Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#581 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 October 2006 - 09:50 AM

Ако питаш за кученцето на Елха-на 5 месеца е, писала е.Нашият е вече на 5.5г.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#582 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 16 October 2006 - 09:52 AM

Цитат

Искам да попитам..просто от любопитство..абе до училището в което уча минава една жена с Ротвайлер..много красив... ,но опашката му е рунтавааа b) защо така.. много странно ми се видя..

Или е някаква безумна кръстоска или е рот с малко по-дълга козина, виждала съм такива, ле-е-еко им се къдри. l) Но чак рунтава опашка на ротвайлер.. май няма.
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#583 Потребителят е офлайн   BOXER Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 08:19 PM

Някой може ли дами каже по какво да разбеера дали един ротвайлер е чист няма никаква смеска с друго куче. ??? знаели някой ?

#584 Потребителят е офлайн   judge Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 08:31 PM

Е мисля ,че няма кой да ти каже,това не е като тест за бременност. victoryVVV

#585 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 October 2006 - 08:48 PM

Цитат

Някой може ли дами каже по какво да разбеера дали един ротвайлер е чист няма никаква смеска с друго куче. ??? знаели някой ?

http://www.geocities...bg/standart.htm
това е стандарта
User's Signature

#586 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 08:16 AM

Цитат

Единственият начин да си сигурен,че е чистокръвен представител на породата е- ДА ИМА РОДОСЛОВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Друг начин -НЯМА!!!

#587 Потребителят е офлайн   BOXER Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 October 2006 - 08:28 PM

ок мерси morti

#588 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 02:46 AM

Здравейте!
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!

#589 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 October 2006 - 08:29 AM

Честито cheers victoryVVV super best да ти е жив и здрав малчуганът и с много радост и любов да се дарите взаимно bravoS w) .

#590 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 08:34 AM

Честито и от мен:)Да ти е жив и здрав и много да се слушате:)))

#591 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 08:46 AM

Честитка и от мен! super best Вярвам, че радостта, която ще ви носи новия член на семейството ще е поне сто пъти повече от грижите, които ще ви създава! d) И да го гушкаш мнооооооого сега докато е малко "мече", защото нали знаеш скоро в какво мечище ще се превърне...!!! b)

#592 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 11:46 AM

Цитат

Здравейте!
Искам да ви се похваля с моето сладко бебенце b) Наскоро разказах за първия ми ротвайлер, с който трябваше за съжаление да се разделя. Но преди 2 дена се сдобих с едно сладурско ротвайлерче. Бях подготвена, че няма да е като преди, защото всяко куче си е индивидуално, и наистина е така! Сегашния немирник е наистина щур, още от влизането си вкъщи реши да се изявява като господар, изобщо проявява буен нрав, за разлика от предишния ми сладур, който беше като котенце c) Изобщо усещам, че с новото ми бебе ще се искат здрави нерви и доста повече работа по поведението му l)
Наистина съм на върха на щастието, сякаш някаква празнина се запълни, откакто малкия е с нас. Адски сладък е, и голям красавец с умни очички... Изобщо е като едно малко пухкаво меченце!

Честит нов член на семейството и от мен!пусни снимки на бебето, то сега е сладко, дундесто и докато се усетиш и вече ти си аут от малкото диванче. l)
User's Signature

#593 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 03:41 PM

ПОМОЩ!!! worthy
Вчера кучето ми (5 мес.) е отворило един шкаф и е изяло (буквално) няколко макари с конци, част от свещ и евентуално пластмасови частици от сдъвкана кутия!!! Не дава индикации, че се чувства зле, но... Ветеринаря каза да изчакаме няколко дни. Преди време изяде през ноща един сандал (целия) и след 3 дни повърна последните остатъци от подметката и пластмасовите закопчалки.
МОЛЯ ВИ, ако някой е изпадал в подобна ситуация, или знае по-разумен вариант от изчакването - ПИШЕТЕ! worthy
Благодаря предварително на всички, които ще се отзоват! s)

#594 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 03:58 PM

Елха, нищо не разбрах, и дървените макари ли е изяло....сигурна ли си ?И колко времеслед похапването ти си го хванала...Защото ако е веднага -при лекар и повръщане.
User's Signature

#595 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:18 PM

Mерси, че се отзова толкова бързо. Макарите с конци, не бяха дървени, а най - обикновенни (от картон е основата, а отгоре е намотан конеца). Видях какво е направил когато се върнах от работа, но съдейки по размазания из стаята восък (който не е успял да изяде) явно е действал от доста време.
За първи път виждам такова чудо. Въпросния шкаф аз го отварям със сила, да не говорим, че когато взехме кучето махнахме дръжките за отваряне на всички ниски шкафчета... n)
Може би отстрани цялата ситуация е доста комична, но аз съм сериозно притеснена!!! s)

#596 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:28 PM

Изобщо не е комична ситуацията.Мисла,че е най-разумно да се изчака и когато ходи на тоалетна по голяма нужда да се следи-всичко ли е нормално,ако си яде и ака както обикновено-няма за какв о да се притесняваш:))Дано всичко да е наред!!!

#597 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 19 October 2006 - 04:30 PM

Аз лично повече бих се притеснявала от това, че е ял конци ..... да не получи оплитане на червата. Това и с операция се оправя само в редки случаи. И като цяло ситуацията хич не е смешна n) .

#598 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 04:32 PM

Благодаря и на вас! Ще следя дали всичко е наред, а от вчера на всеки шкаф има и райбер - грозно е, но хич не ме е грижа. Само дано се оправи "Терминатора". Нямам търпение да се прибера да го видя... Не ми се мисли за оплитане на червата и т.н. Моля се да му мине "като на куче"!!!

#599 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2006 - 05:11 PM

Цитат

Здравейте!

Хаха, честито ти ново кученце!!! b) l) И моя беше такъв като беше бебенце, не го свърташе на едно място. Всъщност и сега още е такъв и не стои много много да го милват, все гледа да те хапне лекичко, да те закачи. Общо взето не стои да се глези, но за игра е винаги готов. Може би и твоето ново пале ще стане такова диване super best . Но се надявам, когато порасне и стане на... примерно 2 години да олегне малко ;) . Но аз и така си го харесвам. Всъщност то мъжко
или женско е защото не разбрах.

#600 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 19 October 2006 - 06:12 PM

Лекаря да каже дали може да се дават разхлабващи в такъв случей. Аз предполагам ,че ще си излязат по каналният ред конците ,но все пак се посъветвай с вет.

Сега и задача сте му дали- да се учи да отваря райбери l)

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни