Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 22 April 2006 - 10:22 AM
Цитат
Малките са от майка CH.BG. Fara von Kalacberg и първия в света за 2004г. ADRK Klubsieger 2004.- Xavier vom Haus Rumpel.
За координати вижте в My Webpage
Публикувано: 22 April 2006 - 12:22 PM

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 22 April 2006 - 12:42 PM
Но по-тесен гръден кош не е само въпрос на тренировка, а и на вродени качества.
Примери колкото искаш, да речем братя от същото кучило, с идентично отглеждане и натоварване, различна костна структура и замускуляване.
Хубави тренировки са винаги добра идея b) , не мога да прогнозирам дали ще доведат до видим ефект, но кучето ще подобри физическата си форма. Както при всеки спорт.
Публикувано: 22 April 2006 - 01:43 PM
Като за начало едно голямо благодаря на всички които ми помагат с отглеждането на малкия Рой -така се казва звера.Поздрави на joroassassin за малките кутрета (сигурем съм че в тях се крият още шампиони каквито са и родителите им ) 1super .Малкото вече доста по-добре не спи по цял ден доста играе,хапе,ръмжи и т.н.Незнам дали е нормално на тази възраст да проявява такъв характер надявам се вие да ми кажете.Според мен това са игрите му за сега нали все пак е куче b) .Едвам успях да му намеря Роял Канин-стартер ,оказа се че в Русе не на всякъде може човек да намери това което търси.Все пак вече имаме и я ядем с доста голяма ухота -така както е в сухо състояние.Оставил съм му да има винаги водичка при него и незнам дали щте има нужда от сухото мляко.Ако е необходимо задължително кажете ми и ще взема задължително.Също така не съм взел и комплексния витамин за който говорехме защото във вет.клиниката ми казаха че тази храна е достатъчно обогатена и няма нужда.Не съм се отказал да купя ,но реших първо да попитам вас.Не искам да се подмазвам (не ме разбирайте погрешно )просто според мен вашето мнение е по-адекватно от човека от който купих храната.Благодаря ви още един път за съдействието и желая на всички весело изкарване на празничните дни.Чао и доскоро cheers
Прикачени файлове
-
IMG_0024.jpg (33.12K)
Брой сваляния: 153
Публикувано: 22 April 2006 - 02:03 PM

[B][U][COLOR=blue][SIZE=3][FONT=Arial]ако не можеш да помагаш на другите,поне не им пречи
Публикувано: 22 April 2006 - 04:02 PM
весели празници b)
Публикувано: 22 April 2006 - 04:28 PM
Цитат
Никога не е късно за тренировки,аз моите кучета започвам да ги натоварвам физически след 15 месец.Не искам да те отчайвам но вече трябваше да е отворил гърди и глава.Принципно ротвайлера узрява на 2,5г - 3г.Големината на кости,височина и форма на глава е ген,като можеш да подобриш физиката на кучето с тренировки и да изглежда по добре.Ротвайлера е работно куче така че трябва да му намериш занимание.
За 66см.килограмите са му малко,независимо от големината на кучето то трябва да изглежда пропорционално.Защото ако е с тънки кости и малка глава и му направиш прекалено здраво тяло ще е смешен.
това куче е Inter.CH.Mult.CH Brita Siki Rottweiler женско 61см около 50кг.на тази снимка е в много добра форма и здраво изтренирана.
Публикувано: 22 April 2006 - 04:39 PM

Публикувано: 22 April 2006 - 07:20 PM
Цитат
Три километра са много и ще го исушиш още.Тренирай го два пъти тичане макс 1,5км а през другото време теглене на гума.Много ефикасно за гърди е ако намериш някаква височина,стръмен баир.Заставаш в подножието и започваш да му хвърляш към върха на баира топка или пръчка и да ти я носи тичайки нагоре.Щом си разгледал сайта ми там си видял Брита да тегли туба с вода в планината на сняг,също много ефикасно,същото упражнение го правим лятото на морето по пясъка.
Публикувано: 22 April 2006 - 07:43 PM
Твойто кученце е с бебешка козина която ще се промени. b) Не изкам да ме разбираш неправилно,собственици на кучета без родословия не трябва да се оглеждат в стандарта и да търсят недостатъци на кучето си.Щом си решил да си гледаш домашен любимец не му търси кусури а си го гледай и му се кефи такъв какъв то е.Моето любимо куче,което няма да забравя никога беше без родословие,но ми е не по малко скъп от другите ми кучета.
Публикувано: 23 April 2006 - 09:09 AM

Публикувано: 23 April 2006 - 01:17 PM
Цитат
Този е купуван от Норвегия и професионален за теглене.Някъде в нета видях схема по която може да си направиш.Може би да беше и в този форум.Не те съветвам да тренираш с обикновен нагръдник за спорт.Обикновения се ползва когато пускаш кучето да хапе на ръкав,тогава се закача зад холката.Хъскитата ползват такива за теглене на шейни.
Публикувано: 25 April 2006 - 07:28 AM

Публикувано: 25 April 2006 - 07:56 AM

Публикувано: 26 April 2006 - 05:05 PM

Публикувано: 26 April 2006 - 10:34 PM
Цитат
Ще го снимам и ще ти го изпратя,прати ми имейл да не задръстваме темата.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +