Много нежелани в Сеславци, СОФИЯ
Публикувано: 14 February 2009 - 08:15 PM
Не знам за съжаление този какво го чака. Стопани рядко се намират, а изолатора не е най-прекрасното място да чакаш. Някои кучета ги осиновяват. Но като знам колко е трудно, а и какви хора има... Дано този има късмет.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 February 2009 - 08:21 PM
Публикувано: 21 February 2009 - 08:48 PM
Вчера бях при кучовците, външните са добре. Много са интересни - идвайки по пътя, не се виждат, всички са в къщичките. Но познават явно звука и на двете ми коли и минавайки покрай оградата, всички изскачат и се лепват на мрежата, още преди да съм завила и да влезна в двора. Големи са образи.
Вътре в клетките - поредната порция прясно кастрирани и чакащи кастрация в понеделник. И десетина "агресивни", с които не знам какво ще се случи.
Всички - гладни, както винаги. И с толкова големи и добри сърчица. И толкова малко им трябва, за да са щастливи.
Публикувано: 23 February 2009 - 06:13 PM
Анук даде 20лв. Благодаря ти, че се включваш в акцията, знам колко много други ангажименти имаш.
Добър човек дари 40кг гранули, 10 консерви и две големи торби свински гърди с много месце, 4 хляба. Мъжът работи в САЩ, пътува непрекъснато, обещал е пак да помага. Много благодарности получава дарителят от кучанките и всички нас. Десертът - свинските гърди, е раздаден още днес, имало е и за външните, и за вътрешните затворници. Представям си каква веселба е настанала.
Публикувано: 23 February 2009 - 06:38 PM
Публикувано: 23 February 2009 - 06:54 PM
lillis, в Feb 7 2009, 03:57 PM, написа:

Кучето се оказа мъжко.Когато му дадох храна,беше дружелюбен,но като свърши храната скочи към вратата на клетката и залая.Предполагам,че с повече търпение,ще се промени,това поведение е вероятно от стрес.Ако някой желае да го вземе за пазач в двор,също може да ми се обади:0889850766
Публикувано: 23 February 2009 - 07:13 PM
Публикувано: 26 February 2009 - 09:15 AM
nort2005, в Feb 12 2009, 08:33 AM, написа:
kris4an, в Feb 26 2009, 07:57 AM, написа:
Та така, на 6.02. писах, че го пазят за един ловец, на 12.02. съобщих, че отново няма кандидат. Тогава ти писах и на лични.
Ако имаш възможност да помогнеш, не е късно.
Сега видях, за "добрия" ловец е писала Мечо Пух, но е пропуснала кавичките.
Публикувано: 26 February 2009 - 09:59 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 February 2009 - 10:11 AM
Rasta, в Feb 26 2009, 09:59 AM, написа:
В събота в Сеславци пускат ли външни хора?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 26 February 2009 - 10:15 AM

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 26 February 2009 - 10:17 AM

Публикувано: 26 February 2009 - 10:33 AM
Цитат
Да- те са.

Публикувано: 26 February 2009 - 11:29 AM
PURSY, в Feb 26 2009, 11:28 AM, написа:
Щом излиза от Сеславци - трябва да е кастриран.

Публикувано: 26 February 2009 - 08:36 PM