Dog.bg Форуми : Мини Пинчер

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (625 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мини Пинчер

#361 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 02 December 2005 - 08:58 PM

Момичета все забравям да ви питам.--Чафи като си вземе бисквитка и тръгне да я крие-ми тои се вижда в чудо къде да я зарови- b) остави я на дивана и почне с муцунка да я зарие l) ма то аз съм виновна дето не съм му исипала цяла кофа пръст l) l) от там не му хареса па тръгне на друго подобно място и се окаже че няма къде да я скрие.Та мисълта ми е не живял на вън -не се е борил за ядене значи им е вродено bl) ваште правят ли го d) чафи

#362 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 December 2005 - 11:33 PM

d) Чафи Сара прави същия номер един ден децата и дали кренвирш и тя се беше нахранила вече хвана си парченцето и го скри на дивана че даже си го покри и с одеалцето . Кучетата които живеят навън си складират храна за по гладни дни . Нашата калпазанка е много нахална може да се е наяла но седне ли някой да яде тя започва да лае насреща му и да досажда най нахално да си проси от яденето му . Пакетчето което купих е на Педи гри джуниър жълта опаковка моя мъж се смее и вика че толкова хубаво мирише че му идва да си хапне b) b) b)Ама той Чафи като е злояд щом на твойте манджички се гевези върви го накарай да яде друго. r)
Малката сладурана я воли гръбчето и само скимти дано до утре да и мине n) Галя

#363 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2005 - 10:50 AM

ООО,тази храна за мъници ,направо я обожаваме.наистина изглежда фантастично-като русенско варено-иде ти ,ти да си похапнеш:)Но пък никак не е евтинка-левче на ден.Два дни малката остана без консерва-със зор яде гранулите,а сутрин и вечер и давах-познайте какво- l) фрикасе :)Хих ,ние не я ядохме тази манджа,но пък Шери я излапа.Дали от нея,дали от витамините-не знам,но за два дни стана като едно малко прасенце-наистина страшно надебеля! Солетките и са все същите ,но направи един здрав гръб и един корем....
Чета ,че разходките навън много ви харесват и с нетърпение ги чакате...и се изненадвам.Умирам от страх от бездомните кученца и хич не мисля да я извеждам по разходки,освен когато не е в чантата ми.А и да ви кажа тя хич не харесва да ходи по земята...направи две крачки и се изправя на задните си крачета да я взема.
Катрина,съжалявам за всичко,което ти се случва-но понякога всичко лошо ,което става с нас е за добро.Едва ли ,в момента това е някакво успокоение,но спомни си за други подобни ситуации-минават и заминават за 3 дни както се казва и после всичко е пак наред!

#364 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 03 December 2005 - 10:54 AM

Галя от ваксина ли я боли s) аз го разтривам бавно и повече време след инжекция с ракия на пръстите ми.Ма то му минава като на кученце b) b) Снощи пак се опитах за ноктите да режа b) дърпа се тоя лигльо. a) И ушите не дава едното го изчистих па другото за нова година b) b) b) Много обича да наднича вечер в раклите като вадя завивките b) и аз гледам винаги да има скрита играчка там.Много се радва като му я извадя b) (ма то и аз-хора без работа)Един наш приятел към 100 кг влиза у дома и чафи озверял се спуска към него- b) Лине ще ме захапе за крака бе хвани го b) И аз казвам-Като те захапе не мърдаш-а мръднеш а си му счупил зъб b) па и чафи сурово месо не яде.Като са прави хората много лае b) като седнат се укротява. bl) и почва да се лигави. d) чафи

#365 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 December 2005 - 11:45 PM

d) Вчера и аз започнах да я разтривам като и сложи докторката ваксината но тя ми каза че не бива да го правя но днес като се върнах от работа и беше минало и не я болеше .Сега е превзела дивана и oo oo oo вечер се събужда и започва да скимти и да иска да спи при мен на спалнята но съпруга ми не и дава n) и тя плаче за мен .
Шери ние започваме разходките след две седмици да ти кажа честно и мен ще ме е страх да я извеждам .Пред нашия блок живеят 5 -6 големи кучета и не знам как ще ги избягвам да не и направят нещо . Вчера като ходихме на лекар умря от страх скри се в якето ми и носа не си показа на вън .Като отворя входната врата само гледа и не иска да излезе от прага навън колкото и да я викам .
Катрина винаги е така отидеш за едно те ти открият още нещо дано всичко мине по леко само притеснението ще ти остане кураж и аз съм имала раничка след раждането ще ти я изгорят и ще ти мине .

#366 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 December 2005 - 10:06 AM

Галя прати съпруга да спи при маика му b) па ти гушни Саричка при теб b) b) (шегичка)Все говорим за ядене на любимците и не става дума ква вода пият.Моя през повечето време е на минерална bl) доктора ми каза да не му давам от чешмата че не била хубава.Почвам да се чуда дали не му навреждам bl) макар че нямам оплаквания b) Я се събуждаите и пишетеееее d) чафи

#367 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2005 - 10:55 AM

Абе, будна съм bl) ама честно да ти кажа Чафи вече хич не ми се влиза тук...... то само критики и упреци fow
А и Галя, защо ги споменаваш тези 5-6 кучета пред блока oleeee Мен ме ядът като горчива краставица заради 2-ве пред къщата ми. ouu
Иначе за разходките, ще свикне d) а като се постопли ще се чудиш как да я прибереш b)
Чафи за пиенето и ние пием минерална вода, ама през седмица r) не съм сигурна, ама трябва да има някаква почивка cheers
Айде чао за сега от мене r) Ще се поровя в другите форуми, че да видя там дали се дърлят oleeee

#368 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 December 2005 - 11:42 AM

Кети форума е за забавление и да четем приятни и полезни неща.Ако не обичам кучета d) ми кво да ти кажа тоя форум ще е безмислен за мен b) Да ама ги обичаме и мястото ни е тук .Чета всичко написано и във всички теми-даже влизах и при ловджиите b) Хора всякакви даже и такива дето са пукнали да дават акъл на другите b) да ама срущу техния монитор не са наблъскани олигофрени та само да викат-ДА бе ДА b) и да са съгласни с всичко написано от тях.Ако има някои дето да не е съжалил бездомно куче и ако е имал възможност да му даде ядене не е за този форум.2 метра да скачате винаги ще има бездомни кучета и ще се плодят както те решат.Никога не ми е минавало през ум че требва да ги убият за да ги няма.И маи ромите обичат повече от нас-българите кучета щото имат по 16 bl) може да не ги хранят с гранула но ги хранят.Много се отплеснах s) та Кети гледаш повече кучета от някои хора тук и МЯСТОТО ТИ Е В ДОГ.БГ d) чафи

#369 Потребителят е офлайн   Sheri Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 04 December 2005 - 07:56 PM

Хай и от мен-нас,де! Тя винаги е наредена в мен и гледа монитора,сякаш ме контролира:)Чета тук и в другия форум,че някой напада и подценява малките зверчета-ми...къде това?В техния си форум или тук съм пропуснала някое съобщение?
А за бездомните кученца- редовно ми се пълнят очите...и закуски съм им купувала и на релсите,пред пристигащ влак съм слизала ,за да вдигна малко пале,защото просто заминаваше.Мой колега ,нарочно му хвърли царевична пръчица на релсите и то скочи,а нямаше как да се качи...Беше ужасно ,изобщо не мислех и ...После отнесох толкова критика и насмешливи подхвърляния,но как да обясниш на такъв човек защо си го направила?!Та с две думи - хора всякакви.Едни ще ни се радват ,други ще ни гледат лошо-ми че кучетата пишкат,акат и носят толкова болести!!!

#370 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2005 - 08:51 PM

Да се разберем за бездомните кучета нямам нищо против тях даже пращам децата да им носят ядене но не знам дали ще мога да се справя с тях ако решат да се нахвърлят върху мен като започна да извеждам Саричка Иначе лятото е нашествие от бълхи изкупих аптеката да пръскам в къщи .
.Снощи тихо мълком си пуснах Сара при мен и си спахме чак до 9 часа без да ни усети съпруга ми след това ми мрънка fow но му казах че така или иначе ще се гушка при мен и няма да му пречи да не ми fow защото ми омръзна да ставам всяка вечер.
Ама Кети да не съм пропуснала и ас нещо кой се кара и защо fow нищо не съм разбрала oleeee

#371 Потребителят е офлайн   puppy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 December 2005 - 10:49 PM

Здравейте! За пръв път влизам в тази тема и съм очарована- толкова много обич на едно място w) ! И аз имах пинчер, но не мини. Сега ми останаха само неговите снимки...
Не можах да прегледам цялата тема, затова ако повтарям нещо, моля да ме извините r)
Прочетох, че храните мъниците с консерви и с най- различни гранули. Като знам какви неща съм чела за консервите, въобще не бих ви ги препоръчала. Що се отнася за гранулите- или използвайте само качествена храна или по- добре ги хранете с домашна храна. Давах на котето си най- различни гранули, когато се разболя лекарите казаха, че е от храната, така и не можахме да го спасим...
Тази порода ми е слабост, но и ми е болна тема. Искам да ви посъветвам да пазите много малките сладури, аз моя не можах да го опазя....... Пазих го от коли, от кучета, но кой да ми каже, че трябвало да го пазя и от хората........

#372 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2005 - 09:34 AM

Здравейте r) тук съм с моите мъничета d)
Благодаря Ви много за подкрепата super best
Привет и на puppy - Добре дошла. Наистина тази тема е изпълнена с много-о-о-о обич и любов w)
Аз се радвам, че тук открих приятели с най-мъничките кученца и с най-големите сърца bravo cheers

#373 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 December 2005 - 09:56 AM

Момичета вчера имахме среща (то кат немаме Хилтън) в къща на Чафи-КУКИ-ЧОКО-братя пинчери b) Чафи е на едър-2 кг-другите са по 1.5 кг.И кво стана-моя шишко за малко да забременее от Куки b) не го остави и 5 мин без да му се качва. b) Голям смях падна ма и те едвам се натичаха.Puppy мисля си че ако човек направи нещо на моя(недаи си боже) ще трябва да се изсели далеч от мен NNN да не уточнявам какво бих сторила.Снощи го гушкам и така вече го стискам че тои изквича bl) щото като го гушна та чак треперам от любов w) та някои да му направи нещо-оооооооооо ouu .А така Галя гушкаи Сарка bravo пааааа на кои не му харесва b) b) b) b) b) и съпруга ще свикне b) тои и моя първия ден така пък после само тои го завива b) че ми нямал вяра на мен b) b) b) d) чафи

#374 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2005 - 01:36 PM

Ей, Чафи super така добре ги разказваш историите на Чафи, че чак хората покрай мен скачат да надничат bl) монитора - за какво толкоз се смея oleeee
Заплетох една каша със снимките за месец декември ouu

#375 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 December 2005 - 03:38 PM

ЕЕЕЕЕ голяма работа-щом ти го оплеска със снимките дето го можеш b) ми ако се бях пробвала аз b) представи си кви щях да ги надроба.Не си убила човек де-та камо ли пък куче. b) Я се олаби и ръсни едно извинение b) b) b) d) чафи

#376 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 December 2005 - 05:31 PM

b) Е,,,,,,,, Чафи, ако беше ги оплескала ти oleeee си представям, какво извинение (смешно) щеше да дръпнеш - та чак да забравим за какво става въпрос.
не съм го направила нарочно ouu исках този месец всички пинчета да очастват s) и се захванах най сериозно bl)
За сега никой не се е захванал да ми оправи кашата.
Ама то е началото на месеца.
Така, че ако ви изтъркат снимките - споко
ще ги изпратите на dog.bg - той ще ви ги пупликува super
Айде чао от мен и да цункате черните муцунки w)

#377 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 December 2005 - 08:06 PM

100% съм сигурна Чафи е мъж. b) b) Няколко пъти (брои 15)излизахме на разходка и всичките пъти ме дърпаше към комшиите-Арфа(сърнешки пинчер)се беше разгонила- bl) само дето бега с 20 см на моя по височина.Но да знаете моя я усети-всичките пъти го прибрах с дърпане и гушкане.Ноооо в къщи не иска да се махне от вратата-карах му се опитах да го шамаросам ееее нема мърдане bl) но аз изобщо не се сещам защо лежи до вратата l) иии така до към 21ч s) моя вика ще го вода навън нещо му има-сложих каишката и отидоха.Идват след 5 мин--МИ жено тои даже и не пика едвам взе завоя и право пред Димови ме закара l) l) l) l) а ся ми кажете колко му е голям мозъка и не мисли ли точно като всички мъже по света b) d) чафи

#378 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 03:30 PM

d) Току що се прибирам от работа и сина ми ме посреща с новината че Сара е повръщала три пъти ouu Моята свекърва да вземе да и даде да яде орехи ouu на прасе го обърна това куче как не и обяснявах какво не правих от дума не разбира ще ми умори d) Сега чакам да ми се размине и отивам да и се скарам закой ли път Направо ще ревна да рева как ще я оставя довечера и ще ходя на имен ден не знам .Сега спи милата сърце не ми дава да я събудя като стане ще я видя как е и най много ще я грабвам и ще ходим на лекар .

#379 Потребителят е офлайн   keti Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 03:37 PM

Галя, не ми се вярва да е от орехите bl) и на моите им давам - не са повръщали. Чувала съм, че орехите ги препоръчват за козината, ама не съм сигурана от каква възраст се започва.
Може да си е похапнала повечко c)
Дано след oo всичко да е ок super

#380 Потребителят е офлайн   galia69 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 December 2005 - 04:30 PM

Лекарката каза за сега да не я водим утре ако не е добре тогава ще ходим сега играе хапна малко . Надявам се всичко да се дължи на нейната лакомия то мярка няма b)

• (625 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

7 потребители четат тази тема
0 потребители, 7 гости, 0 анонимни