Цитат
Снощи излизаме на разходка и изведнъж от тъмнината изка4ат 4 - 5 помяра и запо4ват неква свирепа атака, просто ей така без при4ина.Добре 4е е яки4ък и смел и бях му обърнал строгия нашииник навън с бодлите ,ина4е не ми се мисли кво щеше да ни се слу4и.. Най якия от помярите беше моментално захапан за муцуната и не искам да ви обснявам какви писъци се разнесоха из кватрала ,не го пусна поне 2 минути ,откъсна му полвината нос и 4аст от устата.Останалите копеленца оба4е го нахапаха доста ,докато го държеше.Засилих 2 яки павета и едното издрън4а на щупен 4ереп някъде в кълбото от побеснели ку4та.Цялата работа беше не пове4е от 5 минути ,но после се 4уствах так се едно съм се бил с хора а не с некви песове.Равномсетката - множество ухапвани по ку4енцето ми ,по краката и по дупето ,яка рана на главата и рани по муцуната.На мен нищо.На помярите ,само на шефа много поражения, и едно като си тръгваше залиташе и падаше и едвам се изправяше (сигурно от камъка ,беше бая голям).Ветеринаря каза 4е нищо му няма на моето ку4е само повърхносни рани ,проми го ,би му няква инжекция и му залепи главата 4е яко те4еше кръв.Просто съм адски щастлив 4е имам ротвайлер ,адски смели, адски силни,адски умни животни ,сега се убедих 100% просто го видях в действие.Дори за секунда не се уплаши ,дори за секунда не се разколеба ,направо влезе в боя,истински бодигард.Дове4ера ще спретна една доста мащабна акция с у4астието на доста мои приятели ,в резултат на която доста помяри ще бъдат изтребени.Колкото и да оби4ам животните ,дове4ера ще убивам с удоволствие.Може да ме намразите сега и да ме обвините в бездушие или в квото там искате, но не ми дреме.Просто исках да ви разкажа тази история ,защото никога не беше ми се слу4вало такова нещо и доста се нервирах .Представям си ако нямах ротвайлер ами някой дородушен голдън или някое мопс4е или кокер ,сега ку4енцето ми щеше да е мъртво.Дове4ера ще има разплата на всяка цена ,никаква милост пове4е. a)
И ,какво ново при вас ,изби ли ги вече?