Търсим дом за Бимбо.Без педигри...
Публикувано: 12 January 2009 - 02:27 PM
Агалина,
как е Бимбо? От много време ...ни зов , ни стон от вас...
Как е красавеца?
как е Бимбо? От много време ...ни зов , ни стон от вас...
Как е красавеца?

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Публикувано: 13 January 2009 - 03:48 PM
Хора ,не съм писала ,защото се беше закучило положението яко.
Обаче вчера го преместих в Син кръст, да са живи и здрави тез хора .
Много съм притеснена ,защото както не го бях виждала кучето десетина - дванайсетина дни и като го взех -простоо не е истина - от двете страни на муцуната, на голяямата му глава -по едно образувание, като брадавици, но големи и разязвени ...ще трябва да се оперират и изследват.И тук идва "най-хубавотo" (щото нали - анестезия и пр.) - на бързия тест за дирофилариоза има една много бледа втора черта. Ще го повторят след няколко дни - за сигурност.
Днес закарах и Краси там , и като ми показаха теста на Бимбака ... едва съм се прибрала- само не дирофилария, само не дирофилария , не и още един път тази мрръсна гад...
Красчо също започва лечение .Бе закъсахме го .Освен да ни споменете и нас тримцата в молитвите си .
Обаче вчера го преместих в Син кръст, да са живи и здрави тез хора .
Много съм притеснена ,защото както не го бях виждала кучето десетина - дванайсетина дни и като го взех -простоо не е истина - от двете страни на муцуната, на голяямата му глава -по едно образувание, като брадавици, но големи и разязвени ...ще трябва да се оперират и изследват.И тук идва "най-хубавотo" (щото нали - анестезия и пр.) - на бързия тест за дирофилариоза има една много бледа втора черта. Ще го повторят след няколко дни - за сигурност.
Днес закарах и Краси там , и като ми показаха теста на Бимбака ... едва съм се прибрала- само не дирофилария, само не дирофилария , не и още един път тази мрръсна гад...
Красчо също започва лечение .Бе закъсахме го .Освен да ни споменете и нас тримцата в молитвите си .

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 13 January 2009 - 04:19 PM
милото Бимбо, аз си мислех, че се оправя и е добре
а то какво :( го закъсало момчето
и аз освен да се присъединя към стискането на лапи и палци
едва ли мога да помогна с друго :(
ай да се мащат тия гадости и да си намери дом момчето такъв е хубавец
а то какво :( го закъсало момчето
и аз освен да се присъединя към стискането на лапи и палци
едва ли мога да помогна с друго :(
ай да се мащат тия гадости и да си намери дом момчето такъв е хубавец
Публикувано: 16 January 2009 - 07:06 PM
Хайде да зарадваме и феновете на Бимбата :blink:
Днес за пръв път имах възможност да осъществя контакт от първи вид с този извънземен чаровник с гоооляма готина главица :yahoo:Е кво да ви кажа,уникален чаровник е нема кво да си кривя душата,много послушен, и така на първо четене ми направи впечатление че бързо се учи :palec:
Аз си помислих че първия му спомен за мен няма да е много готин щото се наложи да го изтормозим малко докато му слагахме капчици в очите ама то :oангелче бе :o като му казахме с готината докторка седни и мирно, тоз юнак си седна верно повъртя се малко към мен ама това е от любопитство аджаба- ква си ти и отде се взе :- ;D
"Оплаквам" се ;D най официално от държанието на този шарен кучовиден извънземен екземпляр-той по нищо не отстъпва на Лорестата и Питърестия по олимпиския им дух :->) :yahoo:
Дойде,запознахме се,и тръгнахме уж да се разхождаме ;Dда ама не,тоз умник изчака съвсем културно да напуснем двора на клиниката и-обърна се погледна ме(не знам ама ми се стори че ми намигна)и като подпали лапите ;Dне мога да го стигна :rolleyes: :o той си спринтира аз за пореден път дишам прахта-калта ;Dа той милнкия се обръща от време на време да види дали все още го следвам ;D
След спринта се направихме и на планинари и изкатерихме два хълма за третия аз вече нямах хал-бях изплезила езика :Pа Бимбо искаше и още, ей тоз сладур бе неуморен е :yahoo:
На раздяла се обърна и ми прошепна че си търси готин стопанин пък ако са и двама още по добре,каза още да ви предам че обича да се прави на послушко,че е скромен и че не се нуждае от супер лукс и разкош,стига някой да го хареса и пожелае Бимбо е готов да дари цялата си обич и енергия само срещу малко човешко внимание и едно местенце в нечий дом!
Ето и малко снимчици от хубавата разходка днес! :blink:

-упс извинете ама кво да се прави-човещинка ;D
-нещо търсим ама не знаем и ние кво точно търсим :blink:
-опит за стойка ;)
-и стойка ;D
-достоен завършек на разходката-гарантирам че това ще се превърне в традиция ;)
-я имаше нещо :o
-хм-вече няма нищо ;D
А сега да ви питам всички-това да ви е познато :sviruka:
-йеееееее :yahoo: намигането май е заразно ^_^ :Танц:
Днес за пръв път имах възможност да осъществя контакт от първи вид с този извънземен чаровник с гоооляма готина главица :yahoo:Е кво да ви кажа,уникален чаровник е нема кво да си кривя душата,много послушен, и така на първо четене ми направи впечатление че бързо се учи :palec:
Аз си помислих че първия му спомен за мен няма да е много готин щото се наложи да го изтормозим малко докато му слагахме капчици в очите ама то :oангелче бе :o като му казахме с готината докторка седни и мирно, тоз юнак си седна верно повъртя се малко към мен ама това е от любопитство аджаба- ква си ти и отде се взе :- ;D
"Оплаквам" се ;D най официално от държанието на този шарен кучовиден извънземен екземпляр-той по нищо не отстъпва на Лорестата и Питърестия по олимпиския им дух :->) :yahoo:
Дойде,запознахме се,и тръгнахме уж да се разхождаме ;Dда ама не,тоз умник изчака съвсем културно да напуснем двора на клиниката и-обърна се погледна ме(не знам ама ми се стори че ми намигна)и като подпали лапите ;Dне мога да го стигна :rolleyes: :o той си спринтира аз за пореден път дишам прахта-калта ;Dа той милнкия се обръща от време на време да види дали все още го следвам ;D
След спринта се направихме и на планинари и изкатерихме два хълма за третия аз вече нямах хал-бях изплезила езика :Pа Бимбо искаше и още, ей тоз сладур бе неуморен е :yahoo:
На раздяла се обърна и ми прошепна че си търси готин стопанин пък ако са и двама още по добре,каза още да ви предам че обича да се прави на послушко,че е скромен и че не се нуждае от супер лукс и разкош,стига някой да го хареса и пожелае Бимбо е готов да дари цялата си обич и енергия само срещу малко човешко внимание и едно местенце в нечий дом!
Ето и малко снимчици от хубавата разходка днес! :blink:
А сега да ви питам всички-това да ви е познато :sviruka:
Публикувано: 16 January 2009 - 07:32 PM
Брей този сладур вярно намига като Лорестата, хайде дано да е повлякла крак и да извади и той нейният късмет и да стане и той една трета черешка в наниза. Благодаря за хубавата разходка... :wub: За резултатите от тестовете може би е рано да питам??? Но нека се знае,че чакаме резултатите!
Публикувано: 17 January 2009 - 01:47 PM
в понеделник ще правят тест, ако дай Боже е отрицателен ще му махнат брадавиците. агалина в притеснението си не е забелязала нещо много важно: бимбака си има козина! като го намерихме беше плешив, а сега да го видите има си най-красивата козина на света. днес беше изключително, невероятно, бих казала неземно послушен-ходи в ред все едно, че е на изложба, то той е и с изложбен повод, щото тиквата му е огромна и няма оборотни каишки с такъв размер....крачетата са мнооого по-добре и е много послушен. потичахме -страхотен е тичаше точно с моята скорост, само един път реши, че иска другаде да ходи, но леко подръпване и "хайде моето момче" уредиха работата. страхотен е бимбака. имаме малък проблем-не знаем къде се пишка и ака-т.е. правим го вътре, ама това да му е кусура на момчето-невероятно куче е. праща ви много поздрави и пита: не го ли иска някой?
Публикувано: 17 January 2009 - 02:29 PM
имаме малък проблем-не знаем къде се пишка и ака-т.е. правим го вътре, ама това да му е кусура :o
Мисля че това не е баш така,за съжаление хората в клиниката които се грижат за разходките на кучовците понякога имат извънъредно много работа и не могат да спазят точното време за извеждане и предполагам това му е кахъра на момчето а не че е некултурно ;D
Вчера на разходката първата му работа след като напуснахме двора бе да се изпишка а нямаше и три минути по късно се и изачка,просто трябва да се уцели времето след приема на хранене!Който е от порядъка на 15-20мин.след като се е нахранил. ;)
А Бимбака притежава най-готината уникална чотурка която съм виждала :yahoo: :wub:
Мисля че това не е баш така,за съжаление хората в клиниката които се грижат за разходките на кучовците понякога имат извънъредно много работа и не могат да спазят точното време за извеждане и предполагам това му е кахъра на момчето а не че е некултурно ;D
Вчера на разходката първата му работа след като напуснахме двора бе да се изпишка а нямаше и три минути по късно се и изачка,просто трябва да се уцели времето след приема на хранене!Който е от порядъка на 15-20мин.след като се е нахранил. ;)
А Бимбака притежава най-готината уникална чотурка която съм виждала :yahoo: :wub: