Ако Бг еър не ми изиграят номера със смяната на самолетите (малките не се отопляват в карго помещението и не приемат живи животни), бебките ще хвръкнат в сряда сутринта.
помогнете да спасим две кученца

Публикувано: 06 July 2009 - 08:59 AM
Ако Бг еър не ми изиграят номера със смяната на самолетите (малките не се отопляват в карго помещението и не приемат живи животни), бебките ще хвръкнат в сряда сутринта.

Публикувано: 06 July 2009 - 09:47 AM
Те не са диви защото не са виждали хора ,а наплашени защото много са малтретирани.
Пиша всичко това за да прецените дали ще могат да се социализират достатъчно за задомяване в чужбина,колко време ще е необходимо и дали трябва да се търси друго решение за проблема.
Благодаря на всички за подкрепата и че не ме оставихте сама.

Публикувано: 06 July 2009 - 09:51 AM
Илит ,все пак ги тествайте с непознати,да не направим беля,че не знам как ще го преживея ако прецакам "белгийската връзка".

Публикувано: 06 July 2009 - 11:24 AM

Публикувано: 08 July 2009 - 08:49 AM
Искам да благодаря на yorko, vanyan и PURSY, които направиха страхотна организация за транспортирането им от Перник до летището.
Естествено, не мина без неприятни изненади. Първо Софка реши да избяга и с Пърси направихме сеир на летището, търчейки след пищящо кутре...
После двете маймунки се оказаха пораснали през последните две седмици до степен, че не се побраха в клетката и я сменихме с по-голяма. Вместо 500, пътят им струваше 836лв
С нетърпение очаквам да приключат бумащините на летището и най-после да чуя "Всичко е наред" от посрещачите.
П.П. Ако изключим пристъпа на паника на Софка, бебетата се държаха изключително добре. Возиха се кротко, стоически изтърпяха да ги мачкаме и гушкаме...та така. Чакаме включване от Брюксел.
edit: Във връзка с финансовия катаклизъм, Пърси ми даде 100лв, за което и благодаря от сърце:)

Публикувано: 08 July 2009 - 09:18 AM
Сърцето ми се качи в гърлото,стискам палци "дечицата" ми да не се паникьосат при посрещането и да сащисат белгийците.
Лошо го закъсахме с финансовия въпрос обаче.И сметката за хотела не е малка.Аз ще мога да пусна малко парички чак към 24,касичката одавна ми е разбита и разчитам на нови постъпления,ама при мен са само веднъж месечно.Сега умувам откъде да намеря,
Чакам новини и снимки ,през 5 минути зяпам във форума....

Публикувано: 08 July 2009 - 09:23 AM
чери, в Jul 8 2009, 10:18 AM, написа:
Сърцето ми се качи в гърлото,стискам палци "дечицата" ми да не се паникьосат при посрещането и да сащисат белгийците.
Лошо го закъсахме с финансовия въпрос обаче.И сметката за хотела не е малка.Аз ще мога да пусна малко парички чак към 24,касичката одавна ми е разбита и разчитам на нови постъпления,ама при мен са само веднъж месечно.Сега умувам откъде да намеря,
Чакам новини и снимки ,през 5 минути зяпам във форума....
Не казвай,че са за кучета!
Успех на бебките!Пожелавам им най-добрите семейства!

Публикувано: 08 July 2009 - 10:00 AM
ПС:Славка така си присвива ушите като е притеснена....и на двете дясното уше им е по-стръчнало от лявото и изглежда много сладко като го правят ,все едно се ослушват откъм дясно...

Публикувано: 08 July 2009 - 10:03 AM
чери, в Jul 8 2009, 08:18 AM, написа:
Вчера имах щастието да ги видя наживо тези малки хубавелки разкошни са. По-сладки муцунки не съм виждала. Акъла не ми го побира как хората са могли да ги тормозят. И изобщо не се съмнявам, че всъщност белгийците ще бъдат сащисани, но от милите им сладки муцунки. Като ги качихме в колата (хем ни виждаха за първи път) не само, че не бяха уплашени, но се закачаха и играеха с дъщеря ми (няма смисъл да казвам колко рев му дръпня тя за тях ). Кученцата са прекрасни тази с по-малкото бяло по лапичките е по-смелата и закачлива, другата просто е малко по-притеснителна и през повечето време си лежа кротко. Смятам, че няма начин белгийците да не са очаровани от тях.

Публикувано: 08 July 2009 - 10:08 AM
Мъжът от карго фирмата даже заяви, че "всъщност са хубавки и не приличат на останалите помияри"... Сигурно няма нужда да споменавам, че точно тия думи ще бъдат причината да използвам тази фирма за първи и последен път. Останалите помияри!!! Ама-ха!!!

Публикувано: 08 July 2009 - 10:21 AM
Цитат
Тук целия квартал е осеян с полянки и няма нито едно бездомно куче в него въпреки че има много подходящи за заселване места....явно тук живеят няколко изрода и решават проблема както си знаят.За сравнение-две преки по-надолу на полянка след булеварда съм изброявала до десетина бездомници(големи кучета),хората и децата си играят спокойно около тях...и самите кучета си лежат спокойно в тревата...там явно не ги гонят...

Публикувано: 08 July 2009 - 10:23 AM
Илит,много те обичам,
БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА,добре че ви има.

Вход

Горе
 Цитиране +