Dog.bg Форуми : Ротвайлер(стара тема)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (141 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Ротвайлер(стара тема)

#681 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Дого Аржентино

Публикувано: 02 November 2006 - 08:34 PM

Ето две снимки от разходката ни на Витоша с най-добрия приятел на Лексис. Много се радвам и ни се чудят хората за това, че се разбират като приятелчета r) w)

Прикачени файлове

User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#682 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 08:36 PM

Ето и една снимка само на ротито b)

Прикачени файлове

User's Signature

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ

#683 Потребителят е офлайн   KuKli4kaTa_DaRkY Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 November 2006 - 11:46 PM

Големи сладури!!! Добре е че са приятели и се разбират 1super

#684 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 09:05 AM

Цитат

Ето две снимки от разходката ни на Витоша с най-добрия приятел на Лексис. Много се радвам и ни се чудят хората за това, че се разбират като приятелчета r)  w)

Това е страхотно ,Инче super best Едно доказателство,че тези породи не са толкова зли колкото всеки ги изкарва worthy Да ги намачкаш и двамата от мен dribble

#685 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 10:00 AM

Цитат

Моят утре става на 3 месеца и е неудържим. Вече е толкова голям, че не мога да го вдигам...или поне ми е доста трудно. Вилнее из къщи като побъркан. Прегриза кабелите на телефона и съм вече без такъв n)

Хаха, голямо бедствие а... b) Моя стана на 7 месеца и половина, но си го гледам на вън и нямам такива проблеми. Иначе поглъща порядъчно количество найлонови торбички и всякакви такива глупости, които намери навън. Искам да попитам дали е нормално да яде толкова много трева. Постоянно яде и понякога според мен прекалява, дори се е случвало да повърне част от нея. Не знам толкова ли му харесва cl)

#686 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 11:20 AM

Цитат

защоли и на мен Не ми ми е трудно да се сетя! l) хаххх
ся като земеш нов искаме снимки,снимки,книмки.....!и от теб jani4ka-не си мисли,че ще се измъкнеш ей така-в никакъв случай! b) w)
да им нацелувате гризливите дупета на бебешорите! w)

хихи , добре няма проблем super best ще го щракна, че вече е станал бая едричък и от стари снимки няма смисъл. голям ми е бонбон r) и не знам защо обаче като ходя много обича да се засилва и да минава тичешком между краката ми точно като съм в крачка NNN този му навик едва не доведе до счупена тиква от моя страна на няколко пъти oleeee
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

#687 Потребителят е офлайн   In4et0 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 11:30 AM

Morti, нямаш проблем, въпреки, че те са постоянно мачкани, но ще им кажа че и от теб вече са намачкани l)
Въпреки, че като чета тук бебоците какви бели правят - направо ми липсват.
Ето и една снимка на мъниците от миналата година по същото време горе долу. Тук са на около 4 месеца.

Прикачени файлове

User's Signature

#688 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 01:47 PM

Хиххиииии l) какви са били смешни:))))Помня го аз Лексис какъв плейбой беше на 4 м.:))Помня го и на 3 м.- малко сладко бяло бонбонче с розовам уцукна- и пищи w) w) w) w) w)

#689 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 02:34 PM

Колко би трябвало да тежи едно току що навършило 6 мес. ротвайлерче? На мен ми се струва, че е добре сложено кученцето. Но чух мнение, че е слабичко, а от друго място ми обясниха, че го прехранвам. ouu

#690 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 03:16 PM

Това за килограмите е много относително.Алма на 6 м. беше около 22 кг.НО тя е по-дребна.Много зависи дали е едро ббето,каква е костната му система.Само не го прехранвай,да не си изкриви крачетата,още е малко:)По добре да е леко слабо отколкото дебело на тази възраст,но в никакъв случай недохранено.Не знам дали успях да обясня добре какво са ми казвали oleeee

#691 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 04:44 PM

Мерси, Morti!
Понеже съм с куджо всеки ден не мога да преценя как е. Утре ще ходя на "сбирка" на клуб Сириус и може би някой там, ще даде компетентно мнение по въпроса. Дано само не отменят срещата си, защото ще пътувам доста до НДК. Но през седмицата се свързах с човек от клуба и той каза, че само при много екстремни метеорологични условия отменят тренировка.
Другото което ме тревожи е, че утре като видя толкова обучени и послушни кучета, сигурно моя ДИВАК, ще ми се стори още по-ненормален. b)

#692 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2006 - 04:54 PM

Сега обърнах внимание, че и ти Мorti имаш линк към клуб Сириус. Посещаваш тренировките или си по-навътре с нещата?

#693 Потребителят е офлайн   Youppie Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 November 2006 - 10:45 PM

аааааааааа!!!! чета от 3 дни форума и вече ви имам за приятели 1super . Определено от форума научих адски много неща, за което ви благодаря! значи какъв е при мен проблема... говорих с един познат,който има ротвайлер от 5 години и ми е казвал, че кучето е тръгвало да хапе жена му и детето му, макар, че са от 5 години под един покрив... n) тааа... идеята ми е има ли нешто вярно в това ???Дали са наистина такива злобари... или "кои както сиго направи" ,имам голяма къща с голям двор но и дете вътре и още едно семеиство освен нашето.Според вас дали е добра идея да си взема рот-че ?досега съм имал 2 немски овчарки (откраднаха ми ги) и един дакел- имам донякъде опит с кучетата . дали съм способен да отгледам кучето... и дали би навредило на семейството ми ... благодаря предварително и наистина се радвам, че има толкова зарибени хора като вас b) super best

#694 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 12:35 PM

Цитат

аааааааааа!!!! чета от 3 дни форума и вече ви имам за приятели 1super . Определено от форума научих адски много неща, за което ви благодаря! значи какъв е при мен проблема... говорих с един познат,който има ротвайлер от 5 години и ми е казвал, че кучето е тръгвало да хапе жена му и детето му, макар, че са от 5 години под един покрив... n) тааа... идеята ми е има ли нешто вярно в това ???Дали са наистина такива злобари... или "кои както сиго направи" ,имам голяма къща с голям двор но и дете вътре и още едно семеиство освен нашето.Според вас дали е добра идея да си взема рот-че ?досега съм имал 2 немски овчарки (откраднаха ми ги) и един дакел- имам донякъде опит с кучетата . дали съм способен да отгледам кучето... и дали би навредило на семейството ми ... благодаря предварително и наистина се радвам, че има толкова зарибени хора като вас b) super best

Който как си го отгледа

Междо другото ето ви снимки на моето ротвайлерче, когато беше на 3 месеца (сега е на 4): Berry

#695 Потребителят е офлайн   wattie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 12:38 PM

Цитат

Колко би трябвало да тежи едно току що навършило 6 мес. ротвайлерче? На мен ми се струва, че е добре сложено кученцето. Но чух мнение, че е слабичко, а от друго място ми обясниха, че го прехранвам. ouu

Моята е 23 килограма и е на 4 месеца и малко.

#696 Потребителят е офлайн   jikata01 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2006 - 09:51 PM

23 килограма... bl) Защо ми се струва малко множко. Или кученцето е извънредно едро или е дебеличко b) , защото останах с впечатление, че е женско. Ето виж тук http://72.14.221.104...bg&ct=clnk&cd=1 , но не знам. cl)

#697 Потребителят е офлайн   Elha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 09:20 AM

Как така 50 кг. на 10 месеца....! Не съм подготвена психически да имам 50 кг. куче след 4 месеца!!! ouu Крепи ме само мисълта, че то може и да не стане 50 кг., но.... oleeee
Хо - Хо - Хо То нека е здраво кученцето, пък да стане и 100 кг. ако иска! b)

#698 Потребителят е офлайн   jani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 11:06 AM

Моят сладур вчера го мерихме и се оказа 11кг . Мисля, че е добре за 3 месечно кученце. След две седмици вече ще почне и да излиза, но имам един въпрос - кой е най-ефикасния начин да го науча да пишка навън ? Всички съвети и предложения са добре дошли bravoS
User's Signature

Saving one dog won't change the world, but for that one dog the world will change forever!

#699 Потребителят е офлайн   Morti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 11:06 AM

Цитат

Сега обърнах внимание, че и ти Мorti имаш линк към клуб Сириус. Посещаваш тренировките или си по-навътре с нещата?

Да,аз съм горд член на клуб Сириус w) Но този уикенд пропуснах тренировки (нещо май грип1че ме тръшна).Но това не значи,че не знам,че си посетила тренировките ни:))))Казвай кави са ти впечатленията?Как ти се стори?Всичкоооо brows

#700 Потребителят е офлайн   Shery Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 06 November 2006 - 11:09 AM

Здравейте на всички в този прекрасен сайт.От доста време се опитвам да се регистрирам и да задам въпросите, които ме интересуват.Мисля,че най-накрая успях. bravoS И си задавам първият въпрос:любимото ми кученце е на 6 1/2 месеца и тежи 42 кг.Нормално ли е това?Не мисля,че яде твърде много-3 пъти на ден се храни и 3 пъти на ден се разхожда.Не ми изглежда и дебел.Дайте мнение,моля.

• (141 Страници) +
  • « Първа
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни