Говорилня - срещи, впечатления, общи приказки
Публикувано: 03 January 2009 - 12:06 AM
Хубави разходки си направихме....така да ни тръгне през новата година :yahoo: А мойте диванета хич не бяха така уморени както се надявах...Сър търча из вкъщи с Блонди веднага като се прибрахме. Ред ги гледаше с пренебрежение....писна му от бебета на милото. Айде да се връща неговата любима, та да се порадва и то малко момчето... ;D Иска нещо по-зряло, да си поговори за политика и за живота... ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 07:38 PM
Да са живи и здрави новите бебета - 2те пресни момиченца :blink:
Името избрано за русата хубавица от нейната стопанка (която може пък и да реши един ден да пише тук) е Принцес ;D
Добре дошли в четата Принцес и Корина!
Да са живи и здрави, да радват хората си и да щуреят както се пада на едно истинско кане корсо ;D
:wub:
Името избрано за русата хубавица от нейната стопанка (която може пък и да реши един ден да пише тук) е Принцес ;D
Добре дошли в четата Принцес и Корина!
Да са живи и здрави, да радват хората си и да щуреят както се пада на едно истинско кане корсо ;D
:wub:
Публикувано: 05 January 2009 - 08:43 PM
Айде и от мен честито за двете прекрасни госпожици! Да са живи и здравички и да порастнат красиви мадами :wub:
Корина се надяваме да я видим скоро на полянките по парковете заедно с нас :) За Принцес е още рано, но към края на месеца, дай Боже и тя ще ни зарадва с присъствие ;D
Корина се надяваме да я видим скоро на полянките по парковете заедно с нас :) За Принцес е още рано, но към края на месеца, дай Боже и тя ще ни зарадва с присъствие ;D
Публикувано: 05 January 2009 - 10:59 PM
Принцес (Блонди ;D) и Корина са представени последни в "Представи се" :blink: - няма хър-мър!
Слушам - лепнах!
Гледам на снимките на Корина - някакви пълни купи на заден план :o
Това при Принцес няма как да се случи....все такива ми се падат, лакомии! Ама нека, пу-пу :wub:
Слушам - лепнах!
Гледам на снимките на Корина - някакви пълни купи на заден план :o
Това при Принцес няма как да се случи....все такива ми се падат, лакомии! Ама нека, пу-пу :wub:
Публикувано: 08 January 2009 - 12:33 PM
Цитат
Снощи в Бест Вет видяхме един корсовец прекрасен, с купирани ушлета беше :) С "Н" му беше името, ама го забравих :(
Много беше готин и кротък!!! ;)
Много беше готин и кротък!!! ;)
Значи да се оглеждаме из Стрелбище и Южния парк за нова звезда :blink: Норче не си следиш района, други хора докладват B)
Публикувано: 08 January 2009 - 02:47 PM
С "Н" имаме Неро, който обаче не е купиран и май имаше Нерон по-назад във форума на някой, който спря да пише :rolleyes: И аз видях от далече една тигрова, некупирана, ако съдим по структурата женска в Лозенец. Ама моля ви се, следете си районите, както каза Bella C.N. ;D
Владо искам да похваля - добре се справя с разузнавателната дейност! Ей сега ще ни докладва какви играчки и лакомства са купили на Принцес ;D
Владо искам да похваля - добре се справя с разузнавателната дейност! Ей сега ще ни докладва какви играчки и лакомства са купили на Принцес ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 03:58 PM
Ама каква голяма глава на 5 месеца, аз мислех, че става дума за голямо куче? Това, което аз видях не беше ни с голяма глава, ни с купирани уши! Движи се с болоноподобно на разходка, може и мъжко да е, далече бях, но по структура беше по-близко до женска.
Ако тигровото купирано с голямата глава е мъж на 5м. или сме пропуснали това в Лозенец или другото, щото едното е купирано, другото не. Не се оправдавай! ;D
Ако тигровото купирано с голямата глава е мъж на 5м. или сме пропуснали това в Лозенец или другото, щото едното е купирано, другото не. Не се оправдавай! ;D
Публикувано: 08 January 2009 - 04:46 PM
;D Не е истина какво дебнене става в София. Предлагам да се организирате и да разлепите плакати из столицата за една корсо среща и ха дано се видите всички на куп :P
От друга страна появата на нови бебета ме радва, увеличаваме се :yahoo:
Целувки на всички бебоци, както и на големи каки и батковци :wub:
От друга страна появата на нови бебета ме радва, увеличаваме се :yahoo:
Целувки на всички бебоци, както и на големи каки и батковци :wub:

Successful people never worry about what others are doing!