Благотворителен календар на dailapa.dog.bg (подфорум "Без дом")
Публикувано: 21 December 2009 - 03:44 PM
Публикувано: 21 December 2009 - 10:18 PM

Мисля, че ще ви бъде интересно :)
Гарфилд
Бобчо
Сара, Нига и другите
Дария
Реджина
Божко
Джада
Рижка
Лара
Напълно съм безсилна и реших да споделя тук, където поне ще намеря съпричастност. Живея в панелен блок в краен квартал на последният 6-ти етаж. Декември миналата година, намерих кученце в собствената си стая... Бях излязла за малко и не съм затворила входната врата, а то се е намъкнало. Беше с нашийник и бях убедена че е на някой от входа..., че как иначе ще попадне вкъщи. Обиколих всички съседи. Никой не знаеше нищо. Накрая в магазинчето ми казаха, че П. май го разхождала вчера (живее няколко етажа под нашия). У тях нямаше никой. Мъника остана в къщи. На другия ден го къпах и т.н. Вечерта позвъних отново... Лелката (майка на П.) се заоправдава: То не било тяхно... ама те го прибрали, защото ги заследило и сутринта като отивали кой където ходи го изгубили... А ама ти да не си го къпала... О какво е пухкаво... Ще видим какво ще го правим... Оставих им го. Много ми беше криво и уж се разбрахме да му намерят истинските стопани, че все пак си е било с нашийник. На другата сутрин аз отидох на работа, мъжа ми ме закара и като се е прибирал П. е оставила кученцето пред блока и се е качила в една кола. Той я попитал все пак... как така... Отговор: Ми то цяла нощ скимтяло на терасата, акало и пикало навсякъде (на около 3 месеца беше). Прибрахме си го вкъщи и разлепихме обяви по спирките и магазините. Никой не го потърси. МНОГО СЕ РАДВАМ!
Макс (Блеки)
Лео и Точка доколкото зная, нямат теми тук.
Ако греша, моля да ме поправите

Публикувано: 22 December 2009 - 09:04 AM

Има. Къде искате да дойдете?
Календари вече има и в книжарницата на Пиротска 127, близо до пазара Димитър Петков, безистен.
Публикувано: 22 December 2009 - 09:19 AM
Има 4 възможности:
- Червения площад (срещу Мед.университет) - 0897 300 738 (моя милост - на линия съм в сряда)
- Лятно кино Тракия - lizka
- вет. кабинет Анимо - ул.Котел 11 (зад операта)
- вет. аптека Сана на ул. Бреза 8А (зад Базар Левски)
Публикувано: 22 December 2009 - 11:21 AM

Има. Къде искате да дойдете?
Календари вече има и в книжарницата на Пиротска 127, близо до пазара Димитър Петков, безистен.
Би трябвало вече да има и в другата книжарница на жена ми - ул. Димитър Хаджикоцев No.9A в Лозенец, района на хотел Хемус, почти срещу поликлиниката.
Публикувано: 22 December 2009 - 11:55 AM
Поздравления на тези, които и по този прекрасен начин се опитват да просължат да помагат. Възхищавам се искрено и желая на всички тях ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ПОВЕЧЕ РАДОСТ И УСПЕХИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА ГОДИНА!
Публикувано: 22 December 2009 - 12:31 PM
СОФИЯ
mil_
София, Бъкстон (Манастирски ливади - запад) ул. Пирин №26, партер, ъглов офис, зелена дограма на кутийки, две
туи отпред. Ул. Пирин е много разбита, най-лесно за кола да се влезе по ул. Мур от бул. Братя Бъкстон.
0888 460 163
Nickey
След уговорка от предния ден:
- през деня (9.30-18ч) в района на Плиска, Слатина, 4км.,
- вечер след 18.30ч - Орлов мост или НДК
0898 373838
samotnata
Западна София, тунела за люлин при Западен парк и Гевгелийски /метростанция Вардар/. През седмицата по всяко време е удобно. Събота и неделя след уговорка.
Пишете на лични за среща и предаване.
Ветеринарна клиника "Добро хрумване"
d-r Bobadova
ул. Княз Борис №125 в участъка между Т.Александров и Пиротска
0896 604 835
Ветеринарна клиника "Бест Вет"
ж.к. Стрелбище, ул. Нишава 113А, близо е до бул. България.
958 81 30
за връзка - tey4e
ansf
Интерпред, след уговорка на ЛС
Книжарница на ул. Димитър Хаджикоцев № 9A в Лозенец, района на хотел Хемус, почти срещу поликлиниката.
Книжарница на ул. Пиротска №127 до пазара Димитър Петков, безистен
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ВАРНА
g_vasileva
ветеринарен кабинет Анимо
ул.Котел 11 (под Операта)
тел.052/617204; 0896092971
Francesca
В работни дни, от 9,00 до 18,00ч. в района на Червения площад (Мед.университет)
През уикенда - с предварителна уговорка по телефона 0897 300 738
lizka
в близост до лятно кино "Тракия"
вет. аптека Сана на ул. Бреза 8А (зад Базар Левски)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ПЛОВДИВ
benyb
СТАРА ЗАГОРА
dikari
СОПОТ
rodegunda
След 24.12.2009 ще има във Велико Търново, ветеринарна клиника.
Моля, ако съм пропуснала някой календарен пункт, пишете да допълня.
Ще бъде добавено и в първия пост от темата.
Публикувано: 22 December 2009 - 02:34 PM
Да, дошли са.
Публикувано: 22 December 2009 - 02:35 PM

Мен ли питаш или аз трябва да питам? Информацията е, че ти раздаваш календари в Бургас. Даден е линк към профила ти за лесна връзка към ЛС. Ако не е така, моля те, информирай ме как е.
Публикувано: 22 December 2009 - 03:21 PM
Ако намерите начин да изпратите още бройки тук при мен,мисля,че ще се намерят и още желаещи.
Публикувано: 22 December 2009 - 04:40 PM
Ако намерите начин да изпратите още бройки тук при мен,мисля,че ще се намерят и още желаещи.
Запазени са за тях календарите, ще видим как да получиш още. Ако някой толкова напира, можеш да дадеш тези, но после и за тях да има.
Публикувано: 22 December 2009 - 04:49 PM
Изтривам Бургас. Благодаря, Francesca, можеше да се обясни това направо, вместо да се чудя как да гадая това "lizata ?Бургас какво", и без това е трудно. Ако някъде от описаните места са свършили календарите и няма да бъдат изпращани повече, моля, пишете ми ЛС.
Публикувано: 22 December 2009 - 04:55 PM
Много благодаря, още утре отивам да си взема ! :)