ИА, не можех да влезна няколко дни във форума, незнам поради каква причина, но като влезнах и ти прочетох поста много се разстройх

Знаем, че съществуват подобни изроди и те трябва да бъдат поставени на място, но не съм очаквала да се случи на някой от нас точно, защото сме отговорни и грижливи стопани. А, може би точно затова и патим, защото сме много толерантни. Не го оставяй, направи нужното кучето да му бъде взето и да се докаже, че е асоциативно за да го приспят, ти си борбена натура ще се справиш. Другия вариант е да излизаш със страх и да се оглеждаш към всеки ъгъл да не те нападне отново...Състоянието на ИЯ, ще се оправи, защото знам какви грижи полагаш, но психически няма да се отърсиш лесно от преживяното. Разбирам те и искренно ти съчувставам, а пък за мечето страшно ме е яд. Да гледаш такава хубава животинка и да ти напакостят по такъв начин на любимеца е непростимо...Ако смяташ, че няма да бъдат взети мерки, намери паста за кучета при залавяне дават Седалин, и те заспиват. Не умират

/за защитниците, ако тук има такива/ просто се унасят и могат да бъдат прибрани..... Дано раната се затвори, и да вървите към все по-голямо подобрение, ще чакаме новини!