Ротвайлер(стара тема)
Публикувано: 14 August 2007 - 03:50 PM
Здравей Иренче и добре дошла при нас cheers
Искам да ти пожелая да ти е живо и здраво ротчето и да пуснеш смимки - да я видим тази малка разбойничка w)
Бих могла да те посъветвам, но мисля, че е най-добре да прегледаш темата: възпитание, обучение, спорт, защото там доста добре е описано всичко, а и можеш да потърсиш точно това, което те касае - сега и занапред. В нашата тема също доста е коментирано възпитанието на Ротвайлера.
Е, това не значи, че няма да помагаме с каквото можем b)
Поздрави и успех!!!
Искам да ти пожелая да ти е живо и здраво ротчето и да пуснеш смимки - да я видим тази малка разбойничка w)
Бих могла да те посъветвам, но мисля, че е най-добре да прегледаш темата: възпитание, обучение, спорт, защото там доста добре е описано всичко, а и можеш да потърсиш точно това, което те касае - сега и занапред. В нашата тема също доста е коментирано възпитанието на Ротвайлера.
Е, това не значи, че няма да помагаме с каквото можем b)
Поздрави и успех!!!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 14 August 2007 - 08:11 PM
Цитат
Цитат
След третата година можеш да очакваш най-добрите бебета, на които е способен.
Това пък как го измислихте? oleeee
Ми чета, не ги имсля аз такива едни неща. Щом съм го написала тук, значи някой човек, на който имам много доверие ми го е казал. И да водещ кинолог е в България.

В приятелството няма породи!
Публикувано: 14 August 2007 - 08:48 PM
Цитат
Цитат
Цитат
Това пък как го измислихте? oleeee
Ми чета, не ги имсля аз такива едни неща. Щом съм го написала тук, значи някой човек, на който имам много доверие ми го е казал. И да водещ кинолог е в България.
Малко май се обърка - хем четеш, хем ти го е казал кинолог ?!?

Публикувано: 14 August 2007 - 09:17 PM
Цитат
QUOTE (shemet @ Aug 14 2007, 07:11 PM)
QUOTE (dmm @ Aug 13 2007, 09:52 AM)
QUOTE (shemet @ Aug 12 2007, 08:05 PM)
Това пък как го измислихте? ns94.gif
QUOTE (dmm @ Aug 13 2007, 09:52 AM)
QUOTE (shemet @ Aug 12 2007, 08:05 PM)
Това пък как го измислихте? ns94.gif
Добре де на мен ми го каза кинолог.Който между другото е и съдия
Публикувано: 14 August 2007 - 09:31 PM
Цитат
sas granuli za6to 1super
drumi80, храната за малко кученце трябва да е с голямо съдържание на протеини и калций, т. е трябва да е от висок клас, за да получи необходимите му съставки за растежа и здравето му.
А за поведението прочети малко във форума и в нашата тема. Доста се изписа и коментира. Ако желаеш прегледай
тук: http://dog.bg/f/inde...t=ST&f=35&t=657

Публикувано: 14 August 2007 - 09:40 PM
drumi80,Искам само да те посаветвам да не му посягаш или да го удряш по муцунката ,поне докато е малко !! Иначе за обучението мисля че след 4 месец до 6 трябва да се почне.Обаче доколкото съм чувал е по-добре да накараш специалист да обучи теб и ти да обучаваш кучето си,мисля че е добре кучето да испълнява само твойте команди !!
shemet,помня че някаде по темите това пак го беше казал (за след третата година) и там доста хора буквално ти казаха че това е поредния "бисер" , във форума !!
В спорове няма да влизам ,обаче за заплождането,може да си го пуснеш спокойно и след навършването на година и половина !!
shemet,помня че някаде по темите това пак го беше казал (за след третата година) и там доста хора буквално ти казаха че това е поредния "бисер" , във форума !!
В спорове няма да влизам ,обаче за заплождането,може да си го пуснеш спокойно и след навършването на година и половина !!
Публикувано: 14 August 2007 - 10:14 PM
отзад по врата за мъртвата кожа може,и аз так го хващам като му се карам!! но да му посягаш да го удряш не е добра идея-малко е още b) Иначе въпроса за мастията неможах да го разбера ,лично за пръв път го чувам това .
Разкажи за палето ти-на колко месеца е,как се казва,от каде сте ?? cheers
Разкажи за палето ти-на колко месеца е,как се казва,от каде сте ?? cheers