Радвам се, че ти е приятно.Дано само не прекалявам и не ставам досадна.И на мен ми е много интересно да чета какво се случва с другите.Влизам във форума да проверявам има ли нещо ново сигурно по 20 пъти на ден.Виждам често,че не само аз съм така

Човек явно се вманиачава.Но,какво пък,щом ни е приятно!Щеше да е ужасно,ако не съществуваше форумът-как щяхме да си обсъждаме разни неща!Все пак не можеш да говориш за кучето си на хората непрекъснато!А тук поне сме на един акъл

Ама как ще ставате досадни, напротив - забавно е да четем интересни и смешни истории с маламути. А това, че сме на един акъл, е много вярно - ако почнеш да говориш на другите около тебе, дето нямат куче (маламут) - ще те помислят за луд. Помня как една позната ми беше казала, като се срещнали две семейства с маламути за пръв път: цяла вечер само за двата маламута се приказвало, нито за децата на семействата, нито за нещо друго
Много интересна връзка между козината и характера.Защо пък не-това са генетични белези и не е невъзможна корелация между тях.Мечо е изключително дружелюбен към всички.

Елия е същата,и тя е много послушна....След два дни ставаме на 6 мес,малее колко е пораснала

Радвам се, че са послушни вашите бебета. Това е много хубаво. Елия станала една малка красива лейди

!
Колкото до характера, аз нямах предвид че кучето е добро към хора (то 99% от маламутите са такива) - по-скоро имах предвид, че са по-послушни, не са толкова самонадеяни и инатливи, и търпят други кучета около себе си.
И е вярно това, че те обожават да са в компанията на хора - колкото повече хора, толкова по-добре. Нашите направо умират да имаме гости и да се бутат между хората, с изплезени от кеф езици, да са център на внимание, а пък като говорим за някой от тях - много добре разбират и гледат едно такова смешно, малко виновно. Фини например много добре усеща кога му се присмиваме за нещо - и веднага си отмъщава - я ще изкопае дупка на непозволено място, я ще смачка някое цвете, но намира начин да покаже, че е разбрал, че говорим за него и му се смеем.