Мини Пинчер
Публикувано: 18 September 2006 - 10:42 AM
Анче кво момченце--кви пари?Я помоли съпруга ти--без пари ще свърши работа b)
И аман от помияри дето ни се мотат на нас ЕЛИТА в краката--ние се храним с финес и с подбрани храни wink
Публикувано: 18 September 2006 - 10:45 AM
Прикачени файлове
-
SSA41496.JPG (140.72K)
Брой сваляния: 42
Публикувано: 18 September 2006 - 01:39 PM
Цитат
Ани да ти е здрав мъника дълго време и все така хубав и обичан! Извинявам се за закъснението, ама нали пак ме нямаше, честит да му е рождения и ден и давай снимки да видим подаръците w)
Публикувано: 18 September 2006 - 01:44 PM
Кети ни се захващай с даскалиците--ще те натоварят със задачи кат магаре--само чакат да се подаде услужлива мамичка a)
Котето го храна вече 3-4 дни--изяжда си всичко но бяга от мен(не че имам зор да го хвана де).
Бобчо се изтарикати---взе да скимти като си тръгвам--иначе пълна идилия b) ядене и спане.Направил е един кашон от бойлер на...... целия двор е в парченца l)
Публикувано: 18 September 2006 - 08:56 PM
Кети , в тази квартира кой е живял ,че такова чистене се налага? bl) Става ми мъчно за Чочко като си го представя объркан милият s)
От еднаседмица се разкъсвам от мисли "ЗА" и "ПРОТИВ" за едно женско пинчерче ,което видях в зоомагазин . Направо като я видя и dribble dribble супер дребна е и много скъпа. Ще откача ако не я продадът скоро и да нямам за какво да мисла повече. Ех, защо не беше момченце ouu щях да го взема веднага, защото си търся по-дребен мъжага от Арчо (ако чуете за такъв обаждайте ми моля ви) Да ви кажа нещо ,ама не казвайте на мъжо ми , мислех си тайно да го купя n) и да спретна една лъжа за цената.
Искам гоооооо...... cry2 cry2 cry2
Да ви кажа Чафунката може да се чуди на бута ама на мен ми заприказва корема чак
dribble
Публикувано: 19 September 2006 - 06:52 PM
Видях те ли го това---ако вкарам котето в къщи b) не ми се мисли b) b)
Публикувано: 19 September 2006 - 08:56 PM
Аз ще си вземам коте от едно момиче ако не му намери други стопани и тогава може да пускам подобни снимки ,но в обратното положение може би.
За мое успокоение пинчерката дето я харесвах я е купил един човек дето го пратих и вече може да спя спокойно и да не мисля за нея ouu ...така е по-добре.
Skipper, де се губиш? Хич не се обаждаш ....поне една срещичка да си спретнем...ама аз не виждам снимката ,а я чакам с нетърпение
Публикувано: 19 September 2006 - 10:25 PM
Публикувано: 19 September 2006 - 10:29 PM
Публикувано: 19 September 2006 - 10:38 PM
Така се вдъхнових от успеха, че ще пробвам да сложа още една.
Anche, с удоволствие. Може да направим една разходка през почивните дни.
Прикачени файлове
-
skipcho2.JPG (91.35K)
Брой сваляния: 53
Публикувано: 20 September 2006 - 07:22 PM
2---Бобчо е добре.Става по голям лигльо и беладжия.
3--Рамбо не иска гранула иска готвено.
4---Берта(немската овчарка на цеха)яде но слабее.Още някой месец ще навърши 16г.Не е болна.
5--Чафун става още по капризен.
6---чакам куче на 2 месеца че нямало кой да го гледа.
ЕЕЕЕЕ а ми кажете ся дали съм наред с главата.Ми аз немам време да харча парите на мъжа ми a) Той иска да идем за Коледа в Мадрид--ми тая банда от песове на кой да я харижа?
На свекървата не става--набих я.
В Без дом някой беше питал нямаме ли ъгълче в къщата за Бруно---АЗ нямам всичко е заето.
Мразя всички хора дето си метат кучетата на пътя и трябва друг да ги гледа bash
Публикувано: 20 September 2006 - 07:56 PM
Цитат
не определено не си наред b) l) с толкова животни...... bl)
и аз ги мразя тия гадове хората що не се поставят на мястото на беззащитните животинки s) (за какавото и животно да става въпрос) NNN NNN NNN fow
мойто кученце още не си е дошло и ми толка тъпо като се прибера от даскало s) cry2 cry2
ох искамси КУЧЕТОООООООООООООООО worthy worthy worthy
Публикувано: 20 September 2006 - 09:28 PM
pin4er4eto, имаш ли много съученици с кучета? Като малка много обичах да кажа ,че отивам да извеждам кучето и естествено се бавих дълго. Иначе трябваше да се прибирам по-рано.
Лина , виждам празнота ....празно място в домът ти.....дааа, може да то запълниш с някой КРЕЩЯШ ,хвърлящ перушина на всякъде папагал и може и рибки b)
Вчера моите рожденици голям купон направиха за кюфтетата. Сега всички пак са окупирали Митко и са много смешни.
Кети ,ти палат ли си взела...нареди ли го?