Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 26 October 2006 - 05:17 PM
Публикувано: 26 October 2006 - 06:29 PM
Цитат
Че защо да не разчиташ на кучето си?Те някои хора си взимат кучета точно с тази цел. b) А пък и ротовете са много добри лични пазачи. ;)
Така и така пиша да питам каква е цената на един 2 месечен рот?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 26 October 2006 - 08:07 PM
Цитат
Мерси, успокои ме ного bravoS
Публикувано: 28 October 2006 - 01:58 PM
Публикувано: 28 October 2006 - 02:57 PM
сега само са ти нахапали ку4ето,еми някои друг път ако некой мастиф се покаже нали ще ти глътне направо рота
недеи обивал ку4етата,ако найстина е станало така пове4е няма да ти зака4ат рота.
Имал сам такива слу4ки и моето ку4е като здави някое ули4но ку4е и пове4е няма проблеми с него,трябва като го видят ве4е да бегат,поне така е при мен
Публикувано: 28 October 2006 - 08:29 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят.
Публикувано: 28 October 2006 - 08:48 PM
Цитат
Четка с мек косъм, ротовете са късокосмести, така че едноразово е приличния вариант на поддържане на космената покривка.
При нас е ритуал, аз като взема четката и той тича веднага, ама и масаж му правя, кеффффффффффф. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 28 October 2006 - 09:27 PM
Цитат
За ротове , догове , пинчери, и други късокосмести са удобни гумените чесалки или тези ,които са като ръкавица (тях не съм пробвала) И ако всеки ден си го четкаш , особенно сега като сменя бебешкият косъм, ще е напълно достатъчно.
s_i_d , гадно наистина s) имала съм подобен случей ,но налетяха на мен ,а кучето ми (пинчерка) като ги видя , дотича и се хвърли да се бие да ме спасява. Аз направо се чудих кого да спасявам по напред и добре ,че случайно мина един мъж и с един кол ги изгони. Разминаха се само с шутове от мен и нямам идея пинчерката как успяваше да ги хапе ,а нея никой не я докопа.
Публикувано: 29 October 2006 - 12:11 AM
Качих си снимчици на Парис от първия ден, когато го взехме. Тук сме уплашени и доста по-мънички но пак сме си сладки w) w) w)
Прикачени файлове
-
Picture_103.jpg (395.55K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 29 October 2006 - 12:15 AM
Прикачени файлове
-
_________Picture_105.jpg (36.56K)
Брой сваляния: 101
Публикувано: 29 October 2006 - 11:27 AM
s_i_d ужасно е но мисля че небива да убиваш онези кучета-те може да са нападнали теб и смелчагата ти,но те не са виовни-просто природата ги принуждава да са такива за да уцелеят!!! w) s)
Иначе аз съм имала подобен случай с моята пинчерка(голямата)когато едно улично куче(немска овчарка bl) ) и отхапа месото до опашката и се наложиха две тежки операций,но на кучето нищо не сме правили(само доста псувни изяде де b) l) b) )!!!
Дени как е твоя рот-усещаш ли някаква промяна от негово страна откакто носиш една мишчица в себеси? r) w) r)
Публикувано: 29 October 2006 - 11:33 AM
Цитат
това е пълна глупост.
като улични помияри би трябвало да са свикнали на простия факт, че нормалната реакция на хората към тях ще бъде негативна, често обувна.
изпросили са си го. аз бих постъпил по същия начин, най-вероятно.
в случая ми е интересно друго - ротът е захапал и държал песа дълго време - като питоподобните. това характерно ли е за тях? същата ли е тактиката на ротвайлера, или е като немската овчарка - повече захапвания?

blood tells.
Публикувано: 29 October 2006 - 11:53 AM
Цитат
Притил,куч е умърлушен тия дни, предположенията ми са, че страда за мъжа ми, защото е в чужбина.Иначе занапред сигурно ще усеща нещо,ще има промяна в миризмите при мене и Рик пръв ще ги долови.
Като са ми идвали бременни приятелки на гости много по-дълго ги души отколкото другите. l)

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.
Публикувано: 29 October 2006 - 11:57 AM
Цитат
Цитат
това е пълна глупост.
като улични помияри би трябвало да са свикнали на простия факт, че нормалната реакция на хората към тях ще бъде негативна, често обувна.
изпросили са си го. аз бих постъпил по същия начин, най-вероятно.
ок щом така мислиш добре,но каквато и да е причината да са нападнали според мин небива да ги убива!! r)
дени може и заради мъжа ти,но както каза някой в другата тема за пинчовците-ще е добра бавачка l) (и ще те души целиии 9 месеца l) b) )
Публикувано: 29 October 2006 - 12:11 PM
Това на което искам да наблегна, е че ако ти не беше с ротвайлер а с мини пинчер то тея помиари никога нямаше да нападнат. Питай някой човек със самбернар дали има улица в София по която да мине и да не се събере тълпа псета, които да го лаят.
Колкото до въпросните псета, с които се е било твоето - факт е че те нямат работа по улиците и не трябва да ги има
Един съвет към останалите - ако видите, че вашето куче се кани да напада, то никога не тръгвайте да тичате да го хващате. Това то винаги ще го приеме като старт на атака (все едно и човека се включва). По всякакъв начин се опитайте да му отклоните вниманието... аз лично му викам много и вървя в обратна посока.
Е ако и другото куче отковори на поканата за бой - няма спасение.
Публикувано: 29 October 2006 - 12:23 PM
Цитат
И ,какво ново при вас ,изби ли ги вече?

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 29 October 2006 - 04:11 PM
Публикувано: 29 October 2006 - 06:09 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +