ръце или обръщам по гръб )започва да ръмжи много МНОГО ожесточено различно от това когато си играеме.Придобива една такава ожесточена озъбена физиономия и започва да се мята да го пусна или се опитва да се извърти и да ме ухапе.аз го държа така че да не мойе да ме ухапе и това го вбесява още повече........така смятам аз и мисля че съм прав s) Ако някой може да ми помогне как да го обуздая щте съм му много благодарен.Незнам даже дали е още рано за някакви наказания или напротив трябва от малко да знае кое е игра и кое на сериозно.А пък това за което ви говоря си е съвсем не на шега.

Благодаря предварително на всички за помоща и се надявам и сега да ме посъветвате
ЧАО и доскоро 1super

#355 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 April 2006 - 02:27 PM

Цитат

Здравейте,
имам едно питане към запознатите r) Кученцето ми вече стана на 40дни Добре хапва(като гледам да не прехранвам),скача ,играе,хапе,спи ,видимо расте и така нататък.Обаче.......имам едно притеснение и смятам че е основателно s) Когато правя нещо което не му харесва ( например го вземам на ръце или обръщам по гръб )започва да ръмжи много МНОГО ожесточено различно от това когато си играеме.Придобива една такава ожесточена озъбена физиономия и започва да се мята да го пусна или се опитва да се извърти и да ме ухапе.аз го държа така че да не мойе да ме ухапе и това го вбесява още повече........така смятам аз и мисля че съм прав s) Ако някой може да ми помогне как да го обуздая щте съм му много благодарен.Незнам даже дали е още рано за някакви наказания или напротив трябва от малко да знае кое е игра и кое на сериозно.А пък това за което ви говоря си е съвсем не на шега.

Благодаря предварително на всички за помоща и се надявам и сега да ме посъветвате
ЧАО и доскоро 1super

Здравейте!Според мен кутрето няма още изградено доверие към Вас.Като за начало когато искате да го накарате да не хапе може да опитате със ясно и категорично НЕ,след което ако изпълни това което искате да го наградите със нещо което обича.Не бих опитвала със наказания....обкновенно в началото може и да дадат резултат,но по-късно да стане по лошо.Ако срещнете затруднения с възпитанието може да се консултирате със специалист.Колкото до хапането мисля,че е присъщо на кутретата докато са малки .

#356 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 12:50 PM

Aaron Allegro Divace (Рекс) на 14 месеца

Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#357 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 06:43 PM

Вече сме на 42 дни b)

Прикачени файлове

#358 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:17 PM

supjava script:add_smilie("super best")
ns23.gifer best

#359 Потребителят е офлайн   NORDINA Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:19 PM

Цитат

Вече сме на 42 дни b)

Много е сладък.Като видя такъв сладур и ми се ще да си взема и аз един мъник

#360 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:30 PM

дидоо нема се плашиш когато го обърнеш по гръб и го хванеш за гърлото пък то се бори е съвсем нормално!Тогава то се чуства заплашено виж когато 2 кучета се бият как едното гледа да събори другото на земята и гледа да го хапи по гърлото това става и ствоя маник тои се плаши и си мисли че го нападаш затова се бори!когато си играете обръщаи го по гръб но за малко и не го дръж в позата за шията!гледаи да се боричкате и когато почне да прекалява-казваш му не или стоп или ... и трябва веднага да спре така ще разбере кои командва ако не спре го перваш леко по дупето с нещо но не с ръка и ще се научи!много е важно още от малко да разбере кои командва!иначе за друго не се притесняваи!(сори за правописа ама сам капнал и въобще не гледам ко пиша)на 40 дни време ви е за 1 ваксина!ади чао и умната приемам критика от по разбиращите b)
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#361 Потребителят е офлайн   vorros Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 April 2006 - 10:33 PM

жоре помогни бе братле пусни 2-3 снимки на нагръдника никои няма да ти се сърди ако са по големи и по детаилни! b) worthy
User's Signature

Ротвайлерът е много добър пазач,но лъвът е по добър!(animal planet)

#362 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 06:45 PM

Цитат

Здравейте,

ЧАО и доскоро 1super

Когато искаш да го спреш на тази възраст да прави неща които не ти харесват,начина е следният:Хващах го за вратлето с два пръста и го разтърсваш,ако не вдене повтаряш упражнението докато квикне и задължително със забранителна команда.След 5-10мин.го накарай да направи нещо,примерно да дойде при тебе,дай му наградка похвали го и го погали.Така кученцето ще научи,че тази ръка гали но и може да наказва.
успех

#363 Потребителят е офлайн   joroassassin Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2006 - 08:07 PM

Цитат

жоре помогни бе братле пусни 2-3 снимки на нагръдника никои няма да ти се сърди ако са по големи и по детаилни! b) worthy

Готов съм със снимките но в момента има проблем в БГ.фото и не работи,ще опитам по късно или утре. b)

#364 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 01 May 2006 - 10:20 PM

Я да пусна аз каквото имам - дано ви харесатb)

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#365 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 04 May 2006 - 09:40 PM

Ето и от мен r)

Прикачени файлове

User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#366 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2006 - 03:11 PM

Здравейте на всички ,
Как сме ??? Гледам никой нищо не пише в темата .Каде сте всички ? d)

Весели почивни дни 1super

Прикачени файлове

#367 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2006 - 10:10 PM

тоя пич много готин. на колко е в момента?
User's Signature

blood tells.

#368 Потребителят е офлайн   didoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 May 2006 - 10:24 PM

Няма още 50 дена l)

#369 Потребителят е офлайн   alanvi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2006 - 05:04 AM

didoo,голям сладур е .да ти е жив издрав,а наистина къде изчезнаха всички?някой знае ли от пловдив,от къде може да се купи такъв нагръдник,с който кучето да тегли гуми и други?пишете бе хора!за сега чао. cheers
User's Signature

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи

#370 Потребителят е офлайн   NadqampKarma Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 May 2006 - 08:38 AM

Цитат

Здравейте на всички ,
Как сме ??? Гледам никой нищо не пише в темата .Каде сте всички ? d)

Весели почивни дни  1super

Колко сте красиви и пораснали!Дано да станете големи като батко Арес l) и известни колкото всички шампиони взети заедно!Поздрави!Твоето кученце много ме радва!Същински Арес- бебе. angelpik

П.С.Съжалявам, че пускам снимката пак, ако искате изтрийте я! 1super angelpik
Тук Арес е на 8 г и половина.Младее! b)

Прикачени файлове

User's Signature

[br]_____________www.virtualtown.forumup.com_______________

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21