Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#591 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 October 2006 - 08:46 AM

Честитка и от мен! super best Вярвам, че радостта, която ще ви носи новия член на семейството ще е поне сто пъти повече от грижите, които ще ви създава! d) И да го гушкаш мнооооооого сега докато е малко "мече", защото нали знаеш скоро в какво мечище ще се превърне...!!! b)

#592 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 11:46 AM

Цитат

Здравейте!
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!

Честит нов член на семейството и от мен!пусни снимки на бебето, то сега е сладко, дундесто и докато се усетиш и вече ти си аут от малкото диванче. l)
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#593 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 03:41 PM

ПОМОЩ!!! worthy
Вчера кучето ми (5 мес.) е отворило един шкаф и е изяло (буквално) няколко макари с конци, част от свещ и евентуално пластмасови частици от сдъвкана кутия!!! Не дава индикации, че се чувства зле, но... Ветеринаря каза да изчакаме няколко дни. Преди време изяде през ноща един сандал (целия) и след 3 дни повърна последните остатъци от подметката и пластмасовите закопчалки.
МОЛЯ ВИ, ако някой е изпадал в подобна ситуация, или знае по-разумен вариант от изчакването - ПИШЕТЕ! worthy
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват! s)

#594 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 03:58 PM

Елха, нищо не разбрах, и дървените макари ли е изяло....сигурна ли си ?И колко времеслед похапването ти си го хванала...Защото ако е веднага -при лекар и повръщане.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#595 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:18 PM

Mерси, че се отзова толкова бързо. Макарите с конци, не бяха дървени, а най - обикновенни (от картон е основата, а отгоре е намотан конеца). Видях какво е направил когато се върнах от работа, но съдейки по размазания из стаята восък (който не е успял да изяде) явно е действал от доста време.
За първи път виждам такова чудо. Въпросния шкаф аз го отварям със сила, да не говорим, че когато взехме кучето махнахме дръжките за отваряне на всички ниски шкафчета... n)
Може би отстрани цялата ситуация е доста комична, но аз съм сериозно притеснена!!! s)

#596 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:28 PM

Изобщо не е комична ситуацията.Мисла,че е най-разумно да се изчака и когато ходи на тоалетна по голяма нужда да се следи-всичко ли е нормално,ако си яде и ака както обикновено-няма за какв о да се притесняваш:))Дано всичко да е наред!!!

#597 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 October 2006 - 04:30 PM

Аз лично повече бих се притеснявала от това, че е ял конци ..... да не получи оплитане на червата. Това и с операция се оправя само в редки случаи. И като цяло ситуацията хич не е смешна n) .

#598 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:32 PM

Благодаря и на вас! Ще следя дали всичко е наред, а от вчера на всеки шкаф има и райбер - грозно е, но хич не ме е грижа. Само дано се оправи "Терминатора". Нямам търпение да се прибера да го видя... Не ми се мисли за оплитане на червата и т.н. Моля се да му мине "като на куче"!!!

#599 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 05:11 PM

Цитат

Здравейте!
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!

Хаха, честито ти ново кученце!!! b) l) И моя беше такъв като беше бебенце, не го свърташе на едно място. Всъщност и сега още е такъв и не стои много много да го милват, все гледа да те хапне лекичко, да те закачи. Общо взето не стои да се глези, но за игра е винаги готов. Може би и твоето ново пале ще стане такова диване super best . Но се надявам, когато порасне и стане на... примерно 2 години да олегне малко ;) . Но аз и така си го харесвам. Всъщност то мъжко
или женско е защото не разбрах.

#600 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 19 October 2006 - 06:12 PM

Лекаря да каже дали може да се дават разхлабващи в такъв случей. Аз предполагам ,че ще си излязат по каналният ред конците ,но все пак се посъветвай с вет.

Сега и задача сте му дали- да се учи да отваря райбери l)

#601 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 06:54 PM

[quote] [/QUOTE]
Хаха, честито ти ново кученце!!! b) l) И моя беше такъв като беше бебенце, не го свърташе на едно място. Всъщност и сега още е такъв и не стои много много да го милват, все гледа да те хапне лекичко, да те закачи. Общо взето не стои да се глези, но за игра е винаги готов. Може би и твоето ново пале ще стане такова диване super best . Но се надявам, когато порасне и стане на... примерно 2 години да олегне малко ;) . Но аз и така си го харесвам. Всъщност то мъжко
или женско е защото не разбрах. [/quote]
Мерси b)
Момченце ми е бебето, кръстих си го Парис Дарк :) Наистина се надявам да не стане някой голям бяс, или някоя голяма злоба, но с времето и възпитанието се надявам да стане поне малко по-кротичък...Както и да е, аз и така си го обичкам безкрайно.
Забравих да кажа, че почти не пуска никой в стаята, пази си територията още от сега bravoS

#602 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2006 - 09:44 AM

Цитат

Момченце ми е бебето, кръстих си го Парис Дарк :) Наистина се надявам да не стане някой голям бяс, или някоя голяма злоба, но с времето и възпитанието се надявам да стане поне малко по-кротичък...Както и да е, аз и така си го обичкам безкрайно.
Забравих да кажа, че почти не пуска никой в стаята, пази си територията още от сега bravoS

Парис Дарк е бебе и едва ли има могъществото на едрия пес, който като оголи зъби и ти изстива кръвта ;) .та мисълта ми е да не му позволявате всичко.Защото един ден той ще е доминантен голям, който няма да ви пуска на `своя територия`, затова е хубаво малкото кученце от сега да си знае мястото.
User's Signature

#603 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2006 - 01:23 PM

Някое друго шамарче според мен, когато се прави на ШЕФ b) няма да му е излишно.... oleeee

#604 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2006 - 03:42 PM

Цитат

Някое друго шамарче според мен, когато се прави на ШЕФ b) няма да му е излишно.... oleeee

зад вратЪ brows

#605 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2006 - 09:31 PM

Изкъпахме за първи път малкия "шивач" - нали си пада по конците... Стана още по-мекичък. d) След като излезе от банята овърша стаите няколко пъти - тичаше като луд. super best Сега чакам да се поукроти и да заспива oo

#606 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 01:30 PM

Цитат

Парис Дарк е бебе и едва ли има могъществото на едрия пес, който като оголи зъби и ти изстива кръвта ;) .та мисълта ми е да не му позволявате всичко.Защото един ден той ще е доминантен голям, който няма да ви пуска на `своя територия`, затова е хубаво малкото кученце от сега да си знае мястото.

Да, това ми е ясно, запозната съм добре с породата и наистина се притесних в началото, защото малкият проявяваше наистина лош характер. Но тези дни вече е по-спокоен, може би защото свикна с нас, а може би и защото не му даваме да се звери много, но е доста по-кротък и гальовен w)
Той е едно малко слънчице, много бързо научава всичко и дори се понаучи на хигиена, за няма и една седмица 1super

#607 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2006 - 05:18 PM

Цитат

Изкъпахме за първи път малкия "шивач" - нали си пада по конците... Стана още по-мекичък. d) След като излезе от банята овърша стаите няколко пъти - тичаше като луд. super best Сега чакам да се поукроти и да заспива oo

Да, това е закон, след къпане тича като бесен, ама във всички стаи върти. l)
User's Signature

#608 Потребителят е офлайн   valmar Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 11:08 AM

Здравейте,
моят Бруно ве4е е на 7 месеца,много е умен див и красив,имаме само един проблем.Когато ни няма вкъщи повече от 4 часа,като се върнем има нещо изядено,вчера това беше солидна част от дивана,просто закъснях малко и като се върнах бях ужасена от гледката едното крило на дивана беше напълно обезкостено,лятото се беше случила подобна случка и на леглата,матраците бяха изядени.Днес повръща частиците плат дето е наял,но му няма нищо де,не му е за първи път,миналата седмица си изяде част от играчките и пак повръща няколко дена,сега вече има само каучукови играчки oleeee .Незнам какво да правя с него,как може да се отучи да прави бели като ни няма,отднес вече като излизаме на работа и го затваряме в една стая в мазето,иначе не виждам как ще си опазим имуществото.Някой ако има подобен проблем,моля да сподели или някакво решение worthy

#609 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 11:16 AM

С възраста това ще отмине,но до тогава..... не знам,сещам се само за наморник.Ако си стои с наморник,докъто ви няма няма да може да изяде нищо.Така ще може да си стои спокойно в къщи,не в мазето n)

#610 Потребителят е офлайн   AxeL-Amstaff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 October 2006 - 11:37 AM

Цитат

С възраста това ще отмине,но до тогава..... не знам,сещам се само за наморник.Ако си стои с наморник,докъто ви няма няма да може да изяде нищо.Така ще може да си стои спокойно в къщи,не в мазето n)

ами ако иска да пие вода как ще стане филма ?? bl)
User's Signature

Качена снимка

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена