Цитат
Цитат
undefinedMorti, да, но тези хора не са развъдчици. Тях не ги интересуват родословия и правила.
Ако става дума за мене не съм развъдник ,но ме интересува запазването на породата,а не да се създават някакви бараци
Цитат
undefinedима муцуна на Добреман-подобно Жалка гледка- и с гордост казват "А и аз имам Ротвайлер".Имат- ДРЪЖКИ
Ако става дума за моя ротвайлер нямам дръжки а просто искам да кажа че на твоя със "родословието" има дръжки родословие с тая малка глава
Ей,що толкова се засягате не можах да разбера,ако всичко ви е наред,кучето си ви е супер и развъждате ПО ПРАВИЛАТА,а? По полека с нервите.
За НИКОЕ куче в този форум не съм казала лошо.
Ако толкова се биете в гърдите,че не създавате бараци,а пазите породата, ОК,но не видях едно куче с родословие да покажете.Не видях да кажете за едно куче кои са родителите му.За какво да говорим повече.
Колкото до моето куче- Кучето ми е било на няколко клубни изложби,CAC и CACIB.Има 3 Отлични оценки,2 Много.добри и 1 Добър. Съдили са я както български съдии такак и сръбски и немски. Кучето ми е минало изпит за развъдна годност в НКР. С това до тук мога да кажа,че имам куче,което е добро за стандартите на породата и е допуснато до разплод.
Ако вие всички,които се обиждате от думите ми кажете същото за вашите кучета- ВЕДНАГА СИ ВЗИМАМ ДУМИТЕ НАЗАД И ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ!
Ако ли не, не обиждайте на мен!
И НЕ СИ МИСЛЯТЕ,ЧЕ ЩЕ МЕ ЗАСЕГНЕТЕ КАТО ОБИЖДАТЕ КУЧЕТО МИ:)СМЕШНО Е,ПРИЗНАК НА СЛАБОСТ:)ОСВЕН АКО НЕ СТЕ ПО-ВЕЛИК СЪДИЯ ОТ ГОРЕ ИЗБРОЕНИТЕ.
Ето това е АЗБУКАТА,прочетете я!
Важно!!!