Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#521 Потребителят е офлайн   Sa7anis7ka7a Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 22 August 2006 - 10:30 AM

SOS!
Кучето ми е на 2 месеца и няколко дни, скоро го взех от развъдник, но имам сериозен проблем - непрекъснато ме напада и ме хапе...предполагам, че е игра, но прекалено грубо хапе.
Купих му какви ли не играчки, но няма ефект играе с тях малко и след това ако реша да мурдам или да ходя из нас става страшно. А ако съм легнала някъде оставам без коса и врат...
Може ли някой да даде съвет какво да правя за да не хапе мен, или поне не толкова грубо...снощи дори кръв ми пусна

#522 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2006 - 04:34 PM

и аз имам куче на 2 месеца и малко отгоре.то си е нормално да хапе и моето куче ме хапе, но първо аз не му давам и второ ако все пак успее да ме захапе го удрям лекичко с вестник, за да разбере че сгрешило.и на мен ми пусна кръв веднъж, просто е нормално защото то е още малко и не знае кое е правилно и кое не е.ти трябва да му покажеш и с времето то да се научи

#523 Потребителят е офлайн   de3demona Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 22 August 2006 - 07:36 PM

Моята рот-ка вече е на 3 месеца и 10 дни, но спря да хапе както по-рано. Вече много й се дивее. И след 7-8 дни ще правим първата разходка. d)

#524 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2006 - 10:55 AM

Ооо първата разходка!!! Това е голямо изпитание и за стопанина и за кучето... Моят през цялото време си хапеше повода, а опашката му беше постоянно под краката - страхуваше се от всичко ;) .

Но искам и аз да попитам нещо. Забелязвам, че козината по гърба на кучето се накърдря. Стои малко на вълнички. И се чудя това дали е защото се храни добре и направи здрав гръб r) , или се дължи на това че няма родословие и не е чистокръвен. Иначе си има стойката, шарките както при тези с родословие. Ще съм благодарен ако някой ми каже, за да знам защо се получава така ;) .

#525 Потребителят е офлайн   ani_p_love Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2006 - 11:05 AM

здравейте,казвам се Ани и туко-що се регистрирах.Надявам се да ме приемете w) r)

Прикачени файлове

User's Signature

aipi_pitbull

#526 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 24 August 2006 - 01:01 PM

Ето един сладур с поздрав от морето 1super

Прикачени файлове

User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#527 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 August 2006 - 01:53 PM

Цитат

Ооо първата разходка!!! Това е голямо изпитание и за стопанина и за кучето... Моят през цялото време си хапеше повода, а опашката му беше постоянно под краката - страхуваше се от всичко ;) .

Но искам и аз да попитам нещо. Забелязвам, че козината по гърба на кучето се накърдря. Стои малко на вълнички. И се чудя това дали е защото се храни добре и направи здрав гръб r) , или се дължи на това че няма родословие и не е чистокръвен. Иначе си има стойката, шарките както при тези с родословие. Ще съм благодарен ако някой ми каже, за да знам защо се получава така ;) .

И на моят "звяр" му се къдри козината на гърба и става по-груба. Мисля, че просто им расте "истинска" козина, която ще замени бебешкия пух. Кучето ми е на 3 месеца и 18 дни. Вече го извеждам, то се изморява ужасно много, прибираме се, спи един час и после сякаш никога не е излизало - все едно е на пружини. Тича като бясно из апартамента, топи си главата в кофата с вода и прави куп други щуротии.java script:emoticon('oleeee') Как да изразходваме безкраината енергия която има това куче?
И още един въпрос: какви са отзивите за храната "Фрискас"? Знам, че не е първо качество, но ми изглежда разумен вариант. Разчитам на по-опитните стопани на ротвайлери за съвети, аз съм имала боксер, но няма нищо общо с ротвайлера. java script:emoticon('worthy')

#528 Потребителят е офлайн   Apso Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:08886080270
Публикувано: 27 August 2006 - 09:42 PM

А на какво ще искате да обучавате своите бебчета?
някои обучават да танцуват w) има състезания по тази дисциплина cheers

Прикачени файлове

User's Signature

Кога човек взима ски- пьрво,той идва да се научи как да ходи на тях. Кога човек купува кола, то идва в училище да се научи как да кара тази кола. Но кога човек взима куче, вместо сам да научи как да общува със куче, той опитва да учи куче! Тотално объркана работа!
Качена снимка
училище

#529 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 August 2006 - 08:39 AM

Цитат

А на какво ще искате да обучавате своите бебчета?
някои обучават да танцуват  w) има състезания по тази дисциплина cheers

Не съм си и помисляла, че тези тромави дебелаци (ротваилерите) може да вършат нещо подобно. Явно съм ги подценила. Във форума прочетох, че има срещи за хора, които желаят да обучат кучето си на такива неща. Бих отишла да пробвам с моя "дундьо" - не че е твърде дебел, просто е още по бебешки тромав. d)

#530 Потребителят е офлайн   mindkata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 11:31 AM

vazmojno li e ku4eto mi da e na 2 eseca i 3 sedmici i da teji po-malko ot 8 kilograma?hranim go s roual canin za malki ku4eta, daje mu davame po pove4e, ama to mai 4e ne raste.

RozaLiq: Моля, пиши на кирилица!

#531 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 03:02 PM

Цитат

Ето един сладур с поздрав от морето 1super

А този сладур има ли си име и плуваше ли като видра в морето;)))Инче,каква носталгия ме гони като гледам тази снимка на Рот и моренце ouu Искам пак на море dribble

Сега поради липса на море се топваме във всеки гьол:))))

Качена снимка

#532 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 31 August 2006 - 03:22 PM

Кученце се казва Бъки...и плува ли плува, не му пука нито от вълни, нито от скали l)

Прикачени файлове

User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#533 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 05:09 PM

Хихи,като видри са,ако се престрашат да влязат във водата:)))Много хубава снимка;) cheers

#534 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2006 - 09:02 PM

Цитат

SOS!
Кучето ми е на 2 месеца и няколко дни, скоро го взех от развъдник, но имам сериозен проблем - непрекъснато ме напада и ме хапе...предполагам, че е игра, но прекалено грубо хапе.
Купих му какви ли не играчки, но няма ефект играе с тях малко и след това ако реша да мурдам или да ходя из нас става страшно. А ако съм легнала някъде оставам без коса и врат...
Може ли някой да даде съвет какво да правя за да не хапе мен, или поне не толкова грубо...снощи дори кръв ми пусна

Прочети всичко, което пише в тази тема. тук:
И най-вече за ДОМИНАНТНА АГРЕСИЯ

#535 Потребителят е офлайн   blondy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 September 2006 - 04:19 PM

zdraveite imam rotvailerka na 3 meseca i 10 dena kazva se kara i e nqma takova zver4e .Postoqnno qde nqkakvi raboti ot zemqta dokato go razhojdam kato go pusna po4va da se pravi na gluha i ne idva kato q vikam kato si igraem si hape dosta seripozno na nqkolko puti ve4e mi puska kruv.Opitvam se da q obu4avam no tq e kato podivqla i ne vuzpriema ni6to.Mislq 4e problema moje i da e ot men za6toto tova mie purvo ku4e i da ne pravq ne6to neredno no se staraq kolkoto moga . postoqnno se interesuvam no vsi4ki hora govorqt razli4no . mojeli da mi dadete nqkakuv savet

#536 Потребителят е офлайн   rotinka Икона

Публикувано: 02 September 2006 - 05:42 PM

Имам женски ротвайлер на 1 год.Преди 3 дни изчезна.Започнахме да я търсим още вечерта, но не я намерихме в квартала.Знам,че кучетата често изчезват и после се връщат обратно, но аз си мисля,че някой си я прибрал от улицата или дори може да я откраднал от двора.Казаха ми, че за ротвайлера било характерно или да се въне още същата вечер, или изобщо не се връщал.До колко дни мога да се надявам да се върне?

#537 Потребителят е офлайн   Eni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 September 2006 - 07:14 PM

Цитат

Имам женски ротвайлер на 1 год.Преди 3 дни изчезна.Започнахме да я търсим още ..........

Най-добре не се надявай сама да се върне, а пускай обяви и я търси. Виж ПЪРВИЯ ПОСТ в тази тема, там има линкове към други форуми - използвай ги. И успех, дано се намери кучето.
User's Signature

прочети правилата за подписите

#538 Потребителят е офлайн   rotinka Икона

Публикувано: 02 September 2006 - 07:56 PM

здравейте пак.Пуснала съм много обяви,днесх ходих по ветеринарни клиники,в приюта да поразпитам, но - нищо. Ходих в развъдника за ротвайлери,ние живеем близо до него, но и от там не можаха да ми помогнат.Просто се надявам да я е взел някой добър човек и да се грижи добре за нея.

#539 Потребителят е офлайн   blondy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 September 2006 - 02:25 PM

здравейте ! имам ротваилерка на 3 месеца и 10 дена казва се Кара и е... няма такова зверче .Постоянно яде някакви работи от земята докато го разхождам като го пусна почва да се прави на глуха и не идва като я викам като си играем си хапе доста серипозно на няколко пъти вече ми пуска кръв.Опитвам се да я обучавам но тя е като подивяла и не възприема нищо.Мисля че проблема може и да е от мен защото това мие първо куче и да не правя нещо нередно но се старая колкото мога . Постоянно се интересувам, но всички хора говорят различно . Можели да ми дадете някакув савет
това пак сум аз знам че сигурно не ви е вн интересно, но моля ви някой да ми обърне внимание ! bash bash s)

Моля, пишете на български !

#540 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 September 2006 - 02:33 PM

blondy,

Кученцето трябва да се възпитава, особено от такава сериозна порода, каквото е ротвайлера. Проблема е, че трябва и да знаете как, трябва да намерите правилния път към него. Моя съвет е да не се бавите, а да отидете на училище, да посещавате и двамата учебни занятия - така от една страна с помощта на инструктор ще се обучава кученцето, а и вие ще научите много неща. Трябва да отидете, защото не справяйки се, с възрастта ще имете едно голямо и красиво куче, което ще доминира над вас и вие няма да можете да се справяте с него.
Така че - на училище и двамата ! 1super

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема