Мини Пинчер
Публикувано: 02 December 2005 - 08:58 PM
Публикувано: 02 December 2005 - 11:33 PM
Малката сладурана я воли гръбчето и само скимти дано до утре да и мине n) Галя
Публикувано: 03 December 2005 - 10:50 AM
Чета ,че разходките навън много ви харесват и с нетърпение ги чакате...и се изненадвам.Умирам от страх от бездомните кученца и хич не мисля да я извеждам по разходки,освен когато не е в чантата ми.А и да ви кажа тя хич не харесва да ходи по земята...направи две крачки и се изправя на задните си крачета да я взема.
Катрина,съжалявам за всичко,което ти се случва-но понякога всичко лошо ,което става с нас е за добро.Едва ли ,в момента това е някакво успокоение,но спомни си за други подобни ситуации-минават и заминават за 3 дни както се казва и после всичко е пак наред!
Публикувано: 03 December 2005 - 10:54 AM
Публикувано: 03 December 2005 - 11:45 PM
Шери ние започваме разходките след две седмици да ти кажа честно и мен ще ме е страх да я извеждам .Пред нашия блок живеят 5 -6 големи кучета и не знам как ще ги избягвам да не и направят нещо . Вчера като ходихме на лекар умря от страх скри се в якето ми и носа не си показа на вън .Като отворя входната врата само гледа и не иска да излезе от прага навън колкото и да я викам .
Катрина винаги е така отидеш за едно те ти открият още нещо дано всичко мине по леко само притеснението ще ти остане кураж и аз съм имала раничка след раждането ще ти я изгорят и ще ти мине .
Публикувано: 04 December 2005 - 10:06 AM
Публикувано: 04 December 2005 - 10:55 AM
А и Галя, защо ги споменаваш тези 5-6 кучета пред блока oleeee Мен ме ядът като горчива краставица заради 2-ве пред къщата ми. ouu
Иначе за разходките, ще свикне d) а като се постопли ще се чудиш как да я прибереш b)
Чафи за пиенето и ние пием минерална вода, ама през седмица r) не съм сигурна, ама трябва да има някаква почивка cheers
Айде чао за сега от мене r) Ще се поровя в другите форуми, че да видя там дали се дърлят oleeee
Публикувано: 04 December 2005 - 11:42 AM
Публикувано: 04 December 2005 - 07:56 PM
А за бездомните кученца- редовно ми се пълнят очите...и закуски съм им купувала и на релсите,пред пристигащ влак съм слизала ,за да вдигна малко пале,защото просто заминаваше.Мой колега ,нарочно му хвърли царевична пръчица на релсите и то скочи,а нямаше как да се качи...Беше ужасно ,изобщо не мислех и ...После отнесох толкова критика и насмешливи подхвърляния,но как да обясниш на такъв човек защо си го направила?!Та с две думи - хора всякакви.Едни ще ни се радват ,други ще ни гледат лошо-ми че кучетата пишкат,акат и носят толкова болести!!!
Публикувано: 04 December 2005 - 08:51 PM
.Снощи тихо мълком си пуснах Сара при мен и си спахме чак до 9 часа без да ни усети съпруга ми след това ми мрънка fow но му казах че така или иначе ще се гушка при мен и няма да му пречи да не ми fow защото ми омръзна да ставам всяка вечер.
Ама Кети да не съм пропуснала и ас нещо кой се кара и защо fow нищо не съм разбрала oleeee
Публикувано: 04 December 2005 - 10:49 PM
Не можах да прегледам цялата тема, затова ако повтарям нещо, моля да ме извините r)
Прочетох, че храните мъниците с консерви и с най- различни гранули. Като знам какви неща съм чела за консервите, въобще не бих ви ги препоръчала. Що се отнася за гранулите- или използвайте само качествена храна или по- добре ги хранете с домашна храна. Давах на котето си най- различни гранули, когато се разболя лекарите казаха, че е от храната, така и не можахме да го спасим...
Тази порода ми е слабост, но и ми е болна тема. Искам да ви посъветвам да пазите много малките сладури, аз моя не можах да го опазя....... Пазих го от коли, от кучета, но кой да ми каже, че трябвало да го пазя и от хората........
Публикувано: 05 December 2005 - 09:34 AM
Благодаря Ви много за подкрепата super best
Привет и на puppy - Добре дошла. Наистина тази тема е изпълнена с много-о-о-о обич и любов w)
Аз се радвам, че тук открих приятели с най-мъничките кученца и с най-големите сърца bravo cheers
Публикувано: 05 December 2005 - 09:56 AM
Публикувано: 05 December 2005 - 03:38 PM
Публикувано: 05 December 2005 - 05:31 PM
не съм го направила нарочно ouu исках този месец всички пинчета да очастват s) и се захванах най сериозно bl)
За сега никой не се е захванал да ми оправи кашата.
Ама то е началото на месеца.
Така, че ако ви изтъркат снимките - споко
ще ги изпратите на dog.bg - той ще ви ги пупликува super
Айде чао от мен и да цункате черните муцунки w)
Публикувано: 05 December 2005 - 08:06 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 03:30 PM
Публикувано: 06 December 2005 - 03:37 PM
Може да си е похапнала повечко c)
Дано след oo всичко да е ок super
Публикувано: 06 December 2005 - 04:30 PM