Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#651 Потребителят е офлайн   agalina Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 October 2006 - 07:21 PM

Цитат

s_i_d, мисля че постъпваш правилно. Щом за уличното куче е въпрос на оцеляване, то и при теб е така. Или те теб, или ти тях. А който има претенции за по-хуманно отношение да си ги вземе у тях... n)

Много ясно!Особено ми хареса "довечера ще убивам с удоволствие". super best
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

#652 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
    https://www.anfarisking.com/
    https://www.facebook.com/share/1H7dgdd5np/

Публикувано: 29 October 2006 - 09:50 PM

KuKli4kaTa_DaRkY , малките кученца много често си играят като ръмжат , голят зъби , даже може да ги вдигнеш да висят на парцал без да го пускат. Трябва да прецениш кога е на игра ядосан и кога е ,защото иска да се налага. Ако много те притеснява потърси съвет от специалист и покажи пред него какво прави кученцето. Той ще ти каже дали имаш проблем наистина.

#653 Потребителят е офлайн   stoenjo Икона

Публикувано: 29 October 2006 - 10:25 PM

Значи имам родвайлер на 7 месеца и всичко е точно- развива се добре като мъжкар, но не изпълнява почти нищо което му кажеш и понякога даже хапе . Моля кажете ми какво да правя ? може би да покажа кой е господапя ? а за тези каишки които се забиват в кожата ако направат рана опасно ли е ?

#654 Потребителят е офлайн   bib Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 10:35 PM

Цитат

Моля ви, дайте ми съвет. Парис е все още много малък, а изобщо не се държи като малко сладко бебе... Предното ми куче не беше такова, хапеше, но не така. Парис се държи доста злобно бих казала със всеки worthy , хапе, ръмжи и сякаш не си играе а е сериозен bl) Кажете ми трябва ли да го бия когато се звери (защото той прави това постоянно) ??? Незнам как да процедирам, страх ме е да не стане прекалено злобен... Не искам баскервилското куче у нас oleeee Казват ми че трябва да го удрям, когато ръмжи насреща ми, пробвах - той започва да хапе още повече, страх ме е да не ме намрази! Моля ви, който знае нещо по въпроса да ми помогне.

Аз имам същия проблем, докато ме дърпа за крачола да си играем и започва да ръмжи, да хапе, понякога трудно мога да я контролирам, а е все още бебе. Вече имам белези по ръцете от малки зъбки d)

#655 Потребителят е офлайн   stoenjo Икона

Публикувано: 29 October 2006 - 10:40 PM

Цитат

Цитат

Моля ви, дайте ми съвет. Парис е все още много малък, а изобщо не се държи като малко сладко бебе... Предното ми куче не беше такова, хапеше, но не така. Парис се държи доста злобно бих казала със всеки  worthy , хапе, ръмжи и сякаш не си играе а е сериозен  bl)  Кажете ми трябва ли да го бия когато се звери (защото той прави това постоянно) ??? Незнам как да процедирам, страх ме е да не стане прекалено злобен... Не искам баскервилското куче у нас  oleeee  Казват ми че трябва да го удрям, когато ръмжи насреща ми, пробвах - той започва да хапе още повече, страх ме е да не ме намрази! Моля ви, който знае нещо по въпроса да ми помогне.

Аз имам същия проблем, докато ме дърпа за крачола да си играем и започва да ръмжи, да хапе, понякога трудно мога да я контролирам, а е все още бебе. Вече имам белези по ръцете от малки зъбки d)

еми и моя така, но вече е голям и наистина нз какво да права

#656 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 October 2006 - 11:16 PM

Аз лично ще ви посъветвам веднага да се консултирате със специалист-не си правете майтап с тия работи защото в един хубав ден кучето ще порасне и вече ще ви бъде много по-трудно да го контролирате.Коригирайте нежеланото поведение и особено хапането много сериозно-ама така,че то НАИСТИНА да разбере,че го коригираш -и ако изръмжи след това пак и пак-без да ви омръзва на вас докато не изградите правилни отношения.Кучето не е човек,не се обижда,не ви се сърди-то просто търси реда от неговия си свят и ако не му покажат кой е лидера се стреми той да застане начело-допуснете ли това не се чудете ако изпонахапе всички в къщи.Това може да се случи със всяко едно куче,да не говорим за ротвайлерите,които са си доминантни по природа.
Не казвам да го пребивате от бой-има най-различни начини за корекция и именно затова съветвам да се консултирате с някой,който разбира.Същевременно -много занимания всеки ден-с лакомство и играчка учете елементарни команди-нека то знае,че с вас е много забавно ако спазва правилата.
User's Signature

Качена снимка

#657 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 01:00 AM

Мерси много, смятам веднага да потърся помощ от някой, който разбира.. Е, виждам че и други имат проблем като моя...
Трудничко е: когато го плясвам по муцуната явно не го боли и започва да хапе по-злобно, но само лекичко да го дръпна за вратлето и се умирява, спира да хапе. Същевременно му се карам назидателно a) Изобщо Парис е много своенравен, трудно е с него.
Иначе днес игра с децата от квартала, тичаха из двора като диваци l) Изразходи доста енергия, пък и е добре да свиква с деца, за мен това е важно.. Като се прибрахме веднага заспа oo Най-обичам когато спинка, толкова е кроооотък!!! w)

#658 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 October 2006 - 10:17 AM

Именно зад врата го хващаш докато е малък и разтърсваш яко -така ги наказва майката докато са малки-плясването може и за игра да го вземе.Най-важно е да установиш правила,които да следиш да спазва-да не се качва по мебелите,да яде след като разрешиш и да можеш да му вземеш паницата по всяко време,да започнете да се учите на "седни","легни","ела тук" и т.н .като те хапе казваш "не" и коригираш,след което му насочваш вниманието към играчка,която е разрешено да хапе.
User's Signature

Качена снимка

#659 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 11:43 AM

Държа да се похваля, че освен шивач (защото изяде няколко макари с конци) моето куче е и електротехник. Вече втори път съвсем успешно премахва един контакт. Във връзка с това се принудихме вчера да се лишим завинаги от услугите на въпросния контакт, изолирахме жичките, запълнихме дупката и довечера ще видим. b)
Така че ако имате нужда от майстор не се колебаите, а се обърнете към кучето ми. То е готово на всичко за залък сух хляб.(обожава да ХРУСКА препечени късчета хляб) Ако цената Ви се вижда твърде висока, просто запазете фаса от цигарата си, кучето ми с удоволствие ще сдъвче и него. dribble

#660 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 12:54 PM

Elha супер е твоето куче мултифункционално трябва да го включат в рекламата на паста за зъби- ******/да не правим реклама сега ама вие нали се сещате за коя паста говоря/та и кучето ти така!!като научи още нещо казвай,че направо да знаем-проблем(без значение към коя област е/електротехника,строител и т.н./)-кучето на Elha-резултат-Майстор Тричко-разваля всичко!! l) b) l)
а цената е супер-мноо ефтино разваля!!! l) w)

п.с.черпя ти куча с една BEER за упоритоста да е спец в унищожаването на каквото и да било!! b)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#661 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 01:19 PM

Добавям към офертата и мнооого качествено сваляне на деколин от стена. След сваляне деколина се разкъсва на малки парченца, за да не пропускате удоволствието да го събирате поне 20 минути. ouu

#662 Потребителят е офлайн   притил Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 01:56 PM

това към офертата за контакта ли е?! bl) l)

п.с.не ти завиждам честно казано за това "удоволствие"!! b)
User's Signature

Качена снимка[br][br][br]ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ СТОПАНИ И ДОМАШНИТЕ ИМ ЛЮБИМЦИ

#663 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 04:42 PM

Моят мъник пък е друга крайност - не прави такива пакости като гризене на кабели, килими, обувки и т.н., но за сметка на това обича да гризка човешка кожа dribble и когато подивее е способен да ме изкара извън нерви
Но забелязвам, че е най-игрив и заядлив в къщи, вчера бяхме на гости на една приятелка, и понеже имах работа там стояхме минимум 3 часа. Парис си намери едно местенце до мен на дивана и не мръдна през цялото време 1super Много е културен пред чужди хора super best victoryVVV super best

#664 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 05:14 PM

Искам само да ви покажа разликата :
Такова котенце е като спинка w)

Прикачени файлове

#665 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 05:15 PM

А ето какъв гад е като се развилнее worthy

Прикачени файлове

#666 Потребителят е офлайн   bib Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 05:32 PM

Ауу, моята е всичко това накуп + огромен инат cry2

#667 Потребителят е офлайн   bib Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 05:36 PM

Колко голям е Парис?

#668 Потребителят е офлайн   danissa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 05:39 PM

Цитат

А ето какъв гад е като се развилнее worthy

w) w) върнах се в спомените си , когато и наш Рик беше бебе и имаше малки иглички вместо зъбки... w)
Кукличке, като го натискаш така по врата се бори да се изправи ,нали?
User's Signature

В тъгата потънах самичка, неразбиране в смях се обръщаше,[br]моята стара усмивка от бездушие се поглъщаше..[br]В скута ми леко потъна лапа,а поглед човешки с топлина ме обгърна...[br]`Само хората правите грешки`.

#669 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 06:55 PM

Цитат

Колко голям е Парис?

Тук на снимките е на 40 дни, сега вече сме малко по-големи l)

#670 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 October 2006 - 06:58 PM

Цитат

Цитат

А ето какъв гад е като се развилнее  worthy

w) w) върнах се в спомените си , когато и наш Рик беше бебе и имаше малки иглички вместо зъбки... w)
Кукличке, като го натискаш така по врата се бори да се изправи ,нали?

ммм, да :) Впрочем не го натискам, в повечето случаи се опитвам да се защитя... Зъбките му са като иглички - тънички и ужасно боли от тях. А не него не му пука...хапе ли хапе l)

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни